Werken bij Mainfreight

Ter land. Ter zee. En in de lucht. Het gaat niet over de TV-klassieker van de AVROTROS. Het gaat over de grootste naam in internationaal transport en logistiek. Inderdaad. Mainfreight natuurlijk! Een goed salaris, reiskostenvergoeding en mogelijk direct een vast contract! Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij Mainfreight? Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer direct!

Waarom werken bij Mainfreight

Wat het fijnste is aan thuiskomen na je werk? Bij je familie zijn! Mainfreight heeft de oplossing. Mainfreight is namelijk één grote familie. Bijzonder, toch? Alle magazijnmedewerkers zijn je neven en nichten. De teamleiders zijn oudere broers en zussen. Mainfreight geeft je een echt familiegevoel. En zoals je van een echte familie kunt verwachten: iedereen helpt elkaar. Letterlijk. Al je collega’s staan voor je klaar.  En waarom? Omdat ze weten hoe het is. Zij hebben het ook gedaan. Jouw teamleider was een paar jaar terug zelf ook een magazijnmedewerker namelijk. Wat!? Jazeker! Hoe mooi is dat? En weet je wat dat betekent? Over een paar jaar ben jij de nieuwe teamleider! Een echte familie helpt elkaar vooruit. Bij Mainfreight zijn doorgroeimogelijkheden zat! Wat dan precies? Nou. Heftruckchauffeur. Reachtruckchauffeur. Teamleider. Supervisor. Wat je maar wilt. En heb je altijd al gedroomd over op kantoor werken? Mainfreight maakt het mogelijk! Van het magazijn doorgroeien naar het kantoor. Hier kan het! Jouw nieuwe Mainfreight-familie heeft het beste met je voor!

Arbeidsvoorwaarden

Om de grootste te worden in de transport en logistiek moet je voorzichtig kunnen omgaan met de producten die je vervoert. En ook met de mensen die ze vervoeren. Die zorgvuldigheid zie je terug in de arbeidsvoorwaarden. Als je gaat werken bij Mainfreight krijg je namelijk:

  • Een top salaris.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een baan voor een langere tijd.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • Kans op een vast contract vanaf dag 1
  • Een team dat goed naar je luistert en met je meedenkt.
  • Doorgroeimogelijkheden tot heftruckchauffeur, teamleider of dockmanager.

Veel voorkomende vacatures bij Mainfreight

Om een gigantisch bedrijf als Mainfreight rollende te houden zijn veel mensen nodig. Ieder met zijn eigen functie. Het zijn er bijna teveel om op te noemen. Gelukkig hebben wij de leukste voor jou onder elkaar gezet. Welke functie wil jij in de Mainfreight-familie?

Orderpicker

Als orderpicker kun je altijd wel terecht bij Mainfreight. Heel het bedrijf draait om de logistiek! Via een klein stemmetje in jouw oren weet je precies welke producten je moet verzamelen. Nee, geen zorgen. Je bent niet gek aan het worden. Dat is je voicepick systeem! Fieuw. Afhankelijk van de afdeling waar je aan de slag gaat, spring je op je EPT of wandel je naar het product dat je moet verzamelen. 

Heftruckchauffeur

Mainfreight is een leider in transport en logistiek. Maar dat gebeurt niet zomaar. Daarvoor moeten een hoop vrachtwagens geladen en gelost worden. Pallets moeten verplaatst worden. Producten moeten van de ene kant naar de andere kant van het magazijn. Wie-o-wie kunnen ze toch vertrouwen met zo’n belangrijke taak? Jou natuurlijk! 

Vrachtwagenchauffeur

Alles leuk en aardig. Maar je wordt geen internationaal marktleider in de transport en logistiek zonder -je raadt het al- vrachtwagenchauffeurs! En jij wilt vast weten naar welk ver oord jij de producten vervoert? Nou, hier komt-ie: De Andere Kant van Het Mainfreight Terrein gelegen in het altijd gezellige ‘s-Heerenberg. Inderdaad! Als vrachtwagenchauffeur bij Mainfreight transporteer jij producten tussen de verschillende terreinen dat het complex rijk is. Hoeveel vrachtwagenchauffeurs zijn iedere avond op tijd thuis voor het eten! Niet veel. Maar jij wel!

Fulltime of parttime werken bij Mainfreight

Wil je je wekelijkse jeu de boule wedstrijd niet cancellen vanwege je nieuwe baan? Of spreek je iedere dinsdagochtend af om samen met je twee beste vrienden bij Schiphol vliegtuigen te spotten? Allemaal geen probleem! Bij Mainfreight is het mogelijk om zowel fulltime als parttime te werken. Hoe fijn is dat? 

Vast contract bij Mainfreight

Bij Mainfreight loop jij de kans op een vast contract. Niet pas na een jaar! Nee! Vanaf dag 1. Zo koop jij makkelijker een huis en ben jij verzekerd van jouw werk. Dit is een baan waar je kunt blijven! Hoe dit werkt? Er zijn een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor jouw vaste contract. 

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Jij hebt zelf vervoer naar jouw werk

  • Jij kunt je collega’s helpen in het Nederlands en het Engels

 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.