Werken bij Marel

Lekker salaris van €16,21😍| Reiskosten vergoeding 🚗| Bijna altijd je weekend vrij 🕐

Een werkgever van wereldformaat, dát is Marel. En bij Marel doen ze dingen net even anders. Ze werken namelijk iedere dag met veel plezier en toewijding aan duurzame oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. Belangrijk werk dus! Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Jij vindt dit net zo belangrijk als Marel! Kijken welke vacature matched met jouw andere wensen, check ze snel door op onderstaande knop te drukken. Met een lekker salaris van €16,96 sta jij al klaar voor de start! 

Alle vacatures bij Marel!

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Marel zijn niet mis! We zetten het even voor je op een rijtje:

 • Een prima salaris vanaf €16,21

 • 8,33% vakantietoeslag. 

 • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer tot max. 55 km enkele reis. Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld teamleider! Dat wil jij!

 • Altijd vrij op zondag en meestal ook op zaterdag.

Vacatures Marel

Lees meer over werken bij Marel

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Werken bij Marel

⚖️Balans
Bij Marel heb je altijd fulltime werk, wel zo lekker toch! Maar wees niet bang, genoeg tijd voor jezelf is er ook. Ze werken in ploegen. Dus heb jij zin om in de middag lekker vrij te zijn? Zorg dan dat je in de ochtend je shift hebt gedraaid. Genoeg tijd om een stuk te gaan fietsen, sporten of de kinderen van school te halen.

💪Inhoud
Je krijgt als iedere nieuwe medewerker een goed inwerktraject met begeleiding van een ervaren collega, zodat je er nooit alleen voor staat. En daarbij krijg je de kans om jouw taken langzaam verder uit te bouwen, zodat je uiteindelijk ook het bedrijf én je collega’s door en door kent. Ongeacht de functie ligt er altijd nadruk op teamwork, innovatie en klantgerichtheid.

🚀Groei
Ben jij toe aan een volgende stap? Ook dan denkt Marel graag met je mee. Zo kun je jouw taken verder uitbreiden met bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden of volg een opleiding tot hef- of reachtruckchauffeur. Zo groei je zelf door, maar groeit natuurlijk ook je salaris lekker met je mee. En laten we eerlijk zijn: dat willen we allemaal, toch? 

Vacatures bij Marel

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Meestgestelde vragen over werken bij Marel

 • Veel voorkomende vacatures bij Marel

  Heftruckchaffeur
  Als heftruckchauffeur bij Marel scheur je heerlijk de hele dag door het magazijn heen scheuren. Afwisselend doe je wat pick-and- pack werk. Als heftruckchauffeur bij Marel ben je voor 90% bezig met laden en lossen. Jij gaat hier de kneepjes leren van hoe het meest efficiënt je magazijn te organiseren. Heb jij hier al ervaring in? Dan wordt dit helemaal een feestje! Check alle heftruckchauffeur vacatures bij Marel.

  Magazijnmedewerker
  Als magazijnmedewerker bij Marel krijg jij de beste start die er is. Je wordt niet direct in het diepe gegooid, maar mag eerst wennen met een handscanner. Zo leer je de producten kennen voordat je verder gaat met andere taken. Zodra je er klaar voor bent kun je als magazijnmedewerker ook op andere afdelingen aan de slag, waardoor je taken steeds afwisselender worden. De ene keer ben je aan het scannen, dan weer aan het inpakken of sorteren. Zo ben je uiteindelijk een goed getrainde allround magazijnmedewerker. Iets voor jou? Alle magazijnmedewerker vacatures bij Marel!

 • Kan ik fulltime of parttime bij Marel aan de slag?

  Bij Marel werk je altijd fulltime, tussen de 32 en 40 uur per week. Zo ben je verzekerd van genoeg uren. Fijn, toch? De werkuren zijn verdeeld in twee ploegen, van 06.00 tot 14.45 uur en van 15.15 tot 00.00 uur. En het mooiste van alles? Je bent in het weekend gewoon vrij! Oke, héél soms worden er wat diensten op zaterdag gedraaid, maar dat is eerder uitzondering dan regel. Op zondag wordt er nooit gewerkt. Bij Marel geniet je lekker van je weekend!  Alle fulltime vacatures bij Marel in Boxmeer

 • Waar zit Marel?

  Werken bij Marel doe je via Tempo-Team in Boxmeer. Hier staat een mooi magazijn waar jij jezelf gaat ontwikkelen tot een allround en goed gewaardeerde magazijnmedewerker. De werklocatie in Boxmeer is goed te bereiken met de auto, maar er zijn ook mogelijkheden om er met het openbaar vervoer te komen. Liever met de fiets? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Je mag dus zelf kiezen hoe je naar je werk komt! En het mooiste van alles: Marel vergoed (een deel van) jouw reiskosten vanaf 10 kilometer. Goed geregeld, toch?

  Alle vacatures bij Marel in Boxmeer