Werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

💸€2600 - €4700 l 💻 thuiswerken l 💪 kans op overname

Een samenleving waarin iedereen meedoet en zich prettig voelt. Kan jij je hier helemaal in vinden? Dan is werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) echt wat voor jou! Waarom? Omdat het ministerie van BZK onder andere zorgt voor woningen, een veilige leefomgeving en het waarborgen voor de democratie. Klinkt als een hele maatschappelijke verantwoorde baan. Dat is het ook! En daar krijg jij veel voor terug. Werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties betekent namelijk hele goede arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris met jaarlijkse verhoging, thuiswerk mogelijkheden en kans op een vaste baan! Klinkt goed he? Check snel de vacatures bij ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Vacatures BZK

Dit is waarom je wilt werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Inhoudelijke baan, goede werk-privé balans en kansen om te groeien. Dat betekent werken bij ministerie van Binnenlandse Zaken. We vertellen je er meer over. Komt ‘ie:

💪 Inhoudelijk baan
Het ministerie van BZK draagt bij een aan veilig en mooier Nederland. Jij draagt daar ook een steentje aan bij. Voor welke functie je ook kiest: er zijn altijd verschillende projecten of burgers met uiteenlopende vragen. Bij het ministerie staan ze open voor jouw ideeën en frisse blik. Je hebt korte lijntjes met collega’s en deze fijne samenwerking maakt jouw werkdag een dag vol werkplezier.

🙏 Goede werk-privé balans
Wat betekent een goede werk-privé balans voor jou? Voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties betekent dat de mogelijkheid geven om thuis te werken. Zodat jij gewoon dat sportlesje om 16:00 uur kan pakken of je kind op tijd kan ophalen. Ook bepaal je zelf of je parttime of fulltime werkt. En ben jij toe aan meer werkzekerheid? De kans om vast in dienst te gaan bij het ministerie is groot. 

🎓 Groeien
Doorgroeien bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties? Ga ervoor! Door ervaring op te doen binnen het ministerie is doorgroeien naar andere functies binnen het Rijk toegankelijker. Wil jij een training volgen om je skills te verbeteren? Het kan! Kies bijvoorbeeld de training ‘Time management’. Natuurlijk krijg jij ook feedback van je leidinggevende zodat jij ‘on the job’ blijft leren.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris. Een salaris bij het ministerie van BZK ligt tussen de €2600 en €4.000. 
  • Ieder jaar een verhoging van jouw salaris
  • Fulltime of parttime? Jij kiest!
  • Thuiswerken. Gewoon dat pakketje op dinsdag laten bezorgen dus.
  • Je OV kosten krijg je 100% vergoed. Lekker!
  • Doorgroeien naar andere functies binnen BZK of andere overheidsinstellingen.
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Vacatures bij het ministerie van Binnenlandse Zaken

We begrijpen dat je na het lezen van deze pagina denkt: ik wil hier werken. Goed nieuws! Er staan altijd wel vacatures open bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De meest voorkomende zetten we voor je op een rij:

Administratief Medewerker

Adminstratief werk eentonig? Bij BZK niet hoor! Als administratief medewerker bij het ministerie van Binnenlandse Zaken heb je met verschillende soorten administratie te maken. Zo verwerk jij de administratie van de woon veiligheid van huizen, aanvragen voor een geschil tussen huurders en verhuurders of aanvragen voor een nieuw Rijksgebouw. Yes, grote projecten dus! We zeiden het toch? Een inhoudelijke baan gegarandeerd!

Juridisch Medewerker

Jij kent de regels! Jij bekijkt overheidszaken van verschillende standpunten en adviseert hierover. Natuurlijk niet alleen. Sommige zaken hebben meerdere ogen nodig. Echt teamwork dus. Daarnaast weten collega’s jou goed te vinden. Ze komen namelijk van verschillende afdelingen bij jou terecht met hun juridische hulpvraag. Je analyseert het rapport, maakt je besluit en weet de anderen te overtuigen van het besluit dat je genomen hebt. In deze functie neem je dus niet alleen belangrijke beslissingen, maar ben je ook nog eens de gezellige vragenbak van de afdeling!

Management Assistent 

Een management assistent bij het ministerie van Binnenlandse Zaken weet alles 😉. Jij organiseert (virtuele) vergaderingen of bijeenkomsten. Informatie gaat onder jouw bewind nooit verloren. In deze functie zit je namelijk niet alleen aan de zijlijn. Je bent ook aanwezig bij de vergaderingen. Tijdens de vergaderingen notuleer je én  bewaak je de gemaakte afspraken. Hier onderneem jij ook actie op! Super leuk, want daardoor ken jij op elke afdeling wel iemand! Echt waar, zonder jou geen BZK. Jij regelt alles voor de directie. Je snapt wel dat zij heel blij met jou zijn.

Projectondersteuner

Zo veel verschillende soorten projecten bij het ministerie van Binnenlandse Zaken! Dat maakt jouw werk als projectondersteuner lekker gevarieerd. Projecten lopen uiteen van beleidsmatige projecten tot bouwprojecten. Jij zorgt ervoor dat deze projecten van A tot Z goed verlopen. Jij beheert de planning van projecten, zorgt ervoor dat iedereen afspraken nakomt, organiseert vergaderingen en bereidt alles tot in de puntjes voor. Een soepel lopend project dankzij jou!

Parttime of fulltime werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

We zeiden het al even. Vier of vijf dagen werken? Jij kiest! Vacatures bij het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn zowel parttime als fulltime. Werken bij ministerie van Binnenlandse Zaken betekent werken op kantoortijden. Maar het is helemaal prima wanneer jij een keer om 08:00 begint zodat je op tijd naar huis kan. Die flexibiliteit laat BZK aan jou over!

Werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken in Den Haag en Groningen

Denk je aan het ministerie van BZK? Dan denk je aan het politieke middelpunt van ons land: Den Haag. De meeste vacatures bij ministerie van Binnenlandse Zaken zijn dan ook voor banen in en rondom de stad. Woon jij in (de buurt van) Groningen? Ook dan ga je aan de slag bij BZK. Het ministerie heeft hier namelijk ook een locatie. Natuurlijk hoef jij niet iedere dag naar kantoor. Je werkt soms gewoon vanuit huis! Wist je dan Rijksvastgoedbedrijf ook onder BZK valt? Keuze genoeg dus!

Vacatures BZK

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.