Werken bij Paresto

💸  Bovengemiddeld salaris  |   🤝 Maatschappelijke bijdrage   |  🎖️ Bijzondere werkomgeving

Altijd al tegen je vrienden willen zeggen dat je bij Defensie werkt? Dit is je kans! Nee... niet direct als militair. Wél als horeca- of catering medewerker bij dé cateraar van Defensie! Zorg jij ervoor dat de mannen en vrouwen van Defensie elke dag weer optimaal kunnen presteren? Bekijk de vacatures en alles over Paresto hieronder ↓

Vacatures Paresto   

Waarom werken bij Paresto

⛽ Inhoud
Paresto is dé cateraar bij Defensie. Jouw gasten zijn de mannen en vrouwen die zorgen voor vrede en veiligheid! Goede voeding is super belangrijk! Zo dien jij de militairen van defensie hun onmisbare calorieën toe. Die vervolgens weer direct verbrand worden tijdens de oefeningen! Geen biefstuk en gekookte aardappelen, maar écht voedzame maaltijden. Daar komt de nodige voorbereiding bij kijken. En dat maakt het werken bij Paresto dankbaar en zeer uitdagend.

🙏 Balans
Een super combinatie van structuur en plezier! Want werken bij Paresto biedt je de mogelijkheid om aanwezig te zijn op speciale militaire evenementen en activiteiten. Zoals Veteranendag of Kamp Heumensoord tijdens de Vierdaagse. Qua organisatie en gereedheid van jouw werkplek kun jij rekenen op militaire precisie!

🧰 Groei
Profiteer van de voordelen van een horecafunctie via Tempo-Team. Er zijn veel verschillende opleidingen en trainingen die je helemaal gratis volgt!  Er zijn groeipaden voor bediening, keuken, catering en barista.

Bij Paresto kom je te werken op unieke locaties, tijdens toffe evenementen en werk je met extra bijzondere gasten. Dat is nog eens een bijzondere werkplek!

Arbeidsvoorwaarden

Het gezond en energiek houden van de mannen en vrouwen van defensie levert jou ook wat op:

  • Een goed salaris vanaf €14,52 p.u.
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Unieke werklocaties en bijzondere gasten
  • Werken tijdens reguliere kantoortijden

Veel voorkomende functies bij Paresto

Paresto heeft meerdere horecafuncties om in aan de slag te gaan! Zo zit er altijd wel iets tussen wat bij je past. Lees hieronder wat de functies precies inhouden en klik door naar de horeca, kok of catering vacatures ↓

Cateringmedewerker 

Als cateringmedewerker bij Paresto werk jij net als de militairen op de kazerne. Dat is nog eens unieke bedrijfscatering! Tijdens de pauzes komen de medewerkers van defensie even goed tot rust in de bedrijfskantine. Hoe fijn is het dan dat jij als cateringmederker ervoor zorgt dat het ontbijt, de lunch en/of het diner perfect geregeld is? Kunnen de gasten na de lunch er weer volle bak tegenaan? Dan is jouw missie geslaagd!

Horecamedewerker 

Gasten zijn altijd blij om jou te zien! Jij draagt namelijk de lekkerste hapjes en drankjes bij je en deelt deze aan iedereen uit. Als je van gezelligheid houdt dan zit je als horeca medewerker bij Paresto op de juiste plek, dit merk je aan alles. Zorg je er wel voor dat aan het einde van de avond alles afgebouwd wordt en netjes wordt achtergelaten?

Zelfstandig werkend kok 

Jij bent een expert in het maken van lekkere en voedzame maaltijden. De medewerkers defensie kunnen hier altijd van genieten en de nodige energie eruit halen om de rest van de dag weer te knallen! Als zelfstandig werkend kok bij Paresto volg je deels receptuur, maar is er altijd ruimte voor eigen inbreng.

Fulltime of parttime werken bij Paresto

Zowel doordeweeks  als in het weekend zijn er bij Paresto verschillende diensten. De werktijden zijn voornamelijk tijdens reguliere kantoortijden, maar afhankelijk van je functie of locatie zijn ook andere tijden goed mogelijk.

Werken bij Paresto in jouw regio

Paresto verzorgt het eten en drinken op ongeveer 70 militaire locaties in binnen- en buitenland. Zowel in de kazernes als op locatie, want als de gasten in de duinen of bossen aan het oefenen zijn moet er natuurlijk ook goed gegeten worden!

Vacatures Paresto   

Werken bij Paresto op evenementen

Paresto verzorgt ook nog eens de catering op evenementen zoals de veteranendag, luchtmachtdagen en de Vierdaagse. Werken op evenementen bij Paresto is harstikke leuk! Je werkt namelijk samen met je collega's, er is een gezellige sfeer en muziek & entertainment. Zo'n werkdag is toch een feestje? Daarnaast bepaal jij zelf jouw beschikbaarheid en ben je flexibel in tijden en dagdelen.

Altijd al tegen je vrienden willen zeggen dat jij bij defensie werkt? Bekijk de vacatures en jouw mogelijkheden bij Paresto.

Vacatures Paresto   

Uitblinken in de horeca?

Samen met het Horeca College organiseren wij een uitgebreid trainingsprogramma.