Werken bij Rai Amsterdam

ūüíł Bovengemiddeld goed salaris   |   ūüöČ OV 100% vergoed   |   ūüíÉ Bijzondere werkplek 

K3, de huishoudbeurs of inspiratie op de Horecava. Als jij werkt bij Amsterdam RAI zie jij de achterkant van alle grote evenementen van het land. Wat je doet? Jij serveert en maakt het lekkerste eten en drankjes. Maakt een praatje hier en daar, maar vooral... je houdt de sfeer erin. Extra's? Genoeg! Jij krijgt jouw OV-kosten 100% vergoed! 

Alle vacatures 

Waarom werken bij Rai Amsterdam

ūüéČ Een heerlijke sfeer

Rai Amsterdam is het grootste evenementen en congrescentrum van Nederland. Jij leert heel veel verschillende mensen kennen. Uit binnen-en buitenland. Een challenge om 'welkom' in zo veel mogelijk talen te kunnen zeggen? Dat gaat je hier lukken!

‚ėē Afwisselend werk: Zo ziet het eruit

Je werkt in een van de vijf restaurants met veel collega‚Äôs. Elk restaurant is anders. Maar ook de functies per restaurant zijn heel verschillend. Je begint je werkdag altijd samen met collega‚Äôs onder het genot van een drankje en een gratis snacks. Een stuk fruit voor later tijdens de dienst? Geen probleem, die pak je alvast lekker mee! Een collega brengt je vervolgens naar jouw standplaats en het startsein van jouw leukste werkdag is daarmee gegeven. Je bent benieuwd welke gasten je vandaag zal bedienen.

Iedereen een warm welkom geven? Liever biertjes tappen? Eten maken? Het kan allemaal! RAI Amsterdam vind het niet alleen belangrijk dat de bezoekers van een evenement het naar hun zin hebben, maar zorgt er ook voor dat jij het nét zo naar je zin hebt tijdens jouw werkdag!

Arbeidsvoorwaarden 

Een paar leuke arbeidsvoorwaarden van RAI Amsterdam op een rij: 

  • Reiskostenvergoeding
  • Salaris vanaf ‚ā¨14,65 
  • Gratis trainingen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Vast contract bij overname mogelijk

Populaire vacatures bij RAI Amsterdam

Bij Rai Amsterdam zijn er 6 verschillende functies waarin je kunt werken. Voor welke ga jij? 

Medewerker bediening

Jij werkt in de bediening! DUHH... Dat betekent: voorbereiden van de tafels, inrichten van de bar, het ontvangen van gasten, of uitserveren van eten en drinken. Jij zorgt ervoor dat alle gasten zich thuisvoelen. Maar ook nieuwe collega's help jij met vragen. Net zoals zij bij jou doen. Werken bij de RAI Amsterdam is samenwerken! Heerlijk. 

Gastheer/ Gastvrouw

Alles begint bij een goed ontvangst. Als gastheer of gastvrouw ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van RAI Amsterdam. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Begin als garderobemedewerker. Voor je het weet sta jij overal. Nog wat verder? Dan help jij jouw collega's met jouw tips en tricks. 

Algemeen medewerker

Als algemeen medewerker bij RAI Amsterdam ben jij onmisbaar voor jouw collega‚Äôs. Zonder jou kunnen zij niet aan de slag. Jouw werkzaamheden bestaan uit het transporteren van materiaal naar verschillende locaties, het ordenen en schoonmaken van werkruimten en het klaarzetten van bestellingen. Jij bent de schakel tussen alle afdelingen, collega‚Äôs en standhouders, wow! 

Coördinator

Jij zorgt voor een goede voorbereiding. Als F&B co√∂rdinator zorg jij dat alle locaties gebruiksklaar staan. En als er dan toch iets mist, dan zorg jij dat het alsnog op de juiste plek komt, of besteld wordt. Plannen en co√∂rdineren helemaal jouw ding? Dan past de functie co√∂rdinator support services ook bij jou! In deze rol verzorg jij de dagplanningen en briefings. En ben jij het aanspreekpunt voor eventmanagement. 

Keukenmedewerker

Eten en drinken. Dat is jouw ding! Samen met het keukenteam zorg jij dat elke gast kan genieten van het eten. In de keuken help jij mee aan koude gerechten, warme gerechten of de patisserie. Daarnaast zorg jij ervoor dat iedereen werkt in een schone en nette werkruimte. En al die complimenten die je krijgt vanuit de gasten? Die ontvang jij natuurlijk met open armen ;)

Fulltime of Parttime werken bij Rai Amsterdam

Het rooster is heel flexibel. Top! Zo bepaal jij zelf welke dienst jij draait. Afhankelijk van het evenement zijn er iedere dag diensten tussen 06.00 en 23.00 uur. De ene dag als kaartverkoper, de volgende dag als garderobe medewerker? Alles mag, niks moet. Zo zorg je niet alleen voor lekker veel afwisseling, maar bepaal je ook zelf of je parttime of fulltime werkt bij RAI Amsterdam.

Psstt... solliciteer op jouw vacature en overleg met jouw contactpersoon wanneer jij graag werkt. 

Werken bij RAI Amsterdam in Amsterdam!

Het gebouw vind je in Amsterdam-Zuid. Rai Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt goed uit. Want jouw OV-kosten worden 100% vergoed. Jouw salaris is dus echt van jou! Liever met eigen vervoer? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding én kun je gratis parkeren in de parkeergarage van Rai Amsterdam.

Bekijk RAI vacatures  Vacatures in de mail

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.