Werken bij RDW

🚙 100% reiskostenvergoeding l 💻thuiswerken l 🍏 gratis fruit l ⌚ flexibele werktijden l 📍door heel NL

Jij wilt toch ook dat iedereen vertrouwd en veilig op weg kan? Een ritje naar de supermarkt, een dagje varen in een snelle motorboot of een verre motortocht naar het buitenland. Nederland is in beweging! En de RDW beweegt mee. Een maatschappelijk verantwoordelijkheid, waar jij ook een bijdrage aan kan leveren. Een mooi salaris, thuiswerkmogelijkheden en gratis fruit op iedere vestiging. Werken bij de RDW? Het kan! Check snel alle vacatures bij de RDW. 

De leukste vacatures van RDW vind je in Zoetermeer🚀!
En hoe we dat weten? Van jouw nieuwe collega's. Zij hebben alle bedrijven bij Tempo-Team beoordeeld op onder andere werkplezier. RDW in Zoetermeer is als beste uit de test gekomen en is daarmee een echte #baanrader!

Vacatures RDW

Werken bij de RDW

De RDW heeft altijd oog op de toekomst. Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Jij draagt daar aan bij. Werken bij de RDW betekent een inhoudelijke baan, met aandacht voor jouw balans en de mogelijkheid om te groeien. Benieuwd? Lees snel verder. 

💪Inhoudelijke baan
Werken bij de RDW houdt veel meer in dan kentekenregistratie en rijbewijzen. Mobiliteitsontwikkelingen gaan steeds sneller. Zelfrijdende voertuigen of autovrije zones bijvoorbeeld. Jij denkt vooruit en anticipeert op deze ontwikkelingen! Mooi innovatief werk dus. 

🙏Balans
An apple a day keeps the doctor away! En daarom vind je op veel van de RDW vestigingen gratis fruit. Kom maar door met die vitamientjes. Zij willen dat jij gezond en vitaal bent en blijft. Je kan dus aan de slag met hun vitaliteitsprogramma. Ook krijg jij de mogelijkheid om thuis te werken. 

🎓Groei
Bij de RDW werken ze als één groot team samen. Dat betekent dat jij er als uitzendkracht helemaal bij hoort. De RDW vindt het belangrijk dat ook jij groeit! Daarom coachen ze jou ook tijdens je carrière. Volg interessante trainingen en workshops. Wist je dat de RDW een jongerennetwerk heeft? Jong RDW heeft als doel jonge RDW-collega’s met elkaar in contact te brengen. Ze organiseren werkinhoudelijke activiteiten zoals lunchlezingen en workshops maar ook gezellige uitjes zoals een borrel of escaperoom. 

Vacatures RDW
 

Arbeidsvoorwaarden

En natuurlijk wil jij heel graag weten wat je allemaal terug krijgt voor dat mooie werk bij de RDW. We zetten het voor je op een rijtje!

  • Een mooi salaris vanaf €14,87 per uur. Salaris in afhankelijk van de functie en jouw ervaring
  • Reiskosten 100% vergoed (€0,21 per kilometer)
  • Vakantiegeld 8%
  • Opleidingen en cursussen 
  • Flexibele werktijden
  • Gratis fruit op iedere vestiging
  • Opdrachten voor lagere periode en werkzekerheid
  • Thuiswerkmogelijkheden

Meestvoorkomende vacatures bij de RDW

We snappen dat jij zin hebt om te werken bij de RDW. Er zijn verschillende functies. Bekijk snel alle vacatures bij de RDW. 

Back/front officemedewerker 

Jij regelt het wel! Als backoffice medewerker bij de RDW ben je nauwkeurig en klantvriendelijk. En natuurlijk laat je je niet gek maken. Jij neemt aanvragen in behandeling, beantwoord vragen van particulieren en zakelijke klanten, handelt klachten af, voert wijzigingen door, verwerkt correcties en nog veel meer. Een afwisselende functie!

Administratief medewerker

Als administratief medewerker bij RDW heb je verschillende taken. Je staat klanten te woord die vragen hebben over voertuigen. Jij verwerkt alle gegevens in de juiste systemen. Je komt te werken in een gevarieerd team van enthousiaste collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alle informatie volledig en kloppend in de database wordt opgevoerd.

Keurmeester

Als keurmeester ben je verantwoordelijk voor de periodieke keuring van voertuigen. Elke dag opnieuw zorg jij ervoor dat wij met z'n allen veilig op weg kunnen. Lekker bezig! Als keurmeester voer je soms ook onderhoud uit. Je checkt jouw collega's regelmatig om fouten te voorkomen. Een verantwoordelijke baan waarbij je mensen weer de weg op helpt!

Fulltime of parttime werken bij RDW

De RDW heeft flexibele werktijden tussen 07.00 en 19.00 uur. Zo kan jij nog net even dat sportlesje voor werktijd doen. Fulltime werken betekent dat je 36 uur per week werkt. Wil je liever vier keer negen uur werken? Prima! Maar ook 'gewone werktijden', zoals vijf keer acht is ook mogelijk. 32 uur of 28 uur per week kan gewoon bij de RDW!

Werken bij RDW in jouw regio

Ga aan de slag in verschillende steden. Er zijn RDW vacatures beschikbaar in Amsterdam, Arhnem, Zoetermeer, Veendam, Schiedam en Veldhoven. De RDW wil dat jij veilig op weg gaat. Het liefst natuurlijk met de fiets of  het OV. Zo draag jij ook bij aan het milieu. Woon je verder dan 10 km van je werk en ga je met de bus of trein? Dan vergoedt de RDW de volledige kosten. Lekker! Ga je liever met eigen vervoer? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten. Enthousiast? Check snel alle vacatures bij de RDW.

Vacatures RDW
 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Vacatures bij topwerkgevers