Werken bij het RIVM

Best bijzonder, hé? Dat wij mensen eigenlijk ook gewoon dieren zijn? Toch rijden we bijna allemaal in stalen machines met een verbrandingsmotor naar ons werk toe en is onze levensverwachting afgelopen eeuwen verdubbeld. Keihard ontwikkeld, zou je kunnen zeggen! Dit is mede dankzij de toppers bij bedrijven zoals het RIVM. Deze helden van nu werken als onderzoekers, administratief medewerkers of vaccinatiedistributeurs. Super belangrijk werk dus! Ontwikkel jezelf net zo hard, ga aan de slag bij het RIVM! Bekijk hieronder snel de vacatures en solliciteer gelijk.

Waarom werken bij het RIVM

Het RIVM ken jij ongetwijfeld al, ze zijn veel in het nieuws geweest de afgelopen jaren ;-). Toch is het RIVM veel veelzijdiger dan het lijkt. En daarmee ook jouw baan! Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zet niet alleen prikjes in je arm. De lucht die jij inademt zit dankzij jouw nieuwe collega’s niet vol met smog en kun jij veilig op reis dankzij poliovaccins. Werk jij bij het RIVM, dan werk jij mee aan het welzijn in Nederland. En jij weet natuurlijk vast dat ons welzijn als een van de beste ter wereld wordt beoordeeld! Je gaat aan de slag bij een bedrijf waar ontwikkeling voorop staat. Niet alleen die van Nederlanders, maar ook die van het RIVM zelf én die van jou! RIVM is al goed op weg. In 2020 hebben zij razendsnel moeten schakelen tijdens de welbekende pandemie. Wat daar voor jou inzit? Dat jij straks gaat starten bij een moderne, vlotte organisatie! Formeel is het hier niet, af en toe eens de slappe lach is namelijk óók heel goed voor volksgezondheid! 

Arbeidsvoorwaarden

Jouw welzijn staat bij het RIVM duidelijk voorop! Je checkt je arbeidsvoorwaarden gelijk hieronder. Alleen nog solliciteren als projectondersteuner of klantenservicemedewerker, dat is het enige wat jij moet doen om het volgende binnen te slepen:

  • Een heerlijk startsalaris, wekelijks uitbetaald.
  • Na een jaar in dienst je eerste loonsverhoging.
  • Een kilometervergoeding en vakantiegeld.
  • Grote kans op een rechtstreeks contract bij de overheid.
  • Grote organisatie, grote doorgroeimogelijkheden!
  • Heel veel vrijheid om zelf jouw werkweek in te richten.

Veel voorkomende vacatures bij het RIVM

Jij hebt nu al een goed beeld van wat het RIVM allemaal doet, fijn! Nu alleen nog de vacature uitzoeken die goed bij je past. Helpen we graag een handje bij! Check hieronder snel wat je kunt verwachten, het RIVM wacht op jouw sollicitatie!

Projectondersteuner

Om de paar maanden een andere baan, en toch bij dezelfde baas? Hebben we voor je! Als projectondersteuner bij het RIVM buig jij je iedere keer weer over een ander project. Hier ondersteun jij je collega’s met alle regelzaken die jij je kunt bedenken. Welke regelzaken? Nou, bijvoorbeeld checken of de gemeenten de gemaakte afspraken naleven. Zo loopt het project op rolletjes en zetten jij en je collega’s weer samen een topprestatie neer!

Administratief medewerker

Eigenlijk, doet de functietitel geen eer aan jouw baan ;-). Als administratief medewerker ontwikkel jij een specialisatie die past bij een van de afdelingen binnen het RIVM. Lekker uitdagend en véél meer dan mailtjes beantwoorden en kopietjes maken. Elke dag spreek jij veel collega’s en burgers over de projecten die jouw afdeling doet. Vragen over gevoelige gegevens of bodemonderzoeken komen geregeld voorbij. Pittige kost, makkelijk uitgelegd! Houden we van.

Medewerker vaccinatiedistributie

Dat vaccins op een hele bijzondere manier moeten worden vervoerd, weet jij natuurlijk al lang. Extreem koud is vaak het geval. Om ervoor te zorgen dat vaccins in goede staat aankomen en veilig kunnen worden gebruikt is heel wat denkwerk nodig. Ja, jouw denkwerk! Daarom gaat het RIVM er voor zorgen dat jij straks alles weet over het vervoeren van vaccins en waar jij rekening mee moet houden. De klus goed begeleiden is vervolgens aan jou!

Klantenservice medewerker

Tring tring! De werktelefoon gaat. Lekker thuis of op kantoor. Jij hebt een burger aan de lijn die een vraag heeft voor het RIVM. Jij weet inmiddels al hoeveel verschillende dingen het RIVM allemaal doet. De vragen kunnen dus heel divers zijn! Gelukkig heb jij voor alle ingewikkelde zaken een collega van die afdeling! Kortom is het aan jou als klantcontact medewerker de taak om ervoor te zorgen dat de beller antwoord krijgt. Van jou of van een collega. Lekker veel kletsen is dus gegarandeerd.

Fulltime of parttime werken bij het RIVM

Als jij dus dacht dat er bij de overheid alleen serieuze mensen in pak werken, heb jij het mooi mis! De vacatures bij het RIVM komen in alle soorten en maten. Bijverdienen tijdens de vakantie? Gaat geregeld worden! Solliciteer dan gewoon op een vakantiewerk vacature. Fulltimers en parttimers zijn het hele jaar door welkom. Als parttimer is die 16 of 24 uur vast goed te passen aan je privéleven! Toch liever lekker fulltime aan de slag? Dat is hier 36 uur. Verder mag jij ook zelf bepalen hoe je die 36 uur invult. Houd bijvoorbeeld elk weekend lang weekend door vier dagen van negen uur te maken. Kan allemaal!

Werken bij het RIVM in Zoetermeer, Bilthoven, Zwolle of Eindhoven

Nog een extra bonus: het maakt écht niet uit waar je woont om bij het RIVM aan de slag te gaan. Jouw nieuwe werkplek vind jij in Zoetermeer, Bilthoven, Zwolle of Eindhoven. Lekker centraal dus! Met de auto of het openbaar vervoer ben je er zo. Op de dagen waarop je niet lekker met je sloffen aan thuiswerkt dan ;-). Kom jij op de fiets? Dan bof jij dubbel. Jij krijgt namelijk voor die ochtendgymnastiek gewoon gratis geld toe, €0,19 per kilometer. Kom jij met? Dan is die vergoeding iets minder. Ook zo houden we het milieu schoon! Als je toch te ver weg woont om met de fiets te komen, pak dan lekker het openbaar vervoer. Die kosten krijg je volledig vergoed.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.