Werken bij Royal FloraHolland

 Royal FloraHolland scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸 startsalaris van €14,83 l 💪 volop doorgroeimogelijkheden l | 📍Aalsmeer, Naaldwijk & Rijnsburg

200.000 per minuut. Zoveel bloemen verkoopt Royal FloraHolland. Dat allemaal dankzij de toppers als orderpickers en magazijnmedewerkers bij Royal FloraHolland. En zij zitten goed! Een bloemetje op je verjaardag, een goede sportregeling en opleidingen. Wat dacht je van een MBO-opleiding volgen terwijl je werkt? En maak je je ook over je salaris niet druk ;). Check snel alle vacatures!

Vacatures bij Royal FloraHolland!

De arbeidsvoorwaarden:

Bloemetjes, opleidingen en sporten. Maar hoe zit het de andere voordelen? Jij krijgt:

 • Een startsalaris vanaf €14,83 voor alle leeftijden
 • Kans op salarisverhoging na een halfjaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Cursussen en opleidingen
 • Hoge kortingen bij jouw sportschool
 • Volop doorgroeimogelijkheden

Lees meer over: 

Bekijk de vacatures   Vacatures in je mail

🌟Update: ophaallocaties vestiging Aalsmeer
Maak je je zorgen dat je je dienst bij Royal FloraHolland in Aalsmeer niet op tijd haalt? Geen zorgen! Speciaal voor de Amsterdammers hebben we de perfecte oplossing. We regelen het vervoer, zodat je op tijd op bestemming bent. We staan voor je klaar in Amsterdam Noord, Zuid en Weesp.

Waarom je wil werken bij Royal FloraHolland

Werken bij Royal FloraHolland doe je niet alleen. Dit doe je samen. Bij Royal FloraHolland zijn ze actief bezig om voor een goede balans te zorgen. Vinden ze de inhoud van de baan ook erg belangrijk. En zijn ze actief bezig met jouw groei.

🙏Balans

Werk en privé goed combineren? Dan zit je bij Royal FloraHolland helemaal goed! Wil je stabiel 5 dagen in de week aan de slag? Of stem je je werkrooster af op je schoolrooster? Het kan allemaal! Heb je een aantal lessen op een ander moment? passen wij onze planning aan. Zo creëer jij je eigen balans tussen werk en privé.

💪Inhoud van de baan

Werken bij Royal FloraHolland doe je niet alleen. Dit doe je samen. Er is een echt groepsgevoel. Royal FloraHolland vindt dat plezier maken ook erg belangrijk is! Je krijgt de gezelligste collega's die er zijn ;). Zo zorgt de feestcommissie voor de leukste uitjes en feestjes. Zo zorgt Royal FloraHolland ervoor dat iedereen met plezier aan het werk gaat. Samen met jou kijken we of jij goed op je plek zit of dat je misschien doorgroeit naar een andere afdeling.

🎓Groei

Doorgroeien in een baan is natuurlijk erg fijn. Dat vindt Royal FloraHolland ook. Een goede beoordeling? Cashen maar! Je krijgt dan namelijk na 6 maanden al een salarisverhoging! Heb je het verdelen van de bloemen helemaal onder de knie? Dan leiden wij je op de trekker op. Hiermee ga je alle karren naar de juiste afdelingen brengen. Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er nog andere afdelingen waar je naar toe groeit.

Alle vacatures bij Royal FloraHolland!

Veelgestelde vragen bij Royal Floraholland

 • Kan je fulltime of parttime werken bij Royal FloraHolland

  Geef maar door wat jij graag wilt. Parttime of fulltime werken. Dat kan bij Royal FloraHolland allebei. En wist je dat je in Naaldwijk en Aalsmeer ook alleen in de ochtenden kunt werken? Van 6:00 tot 11:00. Werken en leuke dingen doen op één dag. Hoe lang en wanneer wil jij werken? Laat het ons even weten, dan kijken we samen naar een contract waar jij blij van wordt.

 • In welke regio kan je werken bij Royal FloraHolland

  Waar wil je werken? Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg? De vacatures zijn hetzelfde. Alleen de plek op de kaart is anders.  

  Aalsmeer

  Woon je in het Noorden van het land? Dan kan jij solliciteren voor de vestiging in Aalsmeer. Je kunt gemakkelijk met het OV of de auto komen, De busverbinding is goed geregeld. En je auto parkeer je gewoon voor de deur. Veilig en makkelijk dus. En maak je niet druk om de kosten. Jij krijgt een reiskostenvergoeding.

  Bekijk alle vacatures bij Royal FloraHolland in Aalsmeer

  Update! 🌟
  Maak je je zorgen dat je je dienst bij Royal FloraHolland in Aalsmeer niet op tijd haalt? Geen zorgen! Speciaal voor de Amsterdammers hebben we de perfecte oplossing. We regelen het vervoer, zodat je op tijd op bestemming bent. We staan voor je klaar in Amsterdam Noord, Zuid en Weesp.

  Naaldwijk

  Woon je in Zuid-Holland? Solliciteer dan bij de vestiging in Naaldwijk. Om te zorgen dat jij altijd op je werk kan komen is er een pendeldienst! Elke dag komt er een pendeldienst langs Den Haag, Rotterdam, Schiedam, Maassluis, Vlaardingen en Spijkenisse. Ze halen je gewoon op. Kom je met eigen vervoer? Dan kan je in Naaldwijk op het parkeerdek veilig jouw scooter, fiets of auto parkeren. En net als in Aalsmeer, krijg ook jij een reiskostenvergoeding.

  Bekijk alle vacatures bij Royal FloraHolland in Naaldwijk

  Rijnsburg

  Ook in Rijnsburg kan jij aan de slag bij Royal FloraHolland. Tussen de grote stad Leiden en het heerlijke strand van Katwijk aan Zee. Over het vervoer hoef je je geen zorgen te maken. Kom je met de auto, scooter, fiets of de benenwagen? Alles kan makkelijk. Er zijn veilige parkeerplekken. Je begint lekker vroeg. Om 6:00 of om 06:30 kan jij al van start gaan. Hierdoor ben jij wel de hele middag vrij. Klaar voor een nieuwe baan? Kom bij de gezelligste groep collega's. 

  Bekijk alle vacatures bij Royal FloraHolland in Rijnsburg 

 • Wat verdien je bij Royal FloraHolland?

  Bij Royal FloraHolland start je salaris op €14,83 per uur vanaf 18 jaar. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, krijg je werkelijks uitbetaald en bouw je ook nog eens vakantiegeld op! Hoe nice is dat 🤩?

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Royal FloraHolland

  Hoe ziet je dag eruit als je werkt bij Royal FloraHolland? We nemen je mee in de dag van de meest voorkomende functie.

  Logistiek medewerker 

  Bijna het hele land ligt nog te slapen, maar jij bent alweer klaar voor de dag. Om 5:45 heb jij een heerlijk kopje koffie in de hand en loop je naar jouw eigen voertuig. Je belaadt de bloemen en planten. Samen met jouw eigen assistent. Jij krijgt een oortje waardoor jij precies hoort wat je moet pakken. Alles uit je hoofd kennen, dat kost je avonden blokken. Maar met behulp van jouw assistent ben jij binnen no time een expert. Alle bloemen en planten verzameld? Dan rijd jij door naar de juiste locatie. Onderweg kom je al je collega’s tegen. High five! En omdat jij zo vroeg begon, ben jij ook lekker op tijd thuis. Genoeg tijd om nog alleen op de bank een aflevering van je favo serie te kijken. 

  Bekijk alle vacatures voor logistiek medewerker bij Royal FloraHolland

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij Royal FloraHolland?

  Bij Royal FloraHolland heb je geen diploma nodig om aan de slag te gaan als logistiek medewerker. Jij kan gewoon direct aan de slag! 

 • Ophaallocaties voor onze Royal FloraHolland vestiging in Aalsmeer

  Vrees je dat je te laat komt voor je shift bij Royal Flora Holland in Aalsmeer en ben je in Amsterdam? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Speciaal voor Amsterdamse collega's bieden we een ophaalservice aan. Of je nu in Noord, Zuid of Weesp bent, we staan paraat om je op te halen en naar Royal Flora Holland te brengen. Wil je meer details? Vraag het aan een van onze recruiters!