Werken bij SanoRice

💰 Minimaal €13,27 per uur | 📍Veenendaal | 💪 Diverse doorgroeimogelijkheden | 🕛 Parttime of fulltime

“Pof” “Pof” “Pof” nee het is geen popcorn die je hoort. Het is het poppen van rijst voor de lekkere rijstwafels van SanoRice. Je weet wel, die heerlijke rijstwafels met chocolade eromheen. Mmmm klinkt heerlijk, toch?! Zo’n bedrijf als SanoRice in Veenendaal heeft ook veel medewerkers nodig. Tussen die heerlijke wafels vind jij jouw nieuwe baan mét goede arbeidsvoorwaarden. 'Pof' jij even😉! Bekijk snel de vacatures bij SanoRice!

Alle SanoRice vacatures

Arbeidsvoorwaarden SanoRice

 • Een goed salaris van € 13,27 per uur 
 • 35% toeslag bij overwerken, hatsa!
 • Een kantine met lekkere lunch
 • Volop opleidingen en nieuwe functies voor jou!
 • Zekerheid! Voor langere tijd een fijne baan
 • In het weekend lekker vrij!

Werken bij SanoRice Vacatures in je mail

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom jij wilt werken bij SanoRice

💪 Inhoud van jouw baan 
Tijdens jouw werk staat heerlijk de muziek aan. Inpakken op het het ritme van de muziek? Daar weten zij bij SanoRice alles van! Natuurlijk doe jij dit niet helemaal in je eentje. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een leuke, fijne en productieve werkdag. Daarnaast kan jij jouw collega’s ook beter leren kennen tijdens de pauzes in de kantine. Hier kan jij heerlijke broodjes, soep en snacks kopen. Zo hoef jij nooit jouw eigen boterhammen mee te nemen. Scheelt dat weer even wat tijd in de ochtend.  

🙏 Goede werk-privé balans
Bij SanoRice geniet je van een perfecte werk-privébalans! Je werkt maximaal 36 uur per week, verdeeld over 5 dagen. Dat betekent slechts 7 uur per dag, van maandag tot vrijdag. Zo houd je elk weekend vrij voor ontspanning en plezier! Voorkeur voor parttime werken? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden. De werkdagen zijn alleen overdag dus je avonden zijn helemaal van jou. En hoewel je een vroege start hebt om 07:30 uur, ben je daardoor ook weer heerlijk vroeg thuis. Een ideale regeling voor een levendige balans tussen werk en vrije tijd! 

 🎓 Groeien bij SanoRice
Ga op ontdekking naar nieuwe skills en blijf jezelf ontwikkelen. Hier draait alles om jou! Bij SanoRice krijg je de training die je nodig hebt. Heb je de ambitie om een team te leiden? Een gesprek met je leidinggevende is de eerste stap. Samen verkennen jullie de mogelijkheden. Bij SanoRice wordt er geluisterd naar jouw wensen en ambities.

Vacatures bij SanoRice  SanoRice in Veendendaal

Recruitment TTPM

Heb je vragen over SanoRice?

Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen over werken bij SanoRice

 • Waar is SanoRice gevestigd?

  In het gezellige Veenendaal vind je SanoRice op de Inductorstraat 72. Woon je niet in de buurt? Geen punt! We vergoeden je reiskosten. Zin om het team te versterken? Bekijk snel de vacatures bij SanoRice. 

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij SanoRice?

  👉 Productiemedewerker

  Als productiemedewerker op de inpakafdeling bij SanoRice ben jij superbelangrijk. Waarom? Heel simpel! Door jouw werk kan de consument weer lekker hun gepofte rijstwafels eten. Of het nu met witte chocolade is, bruin, puur of zonder chocolade? Het smaakt altijd heerlijk. Het hele proces van de wafels speelt zich af op de locatie van SanoRice in Veenendaal. Hoe cool! Van biologische grondstoffen worden verse wafels gepoft. Deze worden vervolgens door jou verpakt, omgepakt en geseald. Dit doe jij met behulp van verschillende machines die daarvoor bestemd zijn. Iedere klant heeft zijn eigen wensen. Verschillende soorten wafels? Verschillende smaken? Geen probleem! Jij stelt de juiste dozen samen. Het gaat om licht productiewerk. Voor jou een eitje dus! Bekijk hier alle productiemedewerker vacatures bij SanoRice.

  👉 Magazijnmedewerker heftruck

  Word een belangrijke schakel in het team als magazijnmedewerker heftruck in Veenendaal. Begin je dag om 07.30 uur en rond je werk af om 16.30 uur. Teamwork staat voorop! Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig verpakken van wafels die afgestemd zijn op de unieke wensen van elke klant. Jouw rol is cruciaal in het selecteren van de juiste wafels en het nauwkeurig verwerken van orders. Zodra de bestellingen perfect ingepakt zijn, komt jouw expertise met de heftruck van pas. Je zorgt voor het veilig verplaatsen van de dozen, waardoor elke klant zijn bestelling naar wens ontvangt. Deze functie biedt een ideale mix van heftruckwerkzaamheden en allround inpakwerk waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is. Bekijk hier alle magazijnmedewerker vacatures bij SanoRice.
   

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij SanoRice?

  Nee, je hebt geen diploma nodig om te werken bij SanoRice.

 • Hoeveel verdien ik bij SanoRice?

  Bij SanoRice verdien je een startsalaris van €13,27.

 • Is er een mogelijkheid tot een vast contract bij SanoRice?

  Een vast contract behoort zeker tot de mogelijkheden bij SanoRice.