Werken bij Saturn Petcare

🚉 Reiskostenvergoeding  | 💸 Flinke ploegentoeslagen l 💪  Reachtruck certificaat behalen 📍Hattem

"You care, I care, we all care for petcare". Dat klinkt in ieder geval goed. Saturn Petcare maakt de lekkerste voeding voor honden en katten. Want geef toe, goed eten is mega belangrijk. Niet alleen voor jou en ons. Maar ook voor je favoriete huisdier. Saturn Petcare is een van de grootste dierenvoeding fabrikanten van Europa. Meer weten over waarom velen kiezen voor een baan bij Saturn Petcare in Hattem? Bekijk dan snel de vacatures hieronder en solliciteer nu!

Alle vacatures bij Saturn

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Saturn Petcare

Bij Saturn Petcare staan werken en leren in een goede werksfeer centraal. Saturn Petcare richt zich niet alleen op de producten die geproduceerd worden, maar vooral ook op hun werknemers. Er worden veel doorgroeimogelijkheden aangeboden en opleidingen en trainingen gegeven. Zo kan je bijvoorbeeld bij  Saturn Petcare de MBO niveau 3 diploma procesoperator  halen, krijg je de HACCP Training Hygiëne en Voedselveiligheid en de training Critical Control Point. Zo word je als productiemedewerker een echte specialist! Ook kan je de heftruck opleidingen-en hoogwerkeropleidingen volgen. Dat klinkt goed, toch? Als je werkt bij Saturn Petcare, werk je in een open en informele werksfeer, want collegialiteit en samenwerken staan centraal.  Met plezier werken en naar je werk gaan, en jezelf iedere dag blijven ontwikkelen staan voor Saturn Petcare bovenaan.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed startsalaris
  • Flinke ploegentoeslagen tot 25%
  • Je reachtruck certificaat behalen
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld en vakantie-uren
  • Veel doorgroeimogelijkheden en trainingen zoals niveau 3 opleidingen, HCCP trainingen, VCA trainingen en NEN3140 trainingen

Veel voorkomende functies bij Saturn Petcare

Productiemedewerkers

Fitgirls en fitboys gezocht! Heb je het gehad om uren in de sportschool te zwoegen voor een gespierder lichaam? Of ben je toe aan een unieke vorm van sporten? Wordt dan de nieuwe productiemedewerker van Saturn Petcare. Als productiemedewerker leg jij bevroren blokken vlees, van tussen de 15 en 25 kilo op de lopende band. Dus kom maar op met die spierballen! Ook haal jij karretjes, weeg je producten af en controleer jij de aantallen. Klaar voor?

Hef- en reachtruckchauffeur

Toet! Toet! Wie komt daar aanscheuren op de heftruck? Jij natuurlijk! De nieuwe hef- en reachtruckchauffeur van Saturn. Met deze toffe baan, scheur jij door het magazijn op een heftruck of reachtruck om binnengekomen goederen op de juiste plaats te zetten. Ook zet jij de eindproducten klaar, die meegenomen kunnen worden met de vracht. Heb je nog wat tijd over? Dan kun je altijd nog een productiemedewerker helpen.

Fulltime werken bij Saturn Petcare 

Bij Saturn Petcare zijn de bovengenoemde banen allemaal fulltime. Dat betekent dat jij werk hebt voor 38 uur in de week. Lekker geld verdienen dus. Als productiemedewerker of hef-/ reachtruckchauffeur werk je in 3  ploegendiensten. En daar horen gelukkig ook overheerlijke toeslagen bij.

Werken bij Saturn Petcare in Hattem

Voordat alle honden en katten aan  een heerlijke maaltijd kunnen beginnen, moet dit natuurlijk eerst geproduceerd worden. Dit gebeurt in Hattem. Een plaatsje gelegen aan de Noordkant van het prachtige natuurgebied, De Veluwe. Hier staat een van de drie productielocaties van Saturn. Woon jij in de omgeving van Zwolle? Dan zit je sowieso goed! Want binnen een half uur vanaf station Zwolle, sta jij in het productiehuis. Kom je van verder weg of met de auto? Ook dan zit je hier goed, want je ontvangt gewoon reiskostenvergoeding. Dus... neem een kijkje tussen alle vacatures bij Saturn Petcare in Hattem. Dan kan jij gelijk vandaag nog solliciteren! Wat zeggen we... binnen een paar minuten heb je dat zo gefixt. 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.