Vacatures TenCate

🚉 Reiskostenvergoeding  | 💸 toeslag als je werkt in de ploegen l 💪 Hulp bij doorgroeien
📍Nijverdal

TenCate maakt, zoals je misschien kunt raden, kunstgrass! Van achtertuinen tot het voetbalveld voor de Eredivisie. Maar wat TenCate bijzonder maakt voor jou is de focus op ontwikkeling. En vooral persoonlijke ontwikkeling. Hieraan werken is namelijk jouw manier om door te groeien. Samen met jouw collega’s werk je aan jezelf en het team. Ben jij straks teamleider? Operator? CEO?

Vacatures bij TenCate

De arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tussen €14,89 en €20,49 per uur! 

 • Reiskostenvergoeding! 

 • Toeslagen in de ploegen

 • Baan voor langere tijd

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Uitjes! 

 • Focus op doorgroeien

Bekijk de vacatures  Vacatures in de mail

Lees meer over:

Waarom werken bij TenCate

Jouw werkplezier kan afhangen van veel punten. Of je een lekkere werk-privébalans hebt. Of je functie leuk en afwisselend is. En of je natuurlijk kunt doorgroeien. We gingen langs en zochten het uit.  

💪 Inhoud van jouw baan | Haal alles uit jouw baan!

Bij TenCate heb je veel verschillende functies. De meeste vacatures die je hier tegenkomt is: operator, leerling operator en productiemedewerker. Daar lees je op deze pagina meer over. Werk jij in die functie? Dan heb jij de verantwoordelijkheid over de uitvoering en de kwaliteit. Tenminste, samen met jouw team natuurlijk. Jouw functie gaat verder dan alleen het uitvoeren ervan. Je helpt collega’s. En heb je al wat ervaring opgedaan? Dan sta jij klaar om de nieuwe collega’s te begeleiden. Zo oefen je ook gelijk jouw teamleider skills ;)

🙏 Balans | Fun is onderdeel van jouw baan!

Bij TenCate kom jij terecht in een hecht team. Dit zal je voelen in de sfeer. Omdat hard werken niet altijd kan, organiseert TenCate hele leuke bedrijfsuitjes. En we hebben even gekeken… De volgende staat al gepland. Heerlijk! Verder bepaal jij zelf in welk ploegensysteem jij gaat werken. Liever 6 dagen werken, 4 dagen weekend? Kies voor 5-ploegendiensten. Te veel? Dan kies jij lekker voor de 3-ploegendienst. 

🎓 Groeien | De focus in het bedrijf

We zeiden het al een beetje… Bij TenCate staat jouw persoonlijke ontwikkeling in het middelpunt. Zodat jij kunt groeien. Als persoon en in je baan. Zo krijg jij begeleiding bij jouw carrièrepad. Deel jouw gedachte over de jouwe dus zeker! Jouw collega’s helpen je om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt begeleiding vanuit het bedrijf. Jij weet precies wat je moet oefenen en welke training je moet behalen voor jouw volgende stap. 

Bekijk de vacatures  Vacatures in de mail

Veelgestelde vragen over werken bij TenCate

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij TenCate?

  De populairste functies bij TenCate

  Productiemedewerker

  Jij maakt gras! Dit doe je niet in een trekker op het land. Nee, jij maakt kunstgras met onder andere behulp van een twijnmachine. Dit is een machine die kleine bolletjes plastic omtovert tot lange draden, en ze daarna twist tot een soort touw. Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de draden netjes geknoopt worden en dat de machines aangevuld worden. Daarnaast draag jij de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Dit doe je in een team van gezellige collega’s.

  Leerling operator

  Jij laat er echt geen gras over groeien! Als leerling operator ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van meerdere machines. Dit doe je door data bij te houden in de computer, maar ook door regelmatig alles te controleren. De machines waar jij verantwoordelijk voor bent zorgen ervoor dat kleine plastic bolletjes worden omgetoverd tot lange, dunne draden. Klaar? Dan knip jij deze draden af, en maak je een handige knoop. Afhankelijk van de afdeling waar je werkt kun je ook verantwoordelijk zijn voor andere machines. Ga jij werken op de scheerafdeling? Dan ben jij als leerling operator verantwoordelijk voor het maken van de “backing”. Jij zorgt ervoor dat de onderlaag met behulp van machines op een grote klos komt. Werken met vernaalding machines? Deze machines zorgen ervoor dat verschillende lagen in elkaar geweven plastic aan elkaar genaaid worden d.m.v. draad of nietjes. Met behulp van een heftruck plaats jij de lagen in de machine. Lekker scheuren dus! Jouw taak is ook het instellen van deze machines, het traceren van storingen en natuurlijk het oplossen van de storingen. Als leerling operator kun je alle kanten op!

  Operator

  Je gaat aan de slag als operator en hebt dus veel verantwoordelijkheid. Jij bent degene die ervoor zorgt dat storingen opgespoord worden zodat jouw collega's hun werk top kunnen blijven doen. Naast het opsporen van deze storingen, ga jij de storingen ook oplossen! Je signaleert afwijkingen en stelt machines in. Je bent zelfs verantwoordelijk voor meerdere lijnen tegelijk. Uitdaging genoeg dus!

 • Kan je bij TenCate fulltime of parttime werken?

  Parttime & fulltime werken bij TenCate

  Fulltime aan de slag is natuurlijk wat jij wil! Bij TenCate kan dat zowel in 3 als in 5 ploegen. Beiden helemaal top. Want met deze diensten kun je cashen. Je vangt volop toeslagen, over ieder gewerkt uur! Dus kies jij voor 5 ploegen? 6 dagen werken, 4 dagen weekend. Heerlijk afwisselend uitslapen en vrije tijd hebben. LEKKERR! Of kies jij voor 3 ploegen? Door de week knallen bij TenCate en in het weekend nooit een feestje missen!

  Bekijk wat bij jou past:

 • In welke regio kan ik bij TenCate aan de slag?

  Werken bij TenCate in Nijverdal

  Nijverdal, wat? Waar? Ja, Nijverdal! De grootste plaats van de gemeente Hellendoorn, gelegen op de grens van Twente en Salland. Makkelijk te bereiken vanaf Zwolle, Almelo, Hengelo of Enschede. Binnen een half uur ben je vanaf deze steden op je werk, goed te doen toch? Het is wel handig om een eigen auto to hebben. Je werkt hier namelijk in ploegen, dus ook in nachtdiensten.  Ben je op tijd vrij? Dan kun jij lekker genieten in de prachtige natuur van de sallandse heuvelrug. Op een steenworp afstand van TenCate vind je dit prachtige gebied.

  Bekijk de vacatures bij TenCate