Vacatures bij Thetford

📍 Etten-Leur 💸 Vanaf €13,39 p.u. | ⏰ Urengarantie | 🥳 Bonussen en extraatjes

Productie-topper opgelet! 📣 Jouw nieuwe baan is gevonden. ✅  Bij Thetford maak jij kampeersanitair! Gewoon voor in de caravan. Makkelijk, toch? Meer afwisseling in een baan, hebben wij nog niet gevonden. Zo wissel jij elke twee uur met een collega. Een nieuwe buddy naast en een nieuwe uitdaging. Jouw contract staat wel vast. Deze is gelijk voor 7 maanden. En met urengarantie weet jij elke maand waar je aan toe bent. 

Alle vacatures bij Thetford 

 

Alle arbeidsvoorwaarden bij Thetford 

 • Een salaris vanaf €13,39 p.u. (21+ = € 14,02 per uur)

 • Toeslagen (tot 150%)! 

 • Bijbaan = Extra cashen. Geen jeugdlonen

 • Toeslagen als je in ploegen of in het weekend werkt.

 • Een reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

 • Urengarantie 

 • Extra's zoals Eftelingkaartjes en bonussen 

 • Meteen een contract voor 7 maanden

Vacatures Thetford Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom je wilt werken bij Thetford

🧑‍🎓🧑‍🎓🧑‍🎓 Ja ja, dit waren wij. Wij deden onderzoek naar wat jou blij maakt. En wat bleek? De inhoud van de baan, jouw werk-privébalans en groeimogelijkheden in je carrière zijn belangrijk. Dus precies daarop hebben wij Thetford getest. 👇

💪 Inhoud van de baan | Afwisseling en uitdaging! 

Elke dag verschillende banen uitvoeren. Dat kan alleen bij Thetford. Om alles uit jouw baan te halen wissel jij op een dag regelmatig met een collega. Zo leer jij echt alles over elk onderdeel en elke taak. 

⚖️ Balans | Extraatjes en lekker vroeg vrij!

Werk je dagdiensten? Of in 2 ploegen? Heb je de late dienst, dan ben jij elke vrijdag lekker om 15:00 vrij. Heerlijk! Voor jouw Netflix-binge van de maand. Nog even in een lege sportschool? Heb je de vroege dienst? Dan stopt jouw werkdag al om 12:35. Lekkerrrrr! Zo snel mogelijk de hete koffie achterover tikken? Nergens voor nodig. Thetford betaalt jou door. Verder krijg jij goede extra’s. Eftelingkaartjes, Bol.com cadeaubonnen. Zo kan jij naast je werk genieten van leuke uitjes en jezelf trakteren! 

🚀 Groei | Urengarantie en contractverlenging!

Bij Thetford zijn er functies op elke laag. Makkelijk dus om intern door te groeien. Verder krijg jij nadat jij je sollicitatie verstuurd hebt, een contract van 7 maanden. Direct! Na deze 7 maanden heb jij een grote kans op een Thetford contractverlenging! Zo weet jij dat jij lekker kunt werken. 

Alle veelgestelde vragen over werken bij Thetford

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Thetford?

  Bij Thetford kies jij! Een bijbaan naast je studie, een parttimebaan voor meer me-time of een fulltime baan om flink te cashen. Werk jij fulltime? Dan begint jouw werkdag om 07:42 uur. Ja, dat zie je goed! Dat doen je collega’s om elke vrijdag om 15:00 uur al weekend te kunnen vieren. Kortom: Thetford vacatures zijn net zoals de producten die jij assembleert: topkwaliteit en op maat voor jou! Doe jij een bijbaan? Dan zijn je uren natuurlijk altijd in overleg. 

 • In welke stad zit Thetford?

  Thetford zit in Etten-Leur. Je vindt het wit-blauwe pand van Thetford nog geen 5 minuten rijden vanaf de A58. Super goed bereikbaar dus! Die A58 brengt jou na je dienst ook lekker in no-time thuis. Tilburg, Breda en Bergen op Zoom zijn toch maar een steenworp afstand. Kom jij met het ov? Mag ook! De bushalte vind je letterlijk aan de overkant van de straat. Lekkerder kunnen we het niet maken. Aan de slag! Jij hoeft alleen nog maar te solliciteren als assemblagemedewerker bij Thetford! 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.