Werken bij Trivium

Grote kans dat je een product van Trivium al hebt vastgehouden bij het boodschappen doen. Ze zijn namelijk één van de grootste bedrijven van Nederland in verpakkingsmateriaal. En dan vooral van blik! Want wie heeft er nu geen blikje tonijn, bonen, maïs of een recyclebare drinkfles in de kast staan. We know you doooo! Geef ons nu niet die blik, we willen graag dat je gaat shinen bij Trivium, dus check vooral de vacatures en laat je inpakken:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Trivium

Bij Trivium vinden ze het super belangrijk dat alles wat ze doen met de grootste zorg wordt gedaan. Alhoewel hun verpakkingsmateriaal zilver is, zullen ze voor jou, de klant en voor henzelf altijd voor goud gaan! Hun blik is gericht op het duurzaam produceren van de verpakkingsmaterialen die wij dagelijks gebruiken. Ze willen moeder natuur tot hun BFF kunnen rekenen. Dan moet je wel impact maken met recyclebare producten. Woohoo, daar wil je voor gaan!

Trivium is gevestigd in grote lichte hallen waarin de nieuwste machines staan. Je moet niet te vaak knipperen met je ogen, want de blikjes vliegen aan je voorbij. Grote rollen blik worden hier verwerkt tot de meest uiteenlopende ontwerpen. Die sardientjes willen natuurlijk wel in een gezellig mooi blikje zitten. Snappen wij ook wel!

Voor jou willen ze ook het beste en daarom hebben ze een talentenprogramma waarmee jij je vaardigheden nog verder kan uitbreiden. Ontwikkeling en innovatie staan voorop en ze nemen jou daarin mee. Want ze vinden dat jij het bedrijf maakt! En leergierigheid zetten ze dus graag in de spotlight. Je kan je eigen pad uitstippelen, want bij Trivium geven ze je de ruimte en verpakken graag jouw toekomst met een grote strik!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Trivium is flitsend! Je bankrekening wil dat natuurlijk ook. Dus even alles even op een rijtje:

  • Een lekker salaris. 
  • Vakantiegeld van 8,33%.
  • Toeslagen tot 38% in de nachtploeg.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een baan voor langere tijd.
  • Doorgroeimogelijkheden.

Veel voorkomende vacatures bij Trivium

Trivium is groot. En wij kopen met zijn allen heel wat blikwerk per keer in de supermarkt, waardoor deze koningen en koninginnen van het verpakken altijd op zoek zijn naar extra collega’s.  Zie jij jezelf al schitteren in een van onderstaande functies?! 

Productiemedewerker

Als productiemedewerker ben jij de master van het sorteren en inleggen van o.a. deksels. 
Als je hier echt een uitblinker in bent geworden heb je de mogelijkheid om door te groeien tot operator. Zoals we al eerder zeiden: leergierigheid staat hier hoog in het vaandel. En daarom zorgen ze ervoor dat je in het begin goed wordt ingewerkt en heb je goede begeleiding op de werkvloer.  In tegenstelling tot veel productiebanen is deze baan niet fysiek zwaar, en houd je tonnen aan energie over. 

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur ben jij de sleutel voor een soepele productielijn. Jij zorgt er namelijk voor dat de productielijnen tijdig worden bevoorraad met verschillende soorten platen en blikken. Een verantwoordelijke klus, want ze zijn vlijmscherp! Daarnaast rijd jij soepeltjes door de hal, voor- en achteruit met 6 pallets op je vork. Dit is nogal een precies klusje aangezien er tig pallets in de hallen staan en het soms net een doolhof kan zijn.

Fulltime of parttime werken bij Trivium

Bij Trivium is alles mogelijk. En verpakken ze jouw werktijden naar keuze. Er zijn voor bovenstaande functies 3 ploegen beschikbaar: 06:00-14:00 uur,  14:00-22:00 uur en 22:00-06:00 uur. Je kan zelf bepalen hoe hard je wilt schitteren als productiemedewerker of als heftruckchauffeur. Eén dag per week is helemaal oké, maar vijf ook. Het gemiddelde van je nieuwe collega’s ligt op vier dagen.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.