Werken bij Ventura Systems

💸 €14 - €16 per uur | 📃 Uitzicht op vast contract | 🤝 Inwerkbuddy

📍 Bolsward

Ventura maakt deuren. En het liefst deuren die automatisch bewegen. Best technisch. Als monteur maak jij deze deuren. Je ziet ze zo langsrijden. In de bus! In Bolsward staan leuke vacatures voor je klaar. En werken bij Ventura Systems betekent: innovatie, ontwikkeling en plezier! Zo ben jij al snel meer dan monteur. En de beroemde vrijdagmiddagborrel staat al klaar. Jouw collega's alvast ontmoeten? Check de video!

Alle vacatures Ventura

De arbeidsvoorwaarden bij Ventura Systems

 • Een mooi salaris van €14 tot €16,00 

 • Uitzicht op een vast contract. 

 • Een kilometervergoeding én vakantiegeld. Ka-ching!

 • Een ADV-vergoeding van 5%

 • Een buddysysteem met inwerken. 💪

 • Elke dag fruit uit de kantine😉

 • Elke week salaris 💸

Alle vacatures bij Ventura Vacatures in je mail

Ga gelijk naar:

Werken bij Ventura Systems 

Hoe is het werken bij Ventura? Heb jij bijvoorbeeld uitzonderlijk gezellige collega's? Of groei jij binnen een paar maanden door? We zochten het uit. 

⚖️Balans: Gezelligheid op 1!

Bij Ventura Systems is vooral gezelligheid belangrijk. Zeker vanaf het moment dat jij de deur binnenloopt. Zo zijn de pauzes er echt voor ontspanning. Daarom luncht iedereen lekker samen. Zo worden je collega's je vrienden. Waar je vakanties, FIFA-potjes of lekkere terrasjes bespreekt. Terug in de energie? Zorg dan dat je het potje ping-pong wint! De sfeer zelf bekijken? Check de video

💪 Inhoud: Van monteur naar specialist

Bij Ventura is de meest voorkomende vacature 'monteur'. Maar automatische deuren in elkaar zetten is nogal wat. In korte tijd wordt jij dus klaargestoomd tot een echte specialist. Denk aan busdeuren of juist een focus op aandrijvingen. Jij weet er alles van! 

Groei: Snel een vast contract!

Bij Ventura doen ze er alles aan om talenten bij zich te houden. Ben jij een jaar in dienst? Dan sta jij waarschijnlijk in de rij voor een vast contract. Zo doe jij volgend jaar al een bod op een huis en heb jij een heerlijke werkzekerheid. 

Ventura vacatures

Stel je vraag!

Mounir en Tjitske

Intercedenten

Alles wat je moet weten over werken bij Ventura Systems

 • Veel voorkomende Ventura vacatures

  Ben jij een echte Bob de Bouwer? Dan ben je aan het juiste adres. Er moeten nog heel wat busdeuren gebouwd worden! Kijk hieronder wat jou leuk lijkt. Of solliciteer meteen! Duurt slechts 2 minuutjes. Zo gepiept dus! Of zet een vacature alert aan. Dan hoor jij als eerste over nieuwe vacatures. 

  Monteur busdeuren

  Ventura Systems opent haar deuren voor jou als monteur van busdeuren. 😉 Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat iedereen veilig met de bus kan reizen. Zo monteren jullie in Bolsward de deuren van verschillende bussen. Checken of alles werkt, checken of alles veilig is en natuurlijk checken of het netjes afgewerkt is. Lekker gewerkt! Nog even een bakkie met collega’s en dan weer lekker naar huis. 

  Monteur aandrijvingen

  Tuurlijk zijn deuren belangrijk. Maar zonder een goed gemonteerde aandrijving rijdt een bus helemaal niet. En dat mag niet gebeuren! Daar kom jij om de hoek kijken. Volgens de tekeningen moeten de aandrijvingen nauwkeurig worden gemonteerd. Dat kan jij als geen ander. En weet je het even niet? Geen zorgen. Jouw collega’s zijn toppers. En die helpen je met alle liefde. Laatste bout vastgedraaid? Top! Dan kun je lekker richting huis. 

 • In welke regio kan jij werken bij Ventura?

  Ventura Systems heeft vacatures openstaan in Bolsward. Ja, in het mooie Fryslân! En naast gezellig is Ventura Systems ook nog super goed bereikbaar. Kom je met de auto? Dan heb je geluk. Gratis voor de deur parkeren. Mooi! Toch liever de bus? No problemo! de bushalte zit op een kleine loopafstand. Zo is jouw stappendoel zo behaald!

 • Kan je parttime en fulltime werken bij Ventura?

  Bij Ventura Systems staan er vacatures open in Bolsward. Of je nou fulltime of parttime wilt werken. Het kan allebei. Dat is fijn toch? Pssst… op vrijdag werken wordt wel beloond met een beste vrijdagmiddagborrel. En die wil je natuurlijk niet missen. Welke collega ga jij inmaken jij in bij de pingpongtafel? Gezelligheid kent geen tijd. Cheers! 🥂

 • Wat verdien je bij Ventura Systems?

  Het salaris bij Hollister beginnen bij 14 euro per uur. En is maximaal 16 euro per uur. Afhankelijk van jouw functie en ervaring wordt jouw salaris besloten. Benieuwd wat jij zou verdienen? Vraag het gerust!