Werken bij Vitam

Vitam scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸€13,27 per uur vanaf 21 jaar | 💰 8,33% vakantietoeslag  | 🙏 flexibiliteit | 🤝 Doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw wensen | 📍 door heel Nederland!

De bewuste cateraar, dat is Vitam! Bij Vitam draait alles om lekker eten met de juiste ingrediënten en een warme gastvrijheid. Alle medewerkers krijgen de ruimte om een eigen sausje over de werkzaamheden te gieten. Zo creëert ieder zijn eigen manier. En de resultaten? Supergoed! En daar staat Vitam voor. Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en flexibiliteit. Zo haal je het beste uit jezelf en dat zorgt weer voor werkplezier, samen met je gezellige collega's! Klaar om deel uit te maken van het Vitam team? Bekijk snel de vacatures bij Vitam en start jouw culinaire reis met ons!

Bekijk de vacatures

Arbeidsvoorwaarden Vitam

 • Een mooi salaris van €13,27 per uur vanaf 21 jaar!

 • De gezelligste collega's dat zijn die van jou

 • Werken op verschillende toffe plekken!

 • 8,33% vakantietoeslag, Ka-chingg!💸

 • Trainingen of cursussen volgen? Zeker doen!

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Lees meer over:

 

Dit is waarom jij wilt werken bij Vitam

Werken bij Vitam betekent een goede werk-privé balans, inhoudelijk een mooie en bewuste baan en groeien wanneer jij wil. Lees snel meer!

💪 Inhoud van jouw baan
Bij Vitam is elke dag een avontuur! Geen standaard menu's 🤩. Hier heb je eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met verse ingrediënten en het maken van de lekkerste gerechten! Hoe leuk! En dat allemaal terwijl je samenwerkt met geweldige collega's en ook nog eens meewerkt aan een betere wereld door de duurzame aanpak van voedselbereiding.

🙏 Balans
Bij Vitam houden we het chill! Geniet van flexibele werktijden. Dichtbij werken? Ook dat kan gewoon. Vitam heeft locaties door het hele land! En werkzekerheid voor jou balangrijk? Dat snappen ze bij Vitam helemaal. Als alles goed gaat kan je bij Vitam in dienst te komen met een vaste aanstelling.

🌱Groei
Ja dat is waar ze bij Vitam voor staan! Wil jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Lekker bezig! Vanuit Tempo-Team Hospitality bieden we gratis trainingen, zodat jij dat zaadje kan planten voor je volgende stap. Doorgroeimogelijkheden genoeg. Zo kan je bij ons je carrière echt een boost geven!

Vacatures Vitam

Veelgestelde vragen over werken bij Vitam

 • Wat is het salaris bij Vitam?

  Vanaf 21 jaar is het salaris bij Vitam € 13,27 bruto per uur! Lekker hè! Dit is op basis van het horeca CAO van 2024. Wanneer je jonger bent dan 21 gelden er jeugdlonen.

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Vitam?

  👉Zelfstandig werkend kok
  Hé daar! Ben jij een gepassioneerde kok die graag de leiding neemt in de keuken? Dan is dit iets voor jou! Je krijgt de kans om met verse ingrediënten te werken en je creativiteit de vrije loop te laten. Als onderdeel van het team ben jij degene die de gasten verwent met heerlijke gerechten en smaakvolle creaties. Yummm! En jij gebruikt al je creativiteit voor het menu. Je gaat voor een keuken vol met inspiratie en mogelijkheden! Klinkt dit als iets voor jou?

  👉Barista
  Ben jij een ware koffie-kunstenaar die dol is op het bereiden van perfecte kopjes koffie? Mooi! Dan ben jij onze match made in heaven! We zijn op zoek naar een gepassioneerde barista die niet alleen van koffie houdt. Jij droomt er ook van om je koffie-creativiteit te laten bruisen! Met hoogwaardige koffiebonen en een dosis flair, ben jij degene die onze gasten trakteert op de meest smaakvolle en kunstzinnige koffiecreaties. Klinkt dit als jouw kopje koffie? Solliciteer nu en laat ons zien hoe jij jouw koffie-magie kunt laten stromen!

  👉Catering medewerker
  Bij Vitam draait het om lekker eten en goede vibes. Als catering medewerker ben jij de ster van ons restaurant. Je bereidt heerlijke gerechten, creëert een gezellige sfeer en werkt samen met een superleuk team! Bij Vitam krijg je volop kansen om te groeien. Klaar om deel uit te maken van ons Vitam-team? 🎉

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Vitam?

  Jij bent baas over je eigen agenda. Lekker toch! Je geeft zelf je beschikbaarheid op en op basis daarvan wordt je ingedeeld. Elke week geef je nieuwe weekrooster op. Jouw werktijden zijn lekker flexibel en voornamelijk doordeweeks en overdag. Genoeg tijd over voor andere hobby's dus als je dat wil💪! 

 • Heb je een diploma nodig om bij Vitam te werken?

  Dit hangt af van de functie waarin je aan de slag gaat. Bij de meeste functies is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en vooral veel zin hebt om aan de slag te gaan! Wil je graag aan de slag als zelfstandig werkend kok? Dan kan je starten als je een koksdiploma op zak hebt! Heb je deze niet maar heb je wel passie voor kokenen ben je bereid om te leren? Mooi! We bieden namelijk genoeg mogelijkheden voor trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in je rol. Dus, waar wacht je nog op?

 • Werken bij Vitam in de regio

  Nooit ver hoeven te reizen voor je werk? Dat klinkt als een droom die uitkomt! Met Vitam zijn de locaties verspreid over het hele land.  Dat betekent dat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is. Lekkerrrrr! Of je nu in het noorden, zuiden, oosten of westen van het land woont, er is altijd een plek waar jij aan de slag kunt. En het beste van alles? Voor reiskosten tot maximaal 40 kilometer draagt de baas de verantwoordelijkheid. Bij Vitam maken we het je gemakkelijk om te werken waar en wanneer het jou uitkomt!