• Hoe kom je als flexwerker in aanmerking voor scholing?

  Als je je inschrijft bij Tempo-Team voeren we eerst een intakegesprek. We kijken dan samen naar je opleidingsniveau, je werkervaring en je wensen met betrekking tot een baan. Vervolgens kunnen wij je een beeld geven van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kunnen je precies vertellen hoeveel ervaring en welke opleiding je nodig hebt om naar bepaalde functies toe te groeien. Wil je graag een opleiding volgen, dan kan dat via ons. Je kunt het opleidingsaanbod vinden op Mijn Tempo-Team onder het kopje Mijn Groei. Hier kun je opleidingen zoeken en kun je je inschrijven. Wanneer je je hebt ingeschreven dan moet de opleiding altijd eerst goedgekeurd worden door je contactpersoon. Hierbij kijken we naar jouw belangen, naar die van Tempo-Team en van de bedrijven en instellingen waar je zou kunnen werken.

  Werk je in een bepaalde functie en wil je graag een aanvullende cursus volgen, dan kun je dit aangeven bij je intercedent. Je kunt natuurlijk ook aangeven dat je geen belangstelling hebt voor opleiding of scholing. Scholing is geen verplichting, maar je eigen keuze.

  Bij Mijn Groei zijn ook trainingen te vinden die je gratis kunt volgen. Deze staan onder het kopje ‘Online trainingen van Goodhabitz’.

 • Wie betaalt de opleidingen?

  Als je een opleiding via Tempo-Team mag volgen, stellen we samen een Opleidingsovereenkomst op. Daarin staat de naam en een omschrijving van de opleiding, evenals afspraken over de betalingsregeling. Meestal vragen we je om een eigen bijdrage, die je via een terugbetalingsregeling voor een deel weer kunt terugverdienen. De hoogte van je eigen bijdrage hangt af van de totale cursuskosten en hoe lang je voor Tempo-Team wilt blijven werken.

 • Welke opleidingen kan ik volgen?

  Het opleidingsaanbod kun je vinden via Mijn Groei. Hiervoor log je eerst in op je Tempo-Team account, daarna heb je meteen toegang tot de opleidingen en online trainingen.

 • Overige vragen

  Heeft het bovenstaande niet geholpen? Neem dan contact op met  jouw vaste contactpersoon bij Tempo-Team »

Aanmelden voor online trainingen via Mijn Tempo-Team