Veelgestelde vragen

Opleidingen

1. Hoe kom je als flexwerker in aanmerking voor scholing?

Als je je inschrijft bij Tempo-Team voeren we eerst een intakegesprek. We kijken dan samen naar je opleidingsniveau, je werkervaring en je wensen met betrekking tot een baan. Vervolgens kunnen wij je een beeld geven van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kunnen je precies vertellen hoeveel ervaring en welke opleiding je nodig hebt om naar bepaalde functies toe te groeien. Wil je graag een opleiding volgen, dan kan dat via ons. We kijken hierbij naar jouw belangen, naar die van Tempo-Team en van de bedrijven en instellingen waar je zou kunnen werken.

Werk je in een bepaalde functie en wil je graag een aanvullende cursus volgen, dan kun je dit aangeven bij je intercedent. Je kunt natuurlijk ook aangeven dat je geen belangstelling hebt voor opleiding of scholing. Scholing is geen verplichting, maar je eigen keuze.

2. Wie betaalt de opleidingen?

Als je een opleiding via Tempo-Team mag volgen, stellen we samen een cursuscontract op. Daarin staat de naam en een omschrijving van de opleiding, evenals afspraken over de betalingsregeling. Meestal vragen we je om een eigen bijdrage, die je via een terugbetalingsregeling voor een deel weer kunt terugverdienen. De hoogte van je eigen bijdrage hangt af van de totale cursuskosten en hoe lang je voor Tempo-Team wilt blijven werken.

3. Welke opleidingen kan ik volgen?

Zoek je een andere opleiding? Vraag het aan de vestiging bij jou in de buurt.