Weet jij wie je bent?

Op je gemak. Zelfverzekerd. Zo wil je je vragen natuurlijk beantwoorden tijdens een sollicitatiegesprek. Met de juiste voorbereiding kan dat ook en ga je zo’n gesprek lekker in. Wij helpen je! Met onze persoonlijke tests. Wat voor een persoon ben je bijvoorbeeld? En wat zoek je precies in een baan? Verras je nieuwe opdrachtgever met jouw antwoorden en steek die baan maar in je zak!

1. Mini Big Five Test

Ben jij vrij van geest, een beetje rebels of een juist een controlfreak? De ‘Mini Big Five Test’ legt je een spiegel voor van je persoonlijkheid. De ‘Big Five Test’ weet dingen over je, die zelfs je beste vriend(en) niet van jou kennen.

Ga naar de test »

2. Arbeidstevredenheidstest

Werken is leuk, en het kan altijd leuker. Check aan de hand van veertig vragen hoe gelukkig jij bent over je werk. Ga je altijd dansend de deur uit? Of is het misschien toch tijd voor een nieuwe werkplek?

Ga naar de test »

3. Bedrijfskeuzetest

Knal jij liever voor een klein team? Of boek je liever resultaten voor een groot bedrijf? Met deze test ontdek je wat voor organisatie het beste bij je past.

Ga naar de test »

4. Sollicitatietest

Een sollicitatiegesprek! Spannend.. Hoe voer je zo’n gesprek eigenlijk? Met deze test ontdek jij jouw talenten én krijg je ook nog een paar tips. Handig!

Ga naar de test »

5. Competentietest

Ga er maar eens even lekker voor zitten. Neem een theetje, voetjes omhoog en laptop op je schoot. Deze competentietest duurt even. Maar... dan heb je ook wat. Deze test geeft je namelijk inzicht waar je echt in uitblinkt en waar je nog wat kunt verbeteren.

Ga naar de test »

Zo, en nu hop naar dat sollicitatiegesprek!

Vul je profiel aan

Meer kans op een baan als je profiel up-to-date is.