Test jezelf

Krijg meer inzicht in jezelf door onze tests

Een test helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen en vergroot je kans op een baan. De onderstaande testen zijn leuk om te doen en bovendien kun je er ook nog iets van leren. De testuitslagen zijn slechts een indicatie en hebben geen bindende waarde. Bekijk hieronder het overzicht van onze online testen.

1. Mini Big Five Test 

Krijg inzicht in hoe je scoort op de hoofddimensies van persoonlijkheid: emotioneel onbekommerd, onbaatzuchtigheid, gewetensvolheid, extravertheid en openheid. Ga naar de test.

2. Arbeidstevredenheidstest 

Hoe tevreden ben jij met je huidige werk? Aan de hand van circa 40 vragen bekijken we je arbeidstevredenheid op drie thema's en krijg je een totaalscore over jouw tevredenheid. Ga naar de test.

3. Bedrijfskeuzetest 

Gaat je voorkeur uit naar een kleine gemeente of een gerenommeerd bedrijf? Doe deze test en ontdek wat voor soort organisatie het beste bij je past. Ga naar de test.

4. Sollicitatietest 

Moeite met solliciteren of heb je er geen enkel probleem mee? Doe deze test en ontdek je sollicitatietalent. Ook krijg je een aantal sollicitatietips die je helpen met solliciteren. Ga naar de test.

5. Competentietest 

Met deze competentietest zet je jouw beste competenties netjes op een rijtje. Dit doe je aan de hand van 62 van de meest gevraagde en voorkomende competenties in werk en loopbaan. Ga naar de test.