De week van het werkplezier!

Werkplezier!

Werkplezier: jouw werk moet net zo leuk zijn als de rest van je leven!

Praten, lachen, een bakkie doen, samen balen, maar ook momenten vieren, groeien, nieuwe mensen ontmoeten, genieten, ontdekken. Het leven? Zeker! En ook je werk. Wij willen dat jouw werk net zo leuk is als de rest van je leven. Elke dag. Daarom organiseerden we de Week van Werkplezier! En brengen we het hele jaar door een ode aan de kleine geluksmomentjes die maken dat jij elke dag met plezier naar je werk blijft gaan. Want zeg nou zelf: heb je liever een hippe telefoon of elke dag een lachbui met de allerleukste collega’s?

Check het hieronder en download het Werkplezier A4 met de belangrijkste onderzoeksuitkomsten, of lees het interview met experts op dit onderwerp, Arjen Banach en Lieke Bezemer. Of.. drop die Spotify playlist tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Hèt Grote Werkplezier onderzoek

Werkplezier: 72% van werkend Nederland vindt dit erg belangrijk en dit zit hem vooral in kleine geluksmomenten tijdens de werkdag. Hoe kan je hier als werkgever een bijdrage aan leveren?

Bram & Tom van SLAM! gaan op zoek naar het ultieme werkplezier!

Wie heeft de tofste baan? Wie gaat er met een big smile naar het werk? En hoe wordt werk nóg leuker? Bram en Tom van SLAM! gaan in de Week van het Werkplezier het #WERKPLEZIER ervaren en vergroten.

Zoek je nog een playlist om die voetjes van de vloer te krijgen? Zet dan deze op!