Pimp je Mijn Tempo-Team profiel en vind nóg sneller een leuke baan! 🥳

Helpen wij jou aan die droombaan? Yesss! Dan krijg je van ons een Mijn Tempo-Team account. Binnen die account vul jij je Mijn Tempo-Team profiel in. Dit is superbelangrijk! Want...hoe beter jij dit invult, des te sneller jij die baan vindt. En je solliciteert na het invullen met slechts één klik op de knop! Dus... waar wacht je nog op? Pimp je profiel met deze tips!

5 mogelijkheden om je Mijn Tempo-Team profiel te pimpen:

 1. Persoonlijke gegevens
 2. Mijn voorkeuren
 3. Ervaring en opleidingen
 4. Certificaten en bewijzen
 5. Vaardigheden

Waarom is een goed Mijn Tempo-Team profiel belangrijk?

Met een goed Mijn Tempo-Team profiel ben je slechts één klik verwijderd van solliciteren op die leuke vacature op ons jobboard! Daarom twee redenen waarom het profiel zo belangrijk is in jouw zoektocht naar een baan: 

 1. We kijken altijd eerst naar jouw profiel en motivatie wanneer je solliciteert. Zien we aanknopingspunten? Bijvoorbeeld op basis van je eigenschappen of opleidingen, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.
 2. Op basis van jouw volledige profiel kan een intercedent én onze Jobbot jou matchen met een werkgever zonder dat je zelf hoeft te solliciteren! Dus hoe beter jij je profiel invult, hoe beter wij ons werk kunnen doen! En des te minder jij hoeft te doen. 😉

👉🏽 Goed om te onthouden: alleen je cv uploaden is niet genoeg voor een goed profiel! Onze intercedenten en de Jobbot kijken namelijk pas naar je cv als ze twijfelen over de match op basis van het profiel. Het profiel is als een toetje tijdens een driegangendiner, die slaan we nooit over!

 

Het is zover: aan de slag!

Ga naar de online omgeving, pak je Mijn Tempo-Team profiel erbij en pimpen maar! Lees alle tips per onderdeel hieronder.

5 tips voor een verbluffend Mijn Tempo-Team profiel 🤩

Hoe ziet zo’n knallend profiel er dan uit? Check hieronder per onderdeel wat je allemaal kunt invullen én hoe je dat het beste doet. Enn.. dit hoef je gelukkig maar 1x goed te doen! Hoewel je 'm wel moet updaten als je verhuist of een nieuw diploma haalt natuurlijk :) Heb jij je profiel bij de hand? Pimpen maar!

1. Persoonlijke gegevens

Bij je persoonlijke gegevens is het vooral belangrijk dat ze up-to-date zijn. Kloppen de contactgegevens? En zijn jouw wensen voor de maximale reisafstand nog hetzelfde? Loop je persoonlijke gegevens goed door en pas aan als het nodig is. Check!

2. Mijn voorkeuren 💁🏼‍♂️

Wat voor baan zoek je? Welke werkzaamheden vind jij leuk? En welke arbeidsvoorwaarden vind je belangrijk? Invullen maar! De voorkeuren die je in het profiel kunt aangeven, bestaan uit drie onderdelen:

Benaderbaarheid   
Dat is een ander woord voor beschikbaarheid ;) Ben je nu beschikbaar? Kunnen we je nu benaderen voor vacatures? Zo niet, vanaf wanneer ben je wél beschikbaar? Zo weten we precies of én wanneer we jou kunnen benaderen voor de allerleukste banen! Wel zo handig.

Wensfuncties  
Hier omschrijf je wat voor jou de ideale baan is. Wat voor werk doe je graag? Wat is een echte droombaan? En bij wat voor soort bedrijf wil je werken? Ga lekker los met het beschrijven van de ideale functie! Onze recruiters houden zoveel mogelijk rekening met deze wensen bij het vinden van de baan die het best bij jou past.

Baanvoorkeuren
Geef hier jouw wensen door over de tijd, afstand, het salaris en de werktijden. Hoeveel uur wil je werken? En wil je graag ‘s avonds of in het weekend werken? Wat wil je verdienen? Praktisch en superbelangrijk zodat wij jouw droombaan kunnen vinden!

3. Ervaring & opleidingen 💼

Dit deel gaat over (je raadt het al) jouw werk- en studieachtergrond! Welke banen heb je gehad? Welke opleidingen heb je gevolgd? Dit is ook de plek om je cv te uploaden. Let’s go!

Cv
Hier kun je je cv uploaden. Onthoud: het profiel is meer dan alleen je cv! Het is natuurlijk goed om je cv toe te voegen, maar het is net zo belangrijk om je Mijn Tempo-Team profiel van top tot teen in te vullen. Doe je het allebei? Lekker, dan zit je sowieso goed!

Werkervaring
Welke banen heb jij gehad? Je kunt nieuwe banen toevoegen of oude banen bijwerken. Fijn om te weten, want voor sommige functies wordt er om specifieke ervaring gevraagd!

Opleidingen
Vul hier alle opleidingen in die je hebt gevolgd (of nu aan het volgen bent!). Van middelbare school tot vervolgopleiding! Vermeld per opleiding wanneer je die hebt gevolgd en of je het diploma al hebt behaald. In sommige vacatures wordt er namelijk om een specifieke opleiding gevraagd. Top(leiding)! 😉
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Kijk dan eens op Mijn Groei! Daar vind je een heleboel opleidingen, gratis trainingen en leerwerktrajecten. 

Cursussen

Heb je cursussen of trainingen gevolgd? Dan is dit dé plek om dat aan te geven! Voorbeelden van cursussen zijn EHBO, BHV en VAPRO. Zo krijgen we een nog beter beeld van wie jij bent! Geen cursussen gevolgd? Geen probleem! Dan laat je dit veld leeg.  

Ga naar Mijn Tempo-Team

4. Certificaten en bewijzen 📄

Alle certificaten en bewijzen verzamelennnn! Denk aan rijbewijzen, certificaten en diploma’s. Welke precies? Lees het hier!

Vervoer en rijbewijzen
Hoe ga jij naar je werk? En welke rijbewijzen heb je? Mag jij bijvoorbeeld rijden met een aanhanger, een heftruck of op een trekker? Top! We willen graag weten of je afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Ook handig om te weten als je solliciteert op een baan in de logistiek of transport!

Certificaten
Voeg hier je certificaten toe. Een must: zet erbij tot wanneer het certificaat geldig is! Is het certificaat onbeperkt geldig? Vermeld dan wanneer die is behaald. Voorbeelden van certificaten zijn Hef- of Reachtruckcertificaat, EPT-, HACCP- en VCA-certificaat.
Certificaten zijn heel belangrijk voor bepaalde functies! Bijvoorbeeld in de branches logistiek, zorg, productie en transport. Heb je een certificaat niet (goed) toegevoegd, terwijl dat wél noodzakelijk is voor de functie waar je op solliciteert? Dan kun je bij voorbaat al afgewezen worden. Niet vergeten dus!

Diploma’s
Upload hier je diploma(’s). Voor veel vacatures belangrijk óf zelfs vereist! Klik op ‘voeg een diploma toe’ en kies het goede bestand op je computer. Dit moet trouwens een Word- of PDF-bestand zijn, zoals Diploma-MBO-Logistiek.pdf. O ja, check ook even of de titel van het diploma duidelijk is! Gelukt? Tsjakka!

5. Vaardigheden 💪🏼

Tijd voor jouw persoonlijke vaardigheden! Welke talen spreek je? Waar ben je goed in? En wat zijn belangrijke eigenschappen die we van jou moeten weten? Laat het ons in dit laatste onderdeel weten! 

Taalvaardigheid
Vul hier in welke talen jij beheerst. Wat is jouw moedertaal? Ben je meertalig opgevoed? En/of heb jij ook nog andere talen op niveau geleerd? Laat het ons weten! Vermeld het niveau volgens de Europese taalniveaus CEFR (A1, A2, B1, B2, C1, C2).
Waarom? Soms zijn andere talen op de werkvloer een pluspunt! Denk bijvoorbeeld aan klantenservice of de bezorgers van Albert Heijn Online. Een werkgever kan bijvoorbeeld vragen om Franstalige medewerkers. Voeg ze dus allemaal toe!

Vaardigheden
Omschrijf hier wat je vaardigheden zijn. Wees lekker uitgebreid! Zo kunnen wij goed inschatten of je aansluit bij de eisen van je toekomstige werkgever. Beantwoord vragen als: Waar ben jij goed in? Wat kan jij? En wat zijn je goede eigenschappen? Dit kunnen vaardigheden zijn als Microsoft Excel, Office of CRM Systemen, maar ook persoonlijke eigenschappen, zoals nauwkeurig, flexibel of zelfstandig. Met de capaciteitentest kom jij er precies achter wat jouw kwaliteiten zijn!

Heeeee lekker bezig! Met jouw gepimpte Mijn Tempo-Team profiel komt die baan vol werkplezier nóg dichterbij! 🥳

Meld je aan voor de gratis 5-daagse sollicitatiesurvival!

Survivallen, dat zie jij wel zitten! Ontvang de gratis 5-daagse sollicitatiesurvival zo in je mailbox! Elke dag een sollicitatieobstakel overwinnen met een cadeau, ga jij de uitdaging aan? Meld je aan!

Meld je nu aan!

 • Wat heb ik aan een goed ingevuld Mijn Tempo-Team profiel?

  Solliciteer je via Tempo-Team, dan kijken wij altijd eerst naar jouw Mijn Tempo-Team profiel en je motivatie. Zien we aanknopingspunten in het profiel? Dan nodigen we je uit voor een gesprek! Ook kunnen wij en onze Jobbot vanuit de database een match vinden tussen jou en een werkgever. Zonder dat je zelf gesolliciteerd hebt! En dat alles op basis van jouw Mijn Tempo-Team profiel. Plus met een goed profiel solliciteer je al met slechts één klik op de knop! Alles lezen over waarom je je profiel moet aanvullen? Check deze pagina!

 • Is het genoeg om alleen mijn cv te uploaden?

  Nee, alleen je cv uploaden is niet genoeg voor een goed profiel! Het Mijn Tempo-Team profiel is leidend en komt altijd eerst wanneer onze recruiters en Jobbot op zoek gaan naar matches voor vacatures. Lees hier hoe je jouw profiel goed invult.

 • Welke gegevens kan ik invullen in een Mijn Tempo-Team profiel?

  Een Mijn Tempo-Team profiel bevat 5 onderdelen: persoonlijke gegevens, mijn voorkeuren, ervaringen en opleidingen, certificaten en bewijzen en vaardigheden. Al deze onderdelen zijn belangrijk om in te vullen! Hoe vollediger je profiel, hoe sneller je aan een baan komt. Lees hier alle tips voor een goed ingevuld profiel!

 • Wat doen jullie met mijn gegevens in het Mijn Tempo-Team profiel?

  Ben je op zoek naar een baan en sta jij op beschikbaar? Dan scant ons systeem je profiel automatisch om snel een baan voor je te vinden. Onze recruiters en de Jobbot scannen de ingevulde gegevens om te kijken of er een match is tussen jouw profiel en de wensen van de werkgever. Dus hoe beter je profiel is ingevuld, hoe beter de Jobbot zijn werk kan doen én hoe beter wij je kunnen matchen aan werkgevers! Lees hier over alles wat je kan doen met je profiel.