Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Schiphol

Tempo-Team uitzendbureau Schiphol

Hi, welkom bij Tempo Team uitzendbureau Schiphol! Wat leuk dat je onze pagina bezoekt! Wist je dat onze vestiging ook heel makkelijk te bezoeken is? Je vindt ons in het gebouw The Base aan de Evert van de Beekstraat 1-61. Wij zijn heel makkelijk te bereiken met het OV. Zo kun je uitstappen bij de bushalte Handelskade of bij het treinstation Schiphol. Natuurlijk zijn wij ook te bereiken met de auto. Parkeren kan onder het gebouw tegen een tarief van € 3,50 per uur. Zien we je snel?

Werkplezier bij Tempo-Team Schiphol

Bij Tempo Team Schiphol staat werkplezier op nummer 1. En plezier in je werk betekent een baan die bij je past! Hoe doen wij dat? Er wordt een uitgebreid intakegesprek met jou gevoerd om te kijken waar jij goed in bent en waar jij gelukkig van wordt. Zo proberen wij voor jou de allerbeste match te maken! Wist je trouwens dat wij naast flexibele banen ook in vaste banen bemiddelen?

De vacatures bij Tempo-Team Schiphol

Op Schiphol hebben wij een divers aanbod aan vacatures. Voor ieder wat wils! Je kunt bij Tempo Team Schiphol terecht voor een baan in de logistiek, productie, customer service, administratie en nog veel meer! Op zoek naar een baan? Jessica en Lisanne helpen jou graag verder.

Openingstijden en contactgegevens

Tempo Team Schiphol is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 - 17:30 uur. Wil je langskomen? Maak dan even een afspraak via 020 653 3995 optie 2 of via regio.schiphol@tempo-team.nl.

Evert van der Beekstraat 1- 61

  • 020-6533995
  • 1118CL Schiphol
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Schiphol