Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Almere

Tempo-Team uitzendbureau Almere

Ons uitzendbureau zit op een steenworp afstand van het station, middenin Almere op zo’n 500 meter van de binnenstad en op maximaal 15 minuten bij onze klanten vandaan. We zitten in een modern bedrijfspand waar je welkom wordt ontvangen. Parkeren kan (betaald) voor de deur. Er is tussen 9.30 en 17.30 uur vrijwel altijd iemand aanwezig. Onze koffie is heerlijk en we zetten graag een bakkie voor je, maar bel voor de zekerheid even voordat je langskomt. Soms zijn we namelijk buiten de deur om voor je op zoek te gaan naar de leukste vacatures! 

Kom eens langs bij Tempo-Team Almere

Werkplezier samen met leuke collega’s werken aan een gezamenlijk doel. Successen vieren en vooral doen waar je zelf heel goed in bent en wat je leuk vindt en waarin je zelf de koers kan bepalen van het succes.

Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. We hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit, doordat we dichtbij staan en altijd die stap méér voor je doen: een felicitatie op je verjaardag bijvoorbeeld om maar iets te noemen ;)

De vacatures bij Tempo-Team Almere

Wij hebben veel werkaanbod als klantenservicemedewerker, secretaresse, commercieel medewerker binnendienst, heftruckchauffeur, belader bij de stadsreiniging, callcentermedewerker verzekeringen en vele andere functies.

Rooseveltweg 11

  • 036-5482280
  • 1314SJ Almere
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!