Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Almere

Tempo-Team uitzendbureau Almere

Tempo Team Almere zit sinds 2017 gevestigd in een verzamelgebouw aan de Rooseveltweg 11, 1314SJ in Almere. De vestiging zit op loopafstand van het centrum en het station, maar is ook makkelijk bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden naast het pand.

Onze openingstijden zijn van 08.30-17.00 uur. Je kan ons bereiken op 036-5482280 of stuur een mail naar: account.almere@tempo-team.nl 

Werkplezier bij Tempo-Team Almere

Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk! Daarom zullen wij altijd op zoek gaan naar de beste match. Daarnaast hechten we waarde aan jou als persoon en vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. We kunnen dan echt zien en voelen of je goed op je plek zit, kunnen we goed sparren en uiteraard even een kop koffie of thee drinken.

De vacatures bij Tempo-Team Almere

Wij zijn te vinden bij veel verschillende grote klanten in Flevoland. 
Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste Administratief Medewerkers, Secretaresses, Callcenter Medewerkers en Productiemedewerkers.

Rooseveltweg 11

  • 036-5482280
  • 1314SJ Almere
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!