Rooseveltweg 11

 • 036-5482280
 • 1314SJ Almere
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je! 

Bij Tempo-Team vinden we jouw ideale baan! Of je nu aan het begin staat van je carrière of al ervaring hebt. We geloven in werkplezier dat begint met de juiste match. Vacatures zoeken is onze specialiteit, online of persoonlijk. Samen ontdekken we welke baan bij jou past. En heb je een baan gevonden? ✅ Dan heb je bij ons een eigen contactpersoon die je helpt groeien en al jouw vragen beantwoordt. Bij Tempo-Team gaan we verder dan alleen het vinden van een baan. Samen zorgen we voor jouw succes!

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo Team Almere zit sinds 2017 gevestigd in een verzamelgebouw aan de Rooseveltweg 11, 1314SJ in Almere. De vestiging zit op loopafstand van het centrum en het station, maar is ook makkelijk bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden naast het pand.

   

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Hmmm... bijnaaa. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 036-5482280.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Almere?

  We proberen altijd om voor elk talent goede banen binnen te halen. Toch hebben we een aantal favorietjes, denk aan: administratief medewerkers, secretaresses, callcenter medewerkers en productiemedewerkers.

  Vacatures Almere

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. 

  Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Almere