Werken bij Farm Dairy

💰 Verdienen tot wel €20,07 per uur | 🤝 hecht team | ✔️ doorgroeimogelijkheden | 📍Lelystad

Een baan waarbij jij elke dag met plezier op je werk komt en met dezelfde glimlach je tas pakt om naar huis te gaan. Dan praat je over een baan bij Farm Dairy. Farm Dairy maakt heerlijke melk, vla en yoghurt. En dat tegen een salaris wat kan oplopen tot wel €20,07 per uur. Samen met jouw collega’s geniet jij tijdens de pauze van de verste zuivelproducten. Helemaal gratis!

Alle Farm Dairy vacatures


Arbeidsvoorwaarden Farm Dairy

 • Verdien een lekker salaris van minimaal €15,81 per uur

 • Inclusief toeslagen kan je salaris oplopen tot wel € 20,07 per uur 💸

 • Reiskostenvergoeding 🚗

 • Kans op een vast contract

 • Alle producten mag je gratis eten tijdens de pauze

 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld operator

Alle Farm Dairy vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij bij Farm Dairy
 

💪 Inhoud van jouw baan 
Bij Farm Dairy werk jij in een grote moderne zuivelfabriek. Hier worden alle ingrediënten door machines samengesmolten tot heerlijke yoghurt en vla.
Productiemedewerker
Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk dat alle machines blijven werken. Jij voedt ze met ingrediënten zodat de machines hun werk kunnen doen. Als de machine hier een mooi zuivelproduct van heeft gemaakt is het aan jou de taak om de producten in de gekoelde ruimte neer te zetten. Zo blijft alles lekker vers en zorg jij ervoor dat iedereen bij het ontbijt de meest verse yoghurt op tafel heeft staan.
Heftruckchauffeur
Ook zoekt Farm Dairy heftruckchauffeurs. Als heftruckchauffeur rijd jij pallets met melk, yoghurt en vla naar de koeling. Order checken? Natuurlijk, dat hoort erbij. En als alles in de startblokken staat, laad jij alles in de vrachtwagen. Lekker diverse job dus!

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Farm Dairy heb jij de touwtjes in handen als het gaat om jouw werk-privé balans. Je kan namelijk parttime en fulltime werken. De keuze is aan jou! De vacatures bij Farm Dairy gaan van 3 tot 5 dagen per week.  Zo bepaal je zelf hoeveel vrije tijd je hebt.

🎓 Groeien
Bij Farm Dairy zijn ze altijd bezig met jouw groeipad. Zo is er de mogelijkheid om door te groeien naar functies als bijvoorbeeld operator. Daarbij zijn er ook diverse mogelijkheden om je op andere manieren door te ontwikkelen. Via Tempo-Team kan je namelijk verschillende opleidingen volgen die jou helpen om flink door te groeien.

Alle Farm Dairy vacatures

Vragen over werken bij Farm Dairy? Neem contact op!

Sanne van der Have

Veelgestelde vragen over de vacatures bij Farm Dairy

 • Waar zit Farm Dairy?

  Bij Farm Dairy heb jij een werkplek op een paar minuten van de haven van Lelystad. De mooiste wandelingen na het werk zijn dus een feit. Heb je een auto? Dan ben je er zo. Jij krijgt geen lastige routebeschrijving. Wat je wel krijgt is een gratis parkeerplek voor de deur en een reiskostenvergoeding. Woon je in Lelystad? Dan kan je ook makkelijk op de fiets ;) . En voor de toppers van de middagploeg… de bus stopt ook voor de deur. Kleine wandeling en jij wordt beloond met een heerlijke warme kop koffie! 

   

 • In hoeveel ploegen werk je bij Farm Dairy?

  Om bij Farm Dairy te werken zal je voor drie ploegen beschikbaar moeten zijn. De ploegen zien er als volgt uit:

   

  Ochtend

  07:00- 15:00
  Middag 15:00-23:00
  Avond 23:00-07:00

   

 • Hoeveel verdien ik bij Farm Dairy?

  Bij Farm Dairy begint het salaris vanaf €14,71 per uur. Dit is voor productie medewerkers. Voor heftruck chauffeurs is er een startsalaris van €15,81 per uur. Een lekker salaris, wat jij bijna kunt verdubbelen! Want door alle toeslagen kan je salaris oplopen tot €20,07 per uur. Dat is best lekker toch?💰