K.R. Poststraat 131

 • 0513-641330
 • 8448EB Heerenveen
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar een baan? Tempo-Team Heerenveen helpt je!

Het zoeken naar een baan brengt altijd veel vragen met zich mee. Dat weten wij maar al te goed. Je vraagt je allerelei dingen af.. Zijn de collega's wel gezellig? Is het hybride werken of alleen maar op kantoor? Ga je voor fulltime of parttime? Veel om over na te denken! 👀 Maar wij zijn hier om jou te helpen! Bij Tempo-Team kijken we niet alleen naar je skills, maar ook naar wat je écht leuk vindt. Op die manier vinden we niet zomaar een baan, maar de baan die perfect bij jou past! En als je eenmaal aan boord bent, krijg je jouw eigen contactpersoon bij Tempo-Team. Fijn toch! Deze persoon staat klaar om je te helpen met al je vragen. En heb jij de ambitie om door te groeien? Ook dan staan wij helemaal voor je klaar. Dus, laat ons samen die ideale baan ontdekken en jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen!

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Heerenveen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Gelegen aan de snelweg (A32 afslag 12 Heerenveen-Centrum) vind je onze vestiging op een  perfecte locatie voor iedereen. Ons pand is praktisch gelegen tussen bedrijven en het centrum, makkelijk te vinden en er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Volg simpelweg de grote gele ‘M’. Tegenover deze iconische paal kom je ons tegen. Een ideale uitvalsbasis voor mooie matches.

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Wil jij ons team ontmoeten? Maak dan telefonisch een afspraak. Dan weet je zeker dat de koffie, thee of fris klaar staat. Je bereikt ons op werkdagen op telefoonnummer 0513-641330. Tot snel in Heerenveen!

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Heerenveen?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratief, planner en voeding. 

  Alle vacatures in Heerenveen

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Heerenveen

Vacatures in Heerenveen