Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Heerenveen

Tempo-Team uitzendbureau Heerenveen

Gelegen aan de snelweg (A32 afslag 12 Heerenveen-Centrum) vind je onze vestiging op een  perfecte locatie voor iedereen. Ons pand is praktisch gelegen tussen bedrijven en het centrum, makkelijk te vinden en er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Volg simpelweg de grote gele ‘M’. Tegenover deze iconische paal kom je ons tegen. Een ideale uitvalsbasis voor mooie matches. Het pand wordt regelmatig bezocht door collega’s uit de noordelijke provincies. Hierdoor hebben wij een sterk regionaal netwerk die we voor iedereen inzetten!

Werkplezier bij Tempo-Team Heerenveen

Vier enthousiaste Tempo-Teamers (Maria, Mounir, Rory en Edward) staan klaar om jouw droombaan te vinden of de beste kandidaat voor jouw vacature te vinden. Een hecht team waar werkplezier voorop staat. Ons plezier delen we graag met jou! Grote kans dat er gelachen wordt als jij een bezoek brengt aan onze vestiging. Mensen en bedrijven met elkaar verbinden is waar het team echt blij van wordt! Dit doen we niet alleen op basis van een cv, maar ook door naar de mens erachter te kijken.

De vacatures bij Tempo-Team Heerenveen

Ons aanbod? Dit kan variëren van productie tot administratief en van logistiek tot overheid. Wij leveren maatwerk en denken in mogelijkheden. Nogmaals, iedereen is welkom!

Wil jij ons team ontmoeten? Maak dan telefonisch een afspraak. Dan weet je zeker dat de koffie, thee of fris klaar staat. Je bereikt ons op werkdagen op telefoonnummer 0513-651717. Tot snel in Heerenveen!

Topwerkgevers in Heerenveen

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: -38-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

K.R. Poststraat 131

  • 0513-641330
  • 8448EB Heerenveen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Heerenveen