K R Poststraat 64

  • 0513-641330
  • 8441ER Heerenveen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar een baan? Tempo-Team Heerenveen helpt je!

Op zoek naar een vliegende start in Rotterdam of omstreken? Bij Tempo-Team zijn we er helemaal voor jou! We gaan niet alleen voor een match op papier, maar willen écht begrijpen wat jij zoekt in een baan. Gezellige collega's of liever wat meer 'me-time'? Wij helpen je! Onze missie? Jou de perfecte job bezorgen die niet alleen past bij je skills, maar ook bij je passies. En weet je wat het mooie is? Zodra je aan boord bent, krijg je jouw eigen personal cheerleader bij Tempo-Team. Die staat 24/7 klaar om je bij al je vragen te helpen en samen met jou te kijken naar groeikansen. Dus, waar wacht je nog op? Let's make your career dreams come true! 🚀 

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Heerenveen

  • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

    Gelegen aan de snelweg (A32 afslag 12 Heerenveen-Centrum) vind je onze vestiging op een  perfecte locatie voor iedereen. Ons pand is praktisch gelegen tussen bedrijven en het centrum, makkelijk te vinden en er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Volg de grote gele ‘M’ en sla bij de kruising de K.R.Poststraat in, dan vind je ons verderop! Een ideale uitvalsbasis voor mooie matches.

  • Kan ik zomaar binnen lopen?

    Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0513-641330

     

  • Welke vacatures kan ik vinden in Heerenveen?

    Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratief, planner en voeding. 

    Alle vacatures in Heerenveen

  • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

    Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

  • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

    Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Heerenveen

Vacatures in Heerenveen