Werken bij Cloetta

🍬Snoepjes, heel veel snoepjes! | 💸 Toeslagen tot wel 38% in de avond! | 💃Werken in 5 ploegen | 📌Roosendaal en Sneek

Sjakie in de chocolade fabriek? Neee… Jij in een snoepfabriek! Klinkt als een droom, toch? Bij Cloetta zijn dromen geen bedrog! De RedBand en King pepermunt op jouw boodschappenlijstje worden gemaakt door jouw nieuwe collega’s in Roosendaal en Sneek. Kom je ook meesnoepen? Van dat lekkere salaris bijvoorbeeld?  Check hieronder snel de vacatures en scoor je plek aan de lekkerste productielijn van Nederland.

Alle Cloetta vacatures

 

De arbeidsvoorwaarden bij Cloetta

  • Een salaris waarmee jij de snoepwinkel leeg kunt kopen

  • Forse toeslagen voor nog meer loon!

  • Kilometervergoeding en vakantiegeld

  • Een vaste plek in hechte teams

  • Een baan met toekomst! Groei door of leer iets nieuws

Lees meer over:

Dit is waarom jij wil werken bij Cloetta

😎Je levert een echte bijdrage!
Doosje bij, inpakken, dicht en klaar? Mooi niet. Bij Cloetta loopt alles op (pepermunt)-rolletjes omdat iedereen inspraak heeft.  Zo heb jij invloed op je eigen werk!  Cloetta luistert daar graag naar alle input. Zie jij iets wat beter kan? Vertel het ons! Daar scoor jij namelijk véél punten mee en in ruil daarvoor heeft Cloetta mooie prijzen: promoties en contracten!

🚀Carrières en contracten
Er rollen niet alleen snoepjes van de lopende band, ook carrières en contracten! Bij Cloetta ben jij verzekerd van een goede toekomst. Als je genoeg zelfbeheersing hebt om niet alle snoepjes van de band af te eten tenminste ;-). Hoe dat gaat? Easy. Jij start als operator of productiemedewerker, Cloetta doet de rest. Jouw nieuwe collega’s zorgen ervoor dat jij snel ingewerkt bent en vanaf daar goed gaat groeien! Krijg jij ‘spanning’ van elektro en mechanica? Bingo! Dan kan het zomaar zijn dat Cloetta jou een prachtige opleiding gaat aanbieden: tot operator A/B!

Alle Cloetta vacatures

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.