Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Hengelo

Tempo-Team uitzendbureau Hengelo

Wij zijn gevestigd aan de Adam Smithstraat in Hengelo. Vanuit ons kantoor kunnen wij makkelijk bedrijven in de omgeving bereiken om zo snel mogelijk een nieuwe uitdaging voor je te vinden! We zijn goed bereikbaar met de auto, fiets en het ov! Als je de A1 verlaat, ben je er eigenlijk al. Erg toegankelijk dus.

Werkplezier bij Tempo-Team Hengelo

Bij Tempo-Team helpen we je niet alleen aan een tijdelijke (bij)baan of vaste baan. Wij kijken verder dan dat! Wij helpen jou te kiezen voor een baan vol werkplezier! Want een baan met werkplezier zorgt ervoor dat jij met méér energie naar je werk gaat, productiever bent en een goede band opbouwt met je werkgever. Alles om jou lekker in je werkvel te laten zitten.

Vacatures bij Tempo-Team Hengelo

We zijn van alle markten thuis. We hebben doorlopend vacatures openstaan voor logistiek werk. Denk hierbij aan orders picken, inpakwerk, magazijnwerk en productiewerk.

Ben je op zoek naar receptie/telefonie werk, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Ook onze branchespecialisten van Otter-Westelaken (voor technische vacatures) en Tempo-Team Transport staan voor je klaar in Hengelo. Zij bemiddelen je naar gave banen als operator, monteur en vrachtwagenchauffeur. Heb jij hier geen opleiding in?
Dan gaan we hier met jou over in gesprek!

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden, het enige wat je hoeft te doen is de telefoon pakken en ons te bellen!

Openingstijden

Digitaal of in levende lijve, we zijn vijf dagen per week bereikbaar. In Hengelo houden we van persoonlijk contact. Dus je bent van harte welkom voor een kop koffie, zodat we samen kunnen kijken naar het vinden van jouw droombaan!

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30.

Contactgegevens 

Recruitment
038-4261999
recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Tempo-Team Uitzenden
074-2919955

Otter-Westelaken (voor technische vacatures)
074-3574300

Als je langs wil komen, vragen we je eerst een afspraak te maken, dat kan via bovenstaande telefoonnummers. Zo voorkomen we dat je voor een vaste deur staat en wij de koffie op de juiste temperatuur voor je klaar hebben staan.

Adam Smithstraat 37

  • 074-2919955
  • 7559SW Hengelo
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!