Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Hengelo

Tempo-Team uitzendbureau Hengelo

Wij zijn gevestigd aan de Adam Smithstraat in Hengelo. Vanuit ons kantoor kunnen wij makkelijk bedrijven in de omgeving bereiken om zo snel mogelijk een nieuwe uitdaging voor je te vinden! We zijn goed bereikbaar met de auto, fiets en het ov! Als je de A1 verlaat, ben je er eigenlijk al. Erg toegankelijk dus.

Werkplezier bij Tempo-Team Hengelo

Bij het maken van de juiste match is Werkplezier bij ons altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat jij bij je nieuwe baan werkplezier ervaart. Als jij gelukkig wordt van je nieuwe baan, maak je ons ook alleen maar gelukkiger! Dus als je op zoek bent naar een baan met Werkplezier op nummer 1, moet je echt contact met ons opnemen!

De vacatures bij Tempo-Team Hengelo

We zijn van alle markten thuis. We hebben doorlopend vacatures openstaan voor logistiek werk. Denk hierbij aan orders picken, inpakwerk, magazijnwerk en productiewerk. Daarnaast helpen we je ook aan een administratieve of commerciƫle baan! Ben je op zoek naar receptie/telefonie werk, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden, het enige wat je hoeft te doen is de telefoon op te pakken en ons te bellen!

Contactgegevens en openingstijden

Digitaal of live, we zijn vijf dagen per week bereikbaar. In Hengelo houden we van persoonlijk contact. Dus je bent van harte welkom voor een kop koffie, zodat we samen kunnen kijken naar het vinden van jouw droombaan!

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30. Je kan ons bereiken op 0742919955. Als je langs wilt komen, zou je eerst een afspraak moeten maken, dat kan via bovenstaand telefoonnummer.

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Adam Smithstraat 37

  • 074-2919955
  • 7559SW Hengelo
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!