Vacatures Signify

Een salaris tot wel €16,33 💸 | Mogelijkheid doorgroeien andere afdelingen 🔥 | Zoveel uren werken als je wilt 

Een nieuwe carrière bij één van de meest bekende bedrijven in Eindhoven: Signify (Philips)! Iedereen kent het. De verlichting van Philips is namelijk wereldberoemd. En bij Signify ga jij hiermee werken! Een topproduct uit Eindhoven. De kans is mega groot dat de lamp op jouw bureau, de buitenverlichting bij de buren of zelfs de koplamp van die mooie auto afkomstig is uit het magazijn van Signify. Is werken bij Signify iets wat je ligt? Ja toch! Solliciteer snel↓

Alle vacatures Signify!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Signify is zoals hierboven aangegeven en super leuk! En tja, werken doe je natuurlijk niet voor niets. Bekijk eens alle voordelen bij Signify: 

 • Een fijn salaris vanaf €13,27 tot wel €16,33 per uur.
 • Ploegentoeslagen.
 • 8,33% vakantietoeslag.
 • Doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen.
 • Mogelijkheid om veel uren te kunnen werken.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een super gezellig team.

Maak een vacature alert aan!

Lees hier meer over Signify

Waarom werken bij Signify

Marktleider en nummer één in verlichting. Maak kennis met: Signify! Een topprestatie! Dat gaat natuurlijk niet zomaar en daar draagt iedere werknemer een steentje aan bij!

🙏Balans
Het werk zelf is allereerst al super leuk. Het werken in een modern magazijn met alle fijne gemakken en technieken maakt het werk wel extra plezierig. Ben jij op zoek naar een parttime baan of fulltime? Bij Signify is alles mogelijk maar..... Hier kan je echt uren maken en belangrijk zijn voor dit super mooie bedrijf.

💪Inhoud
Van orders verwerken als magazijnmedewerker tot orders verplaatsen als reachtruckchauffeur. Jij bent het begin en maakt de mensen thuis blij met de verlichting van Philips! Super waardevol en leuk werk. Gaat er al een lampje bij je branden? Mooi! Laat dan eens je lichten schijnen op de openstaande vacatures bij Signify.

🎓Groei
Wat dacht je van zekerheid? Dat wil iedereen wel. Bij Signify denken ze graag met je mee en kan je echt voor langere tijd werken. Presteer je goed? Dan zit je bij Signify echt wel gebakken. Net zoals ‘payday’! Uiteraard word jij dan erg blij, maar ook jouw portemonnee zal er niet lichter op worden ;-). Goed en hard werk wordt bij Signify zeker beloond! Heerlijk toch?

Vacatures Signify

Veelgestelde vragen over werken bij Signify

 • Is het mogelijk om fulltime of parttime bij Signify te werken?

  Wil je gewoon lekker geld verdienen? Zoals gezegd: dat is bij Signify zeker mogelijk. Niet alleen het salaris gaat hierbij helpen, maar ook de mogelijkheid om gewoon veel uren te kunnen werken. Fulltime opties genoeg!

  Toch liever wat minder dagen werken? Dat kan ook! Werken bij Signify en aan andere hobby’s of verplichten voldoen, kan hier prima!

 • Waar is Signify gevestigd?

  Eindhoven de gekste! Daar zit het supermoderne magazijn van Signify. Dus woon jij in de omgeving van Eindhoven? Super, dan liggen deze toffe banen bij jou om de hoek! Mocht je wat verder wonen? Bijvoorbeeld in Veghel, Den Bosch of Helmond? Geen probleem. Met de reiskostenvergoeding kom jij ook al een heel eind in de buurt! Bekijk alle vacatures bij Signify in Eindhoven en solliciteer!

 • Wat voor soorten banen zijn er bij Signify?

  Signify is natuurlijk erg bekend, maar ze zijn ook mega groot. Dit betekent dat er veel medewerkers nodig zijn om deze marktleider draaiende te houden. Tof! En wat de functies dan zijn? Nou, zet de schijnwerpers maar aan en scroll naar beneden :-)!

  Magazijnmedewerker

  Het licht gaat niet aan zonder op de lichtknop te drukken. Wat we hiermee bedoelen? De mensen thuis kunnen wij niet blij maken zonder jouw hulp. Jij bent belangrijk! Je verzamelt order met behulpt van een OPT, scant alles zorgvuldig en zorgt dat alles verzendklaar wordt gemaakt. Dit doe je overigens niet alleen, maar met heel veel andere gezellige collega’s. Bij Signify hebben hebben jullie dagstart, besprekingen en daarna aan het werk! Lekker afwisselend en veelzijdig dus. 

  Reachtruckchauffeur

  Bij Signify is er zeker veel verlichting, maar zijn er natuurlijk geen stoplichten. Kijk, dat komt nog eens van pas als reachtruckchauffeur! Hoe fijn is dat? Dacht ik ook wel ja. Nou ja, om misverstanden te voorkomen: het is natuurlijk niet de bedoeling dat je keihard door dat grote magazijn van Signify gaat scheuren. Wat wel de bedoeling is? Jij verzamelt grote orders en zorgt dat deze op de juiste plekken terecht komen. Dit doe je samen met mede-chauffeurs en samen dragen jullie eveneens bij aan een geweldig resultaat. De producten kunnen natuurlijk alleen verzendklaar worden gemaakt, als deze op de juiste plek staan.