Werken bij UPS

UPS scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

Goed salaris vanaf €13,27 🤑 | Opleidingsmogelijkheden 🤓 | Op termijn een vast contract 🕐

United Parcel Service. Dat klinkt als een internationaal gevestigd bedrijf, toch? En dat is het ook! UPS is namelijk de grootste én de oudste koeriersdienst ter wereld.🌎 Wow! Dát is nog eens een mooie werkgever om voor te werken.🚀 En wij maken dat graag mogelijk. Maar wat kan dit voor jou betekenen? Nou, we vertellen je er graag meer over! Hieronder lees je alles over werken bij UPS, in Nederland natuurlijk. Wel zo fijn lekker dichtbij toch? Wie weet sta jij volgende week al te shinen in het mooie magazijn van UPS!

Alle vacatures van UPS

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij UPS zijn gewoon goed geregeld. We snappen dat jij al staat te popelen om jouw nieuwe baan bij UPS te vinden. Maar check ook nog even die toffe arbeidsvoorwaarden hieronder:

 • Startsalaris vanaf €13,27! 

 • Toeslagen tot wel 200%. 

 • 8,33% vakantietoeslag. 

 • Reiskostenvergoeding. 

 • Doorgroeimogelijkheden, ga voor die droombaan!

 • Opleidingsmogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld al jouw truck certificaten behalen bij UPS. 

 • Op termijn een vast contract. Lekker die zekerheid, toch?

Alle vacatures van UPS Vacatures in de mail

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij UPS

🙏 Balans
Werken bij UPS doe je niet alleen omdat de collega’s zo leuk zijn. Je doet het ook gewoon voor jezelf. Want één ding is zeker: bij UPS zorgen ze goed voor je. Ze begrijpen dat het leven meer is dan alleen werken, dus er wordt goed rekening gehouden met jouw wensen. En die wensen zijn niet alleen beperkt tot jouw beschikbaarheid, maar gaan ook over jouw toekomst.

🤓 Inhoud
Bij UPS hebben ze een groot aanbod aan functes. Zo race jij binnen de korste keren door het magazijn op de reachtruck. Of kan je lekker aan de slag als orderpicker of logistiek medewerker. Jij ziet hier elke dag vanalles voorbij komen!

📈 Groei
Heb jij altijd al die promotie willen maken naar jouw droombaan? UPS staat voor jou klaar en helpt jou verder te groeien in jouw carrière. Zo kun je groeien in de breedte, door bijvoorbeeld een stap te maken van magazijnmedewerker naar reachtruckchauffeur. Maar ook wanneer je niet de letterlijke, maar liever de figuurlijke hoogte in wil, denkt UPS graag met je mee. Zo wordt jouw volgende stap misschien wel die van supervisor! Top, toch?

Alle UPS vacatures!

Wat je allemaal verder wilt weten over werken bij UPS

 • Wat zijn de meest voorkomende vacatures bij UPS?

  Bij UPS sta jij altijd te schitteren in het magazijn Altijd al een wedstrijdje willen doen wie er het snelst kan laden en lossen? Wordt lader en losser en wie weet scheurt jouw vrachtwagen als eerste de docks uit. Toch liever de hoogtes in? Bij UPS zijn ze vaak op zoek naar hef-en rechtruckchaffeurs maar ook Combi-en OPT chafferus. Iedereen klaar? Solliciteren maar!

  Logistiek medewerker
  UPS is van heel veel markten thuis. Van medische producten tot elektronica, en alles daar tussenin. Alle pakketten komen van de lopende band. Aan jou de taak om ze verder te begeleiden naar de juiste plek. Jij ziet elke dag van alles voorbijkomen. Nieuwe telefoons, schoenen, tassen. Moeten we nog doorgaan? Je snapt het wel... Wij zeggen: lekker bezig! 
  Bekijk alle logistiek medewerker vacatures bij UPS!

  Hef- en reachtruckchauffeur
  Het écht zware werk wordt ook bij UPS natuurlijk door de hef- en reachtruckchauffeurs gedaan. Spierballen komen hier wat minder aan bod, maar aan PK’s geen gebrek! Die lossen het werk voor je op. Machtig mooi. En jouw collega’s zijn altijd blij om jou te zien, want door jouw harde werk staan alle producten op het juiste moment op de juiste plek. 
  Bekijk alle hef-en reachtruckchauffeur vacatures bij UPS!

  Orderpicker
  In deze rol ben je bij UPS een echte alleskunner. Picken, packen, verzendklaar maken, laden, lossen en scannen: niets is jou te gek. Dé ideale baan om je als allround magazijnmedewerker te ontwikkelen dus! Maar dat is niet alles! Wil jij baanzekerheid en vastigheid? Via Tempo-Team kan je een vast contract krijgen bij UPS voor onder andere deze funcite. Waar wacht je nog op? 💪 Ga snel naar alle orderpicker vacatures bij UPS!

 • Waar is UPS gevestigd?

  Werken bij UPS doe je via Tempo-Team in Roermond, Herkenbosch of Venlo. Genoeg kansen in het mooie Limburg dus! En doordat je bij UPS ook gewoon reiskostenvergoeding ontvangt, is het geen enkel probleem als je iets verder weg woont. Heb je een eigen auto of kun je op de fiets? Top, UPS is op beide manieren goed te bereiken. Maar ook wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer zijn er vanuit sommige plaatsen goede verbindingen naar de werklocaties. Dus waar wacht je nog op? Bekijk alle UPS vacatures in Noord-brabant en Limburg!

 • Kan ik fulltime of parttime aan de slag bij UPS?

  Om alle duizenden pakketten iedere dag op tijd te kunnen bezorgen gaat het werk bij UPS áltijd door. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En dat biedt mogelijkheden, want zo is er altijd wel een dienst die past bij jouw wensen én er is altijd genoeg werk om jouw week volledig te vullen. Dus wil je fulltime aan de slag? Dan ben je bij UPS op het juiste adres. 

  Maar ook als je parttime of liever alleen in dagdienst werkt zijn er genoeg mogelijkheden. Doordat er zoveel verschillende afdelingen zijn, zijn er ook veel verschillen in de ploegen. Dus ga jij liever in de avond een drankje toen op het terras, of in de middag naar die belangrijke voetbalwedstrijd? Bij UPS heb je die flexibiliteit.

  Bekijk alle parttime vacatures bij UPS!
  Bekijk alle fulltime vacatures bij UPS

 • Wat is het salaris bij UPS?

  Je start op een salaris van €12,35. Dit is inclusief toeslag!

 • Heb ik certificaten of diploma's nodig voor het werken bij UPS?

  Dat ligt aan je functie. Als logistiek medewerker, orderpicker of labeler heb jij geen diploma en/of certificaat nodig. Alles wat je moet weten leer jij op de werkvloer. Als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur heb jij wel een certificaat nodig. Maar geen zorgen deze krijg je aangeboden bij UPS indien nodig!

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!