Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Hulst

Tempo-Team uitzendbureau Hulst

Voor vele Hulstenaren is het pand in de Steenstraat 33 bekend van de ING Bank, de apotheek of zelfs nog als particuliere woning. Nu is het voor een tiental ondernemers een inspirerende werkomgeving en daar is Tempo-Team Hulst er één van. Een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten en samenwerken, in een transparante en toegankelijke omgeving. Het gebouw heeft veel historie, is prachtig gerestaureerd en geeft ons kantoor daardoor een moderne industriële look. De groene buitendeur van het pand is overdag open dus aanbellen hoeft niet. Als je het pand binnen komt dan kun je ons vinden in het eerste kantoor gelijk links.  Wil je zeker weten dat wij aanwezig zijn? Bel van te voren, zodat je niet voor een dichte deur staat. Telefoonnummer: 0114-316100.

Werkplezier bij Tempo-Team Hulst

Carla is al meer dan 30 jaar een vertrouwd gezicht in Hulst als intercedent bij Tempo-Team en nog steeds met veel werkplezier. Zowel voor haarzelf als ook voor haar klanten en flexwerkers. Hoe ze dit doet dat wil ze je graag zelf persoonlijk vertellen.

Sven is vanaf 2017 werkzaam bij Tempo-Team en met zijn enthousiasme en betrokkenheid helpt hij graag werkzoekenden aan een mooie baan.

De vacatures bij Tempo-Team Hulst

Bij ons kan je terecht voor diverse banen en in verschillende branches en sectoren. Voor tijdelijke functies, maar ook functies waarbij je direct in dienst kan komen bij een bedrijf, op basis van werving en selectie. Meer informatie hierover kan bij Sven en Carla nagevraagd worden.

Bel en mail met Tempo-Team Hulst

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0114-316100.
Mailen kan uiteraard ook.

Steenstraat 33-35

  • 0114-316100
  • 4561AR Hulst
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!