Werken bij Delta Fiber

Delta fiber scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze talenten! đź”Ą

💸Minimaal €13,27 per uur l 🚗 Reiskostenvergoeding l 💰 Toeslagen l 📍 Door heel NL

“NEE HE, ligt het internet er nu ALWEER uit? Hoezo maar 1 streepje WiFi? Wat zeg je? Ik kan je hĂ©Ă©l slecht verstaan. Ik heb echt een hele slechte verbinding hier…” Kijk. Daar doen ze dus niet aan bij Delta Fiber. Snel & stabiel internet, digitale televisie zonder haperende beelden en glasheldere telefonie. Dat is wat zij bieden. En ze bieden jou ook hele mooie arbeidsvoowaarden. Jij casht naast je salaris ook nog eens verschillende cadeaubonnen bij succesvolle sales! Check snel alle vacatures bij Delta Fiber!

Vacatures bij Delta Fiber

Arbeidsvoorwaarden Delta Fiber

 • Lekker veel uren en elke dinsdag payday!
 • Goede salarissen voor alle collega’s.
 • Extra lekkere toeslagen voor twee of drie ploegen.
 • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld.
 • Van rechtstreekse contracten tot lekker bijverdienen, alles kan!

Werken bij Delta FiberVacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Delta Fiber  

đź’Ş Inhoud van jouw baan
Je gaat werken met een grote groep mensen die allemaal Ă©Ă©n ding gemeen hebben. Ze vinden contact met anderen super belangrijk. Dat betekent dus een hoop gezelligheid op de werkvloer. En ook fijn als je eens een keer een lastig gesprek hebt gehad, dan kun je gelijk stoom afblazen en heb je een luisterend oor van iemand die weet hoe het is. Is het dan soms niet tĂ© gezellig om te werken? Kun je je wel goed concentreren? Jazeker. Want hoewel de werkvloer een grote open ruimte is, is jouw eigen werkplek mooi afgebakend met halfhoge schermen zodat je tijdens je belletjes al je aandacht kunt richten op je klant. 

🙏 Goede werk-privé balans
Sta je ingeroosterd in de avonduren en is het tijd voor een hapje? Delta Fiber heeft een gezellige kleine kantine waar je verse maaltijden kunt halen of een (gezonde) snack voor tussendoor. Zodat je vol energie weer aan de slag kunt. En natuurlijk is dit ook dé plek waar je die leuke collega kan spotten die net op een andere afdeling werkzaam is. Of een dagje thuiswerken? Ja, lekker! Gelukkig niet alle dagen, want hoe leuk is het om ook gewoon naar je collega’s te kunnen zwaaien over je scherm heen?

Verder is er Ă©Ă©n term die bij Delta Fiber past en dat is flexibiliteit. Vaste dagen doen ze niet aan, maar ze houden natuurlijk wel rekening met jouw belangrijke vaste momenten in de week. Dus ben jij de vaste oppas van je neefje op maandag of ga jij iedere woensdag boodschappen halen voor je moeder? Ben jij een onmisbare bridgepartner op donderdagavond of die semi-profvoetballer op zaterdagochtend? Geen probleem! Delta Fiber is lekker flexibel en zij zullen jou om deze vaste momenten inroosteren.

🎓 Groeien
Bij Delta Fiber vind je collega's die elkaar helpen en de werkdag plezierig maken. Samen met jouw toegewezen coach geef je aandacht aan je ontwikkeling. De kans om door te groeien naar functies zoals trainer, coach of andere posities die aansluiten bij jouw ambities maakt Delta Fiber bijzonder! Ga het gesprek aan voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

Vacatures Delta Fiber

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Veelgestelde vragen over werken bij Delta Fiber

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij Delta Fiber?

  👉Klantadviseur Front Office
  Op de frontoffice heb je eerstelijns klantcontact. Alle inkomende gesprekken komen bij jou terecht. En weet je wat zo cool is? De centrale verbindt de gesprekken naar jou door op basis van je specifieke kennis. Zodat een klant altijd bij de juiste specialist terechtkomt. Natuurlijk kan het dan nog wel eens voorkomen dat jullie er samen niet uitkomen. Geen nood, daar zijn ook weer collega’s voor! Je maakt heldere afspraken met de klant en houdt die op de hoogte. Om ervoor te zorgen dat je collega’s ook weten wat jij hebt afgesproken, zorg je ervoor dat je alles goed vastlegt. Wel zo handig. 

  👉Klantadviseur Retentiedesk
  Kwam je collega op de frontoffice er niet helemaal uit? Dan ben jij daar als reddende engel! Met al je kennis en kunde weet jij de klant alsnog te helpen of aan boord te houden van het Deltaschip. Bij de retentiedesk liggen de wat moeilijkere vraagstukken en langdurige dossiers. Jij laat je hierdoor echter niet uit het veld slaan, maar ziet het juist als een uitdaging. Je wendt niet alleen je charme aan, maar je weet ook echt het verschil te maken doordat je duidelijk laat merken dat je deskundig bent, dat je afspraken maakt waar de klant je aan mag houden. Je gaat hier echt een relatie opbouwen met klanten. Vaak leuk, maar natuurlijk tref je ook wel eens iemand die “hoog in de emotie” zit. Een beetje stevig in je schoenen staan is dus wel een handige eigenschap.

  👉Medewerker Telesales
  Inbound, inbound…. jij wordt pas echt gelukkig als je sales mag bedrijven! Dan zit je bij de afdeling Telesales helemaal op je plek. Hier mag je al je creativiteit gebruiken om de producten en diensten te verkopen op een bij Delta passende manier. Dat doe je via ijskoude acquisitie, maar ook bel je de leads na die je collega’s van het outdoor team hebben binnengehaald. Want misschien was de potentiële klant zo overrompeld door de charmante Delta Ambassadeur dat hij/zij eigenlijk niet goed heeft opgelet en nog niet exact weet hoe het nu zit met dat supersnelle internet. Maar gelukkig bel jij dan nog even.

  👉Delta Ambassadeur
  Vind jij het veel toffer om face-to-face te verkopen? Ben jij ook niet snel van je stuk gebracht? En knoop jij met iedereen makkelijk een gesprekje aan? Dan hebben we een hele gave uitdaging voor je!
  Samen met het outdoor team ga je op pad en ga jij achterhalen wat de reden is dat sommige adressen nog niet zijn aangesloten bij Delta Fiber. Dus je stapt erop af, belt aan, tovert je stralende glimlach naar voren en gaat het gesprek aan. Niet door een spervuur aan vragen waardoor de nog-niet klant zich klem gezet voelt, maar door oprechte interesse (en verbazing?) te tonen. HOE kan het dat deze mensen zich al het goede van Delta nog steeds ontzeggen? Heb je ze weten te overtuigen? Die info geef je door aan je collega’s op telesales. 

 • Kan ik parttime of fulltime werken bij Delta Fiber ?

  Ja dat kan! Qua werktijden is er bij Delta Fiber veel mogelijk! Ben jij op zoek naar een fulltime baan? Dan gaan ze je lekker veel inroosteren. Wil je liever parttime werken? Boven de 16 uur per week is er altijd wat mogelijk!

  Alle fulltime vacatures bij Delta Fiber
  Alle parttime vacatures bij Delta Fiber
  Alle bijbanen bij Delta Fiber

 • Waar kan ik Delta Fiber te vinden?

  De roots van Delta Fiber zijn te vinden in Middelburg. Hier staat het hoofdkantoor en dit is de basis van de meeste commerciĂ«le functies. Het kantoor zit dichtbij het station. Werk jij dus een dag vanaf kantoor en is de fiets geen optie, dan is de trein een prima alternatief. Kom je met eigen vervoer? Dan ben je hopelijk ruim geslaagd voor fileparkeren, want de parkeergelegenheid is beperkt. Beetje op tijd van huis vertrekken op “populaire” tijdslots is dus aan te raden. Je reiskosten worden vergoed hè, dat scheelt. 

  Ook in Schiedam is inmiddels een kantoor van Delta Fiber te vinden! Langzaam maar zeker kruipt men over de provinciegrens Nederland binnen. Vanuit deze locatie worden de technische functies uitgevoerd. Maar ook hier geldt: je kantoor is waar je sloffen staan.

  Alle Delta Fiber vacatures in Middelburg
  Alle Delta Fiber vacatures in Schiedam
  Alle Delta Fiber vacatures in Vlissingen 
  Alle Delta Fiber vacatures in Goes

 • Wat verdien je bij Delta Fiber?

  Bij Delta Fiber is het uurloon minstens €13.