Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Bergen op Zoom

Tempo-Team uitzendbureau Bergen op Zoom

Wij zijn gevestigd op de Jacob Obrechtlaan 7 in Bergen op Zoom! Met de termen ‘tegenover plein 13’ en ‘witte kantorenpand naast het politiebureau op de 2e etage’ weet iedereen ons te vinden!

Onze vesting is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Loop bij ons binnen voor een kopje koffie en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je zeker weten dat wij geen andere afspraken hebben en dus de volledige aandacht voor jou hebben? Bel ons even van te voren. Wij zijn bereikbaar op 0164-259400. Bij ons pand kan je helaas niet gratis parkeren. Met het openbaar vervoer zijn we wel op loopafstand te bereiken.

Werkplezier bij Tempo-Team Bergen op Zoom

Op de vestiging in Bergen op Zoom staat werkplezier centraal. Niet alleen bij ons eigen personeel maar ook samen met de flexkracht. Wij dagen je graag uit voor een potje sjoelen of kom gezellig een borrel drinken op vrijdagmiddag om de week af te sluiten!

De vacatures bij Tempo-Team Bergen op Zoom

Ons team staat voor je klaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld logistiek- , inpak- of productiewerk. Maar ook voor banen in de administratie ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben brede kennis van jouw vakgebied en hebben veel contact met diverse bedrijven in de regio Bergen op Zoom – Steenbergen – Tholen – Hoogerheide- Halsteren. Wil jij deze week nog een vaste baan? Geen punt! Wij fixen het voor je. Ook voor tijdelijke banen zijn wij er voor je.  Wil je graag deel uitmaken van een leuke pool voor flexibel werk, ook dat kunnen we voor je regelen!

Graag denken wij met jou mee in mogelijkheden in wat Tempo-Team voor jou kan betekenen. Onze portefeuille van bedrijven waar we mee samen werken is groot! En de expertise van onze medewerkers is nog groter. Het voordeel hiervan? Veel kennis van de markt en meer mogelijkheden binnen een gebied van ca. 20 km. Wij maken graag kennis met jou en helpen jou aan een nieuwe baan. Makkelijk toch?

Contact met Tempo-Team Bergen op Zoom

Onze vestiging is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Je kan ons bereiken op 0164-259400. Mailen kan uiteraard ook: bergenopzoom@tempo-team.nl.

Jacob Obrechtlaan 5-7

  • 0164-259400
  • 4611AP Bergen op Zoom
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!