Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Bergen op Zoom

Tempo-Team uitzendbureau Bergen op Zoom

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures in Bergen op Zoom

Jacob Obrechtlaan 5-7

 • 0164-259400
 • 4611AP Bergen op Zoom
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Op zoek naar een Baan in Bergen op Zoom!

Zo veel banen! Welke moet je kiezen? Een uitzendbureau helpt jou bij die vraag. Zo vinden we een baan die echte bij jou past. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij met werkplezier naar je werk gaat. Het voordeel van werken via een uitzendbureau is dat jij atijd een vast contactpersoon hebt. Deze persoon helpt jou met al jouw vragen. Fijn toch?

Op de vestiging zelf is het ook vaak feest. Kom gezellig een potje sjoelen of een vrijdagmiddagborrel drinken. 

Veelgestelde vragen over Tempo-Team Uitzendbureau in Bergen op Zoom

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Jaaa zeker! Met de termen ‘tegenover plein 13’ en ‘witte kantorenpand naast het politiebureau op de 2e etage’ weet iedereen ons te vinden! Bij ons pand kan je helaas niet gratis parkeren. Met het openbaar vervoer zijn we wel op loopafstand te bereiken.

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Je mag altijd langskomen voor een kopje koffie! Onze vesting is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. We raden je wel aan om van te voren even te bellen. Zo voorkomen we dubbele afspraken en weten we zeker dat we jou alle aandacht kunnen geven. 

  Telefoonnummer: 0164-259400.

  Mailen kan uiteraard ook: bergenopzoom@tempo-team.nl.

 • Zijn er ook vacatures in de regio Bergen op Zoom?

  Jaaa zeker! We hebben onder andere vacatures in de regio Bergen op Zoom , Steenbergen, Tholen, Hoogerheide- Halsteren. We bespreken graag jouw voorkeur. 

 • Welke vacatures zijn er in Bergen op Zoom te vinden?

  In Bergen op Zoom zijn er heeeel veel vacatures. Ons uitzendbureau staat voor je klaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld logistiek- , inpak- of productiewerk. Maar ook voor banen in de administratie ben je bij ons op het juiste adres! 

  Alle vacatures in omgeving Bergen op Zoom

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Yeah! Wat goed! Jij hebt de eerste overwinning binnen. Jij kunt het beste zo snel mogelijk op de grote gele sollicitatie knop drukken. Deze vind je bij de vacature. Jouw sollicitatie komt regelrecht bij de expert van jouw vacature terecht. Houd vanaf nu je telefoon goed in de gaten. Want waarschijnlijk wordt jij vandaag of morgen gebeld!

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Yesss, vragen zijn altijd welkom! Scroll even naar beneden in de vacature, daar zie je een contactpersoon staan. Je kan contact opnemen met deze persoon. Natuurlijk mag je ook altijd bellen naar de vestiging van Bergen op Zoom. 

Werkgevers in (omgeving) Bergen op Zoom