Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Assen

Tempo-Team uitzendbureau Assen

Leuk dat je de vestigingspagina van Tempo-Team Assen bezoekt. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van Assen op ongeveer 10 minuten rijden van het station en het centrum. Wij zitten op de 2e etage van een modern kantoorpand aan de Martin Luther Kingweg in Assen. Kom je met de auto, dan hebben wij altijd wel een plekje om te parkeren op het grote parkeerterrein bij onze vestiging. Reis je via het ov? Dat is ook lekker makkelijk, want de bus stopt vrijwel voor onze deur.

Werkplezier bij Tempo-Team Assen

Iedere werkdag van 08:30 tot en met 17:30 uur zijn wij bereikbaar om jou verder te helpen met al jouw vragen, de zoektocht naar een leuke baan of juist de zoektocht naar uitzendkrachten. Maak je dan van te voren wel eerst even een afspraak? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en dat je niet voor een dichte deur komt te staan! Want wij zijn ook wel eens buiten de deur, op bezoek bij klanten of flexkrachten.

Dat jij plezier hebt in je werk is voor ons erg belangrijk. Daarom zoeken wij graag met jou mee naar die ene baan die perfect bij jou past! Samen kijken we naar jouw interesses, kwaliteiten en (werk)ervaringen. Zo hopen wij voor iedere uitzendkracht een topbaan te vinden in de omgeving van Assen. Maar wij beperken ons niet alleen tot Assen, zo helpen wij jou ook graag verder aan een nieuwe baan in de omgeving van Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Zuidlaren, Roden of Gieten.

De vacatures bij Tempo-Team Assen

Wij nemen altijd diverse vacatures in behandeling zoals administratief medewerker, receptioniste of telefoniste, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, logistiek medewerker, secretaresse, commercieel medewerker en zo nog vele andere functies! Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op of zoek via de website naar vacatures in jouw buurt. Wij van Tempo-Team Assen helpen jou graag verder met het vinden van werk dat bij jou past!

Topwerkgevers in Assen

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Martin Luther Kingweg 1-3

  • 0592-383333
  • 9403PA Assen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!