Werken bij Machandel

Machandel maakt de wereld een stukje groener, letterlijk! Want bij Machandel in Haulerwijk verwerken ze namelijk uitsluitend biologische en biodynamische producten. Van zuurkool tot cashewnotenpasta en van rode bieten tot kokosolie: je kan het zo gek niet bedenken of zij verwerken het in één van hun conserven. Hoe zij dit doen? Door samen te werken! Dit staat bij Machandel voorop. Zo zijn de boeren echte partners en maken we samen de wereld een stukje groener. ‘Plant’ jezelf bij Machandel als productiemedewerker, operator of heftruckchauffeur! Hoe? Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer! 

Waarom werken bij Machandel

Spoedcursus Fries: Machandel betekent jeneverbes. En dat is niet zonder reden. In de jaren 70 zette Machandel de wortels in de grond. Zij verkochten toen zuurkool in houten vaten met, jawel, jeneverbessen voor de smaak! Toepasselijk ook, want sindsdien groeit Machandel als kool. De fabriek in Haulerwijk is waar het allemaal gebeurt: Operators, productiemedewerkers, heftruckchauffeurs en andere collega’s zorgen er dagelijks voor dat groente en fruit worden verwerkt tot heerlijk en gezond voedsel. De gewassen krijgt Machandel van hun belangrijkste partners: boeren! Grote bedrijven weigeren vaak vervormde en lelijke gewassen, super zuur voor de boeren. Niks d’r van! Machandel heeft eerbied voor Moeder Aarde en verwerkt ook deze gewassen tot heerlijke producten! En de boeren? Die hebben een vaste, betrouwbare partner! Want zonder boer is er geen Machandel. Je ziet het al, duurzame relaties staan hier voorop. Ook die met jou!

Arbeidsvoorwaarden

Bij Machandel hoef jij je om jouw boontjes niet druk te maken. Je krijgt namelijk:

  • Een lekker salaris. 
  • Vakantiegeld van 8,33%.
  • De kans om expert te worden op jouw afdeling
  • Reiskostenvergoeding.
  • Werk voor langere tijd.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Werken bij een biologisch duurzaam bedrijf.

Veel voorkomende vacatures bij Machandel

De ene productiemedewerker is de ander niet. Daarom zijn er bij Machandel héél veel afdelingen, die allemaal nét een tikje anders zijn. Samen kijken we waar jij van opbloeit! Check hieronder wat jij in grote lijnen kunt verwachten:

Productiemedewerker plus 

Op elk potje past een dekseltje! Zo hebben wij ook voor elke productiemedewerker plus wel een afdeling. Ga jij dan dekseltjes op potjes draaien? Welnee! Bij Machandel komt er veel meer bij kijken. Jij gaat straks bijvoorbeeld de ingrediënten  samenvoegen. Een erg belangrijke taak! Jij bent de smaakmaker van het bedrijf ;-). Nog even administratief verwerken wat je hebt gedaan en klaar! De lekkerste potjes rollen nu van de band. Top gedaan!

Operator

Als operator stuur jij de mechanische collega’s van Machandel aan: de productielijn! Dankzij jou loopt het proces op rolletjes. Ooit een pitstop bij de Formule 1 gezien? Dit kun jij bij Machandel verwachten op het moment dat een lijn omgebouwd moet worden. 3...2...1… Go! Samen met je collega’s zorg jij er voor dat er snel een nieuw product door de machine heen kan. Gelukt? Goed gedaan! Als operator bij Machandel heb jij dus een leuke, dynamische baan. Daar ga je van groeien!

Heftruckchauffeur

De logistiek bij Machandel is jouw domein! Van orderpicken tot bevoorrading, het komt allemaal voorbij! Als heftruckchauffeur heb jij niet één afdeling. Jij bent overal! Zo maak jij het hele proces bij Machandel mee en kun je op elke afdeling even gedag zeggen. Samen maken wij je een specialist. Zo krijg jij uiteindelijk een afdeling die jij je helemaal eigen kunt maken! Laat je hersens maar vast kraken, want daar krijg jij ook de kans om mee te denken over het proces.  

Fulltime of parttime werken bij Machandel

Als er één ding duidelijk is, is het dat jij op Machandel kunt bouwen! Lekker 40 uur per week aan de slag, voor langere tijd én dikke kans op een mooi contract. Lekker veel geld én stabiliteit dus, fijn! Over geld gesproken. Nog meer extra’s! Bij Machandel werken de afdelingen meestal in twee ploegen. Door deze toeslag krijg jij op dinsdag nóg meer geld van ons gestort. Lekker! Werk jij toch liever parttime? Dat kan! Daarvoor komt geregeld een plekje vrij als productiemedewerker.

Werken bij Machandel in Haulerwijk

As de klok yn Fryslân tikt, tikket er nergens! Aan de rand van het prachtige Friesland ligt Haulerwijk. Na je dienst ben jij lekker op tijd thuis. Vanuit Haulerwijk ben jij namelijk binnen een half uurtje alweer in Heerenveen, Drachten, Assen én Groningen. Lekker centraal, dus! Een eigen auto is wel belangrijk, tenzij je met de fiets kunt. Er stopt namelijk geen bus in de buurt. De kilometers krijg je uiteraard vergoed! Bekijk alle vacatures bij Machandel in Haulerwijk en solliciteer. 

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.