Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Almelo

Tempo-Team uitzendbureau Almelo

Tempo-Team uitzendbureau Almelo is gevestigd in het, goed te bereiken, pand van Dreesz. Het kleine maar gezellige kantoor bevindt zich op de 3e etage. Je kunt je melden bij de aanmeldzuil die zich beneden bij de ingang bevindt. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een heerlijke bak koffie! 

Werkplezier bij Tempo-Team Almelo

Op zoek naar de baan die perfect bij jou past? Bij Tempo-Team helpen wij je graag aan die baan! Door het snelle schakelen zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan het werk kunt. Het enige wat jij hoeft te doen is je inschrijven en solliciteren via de Tempo-Team app. Op basis van jouw kennis, ervaring en behoeften vinden wij jouw perfecte baan!

De vacatures bij Tempo-Team Almelo

Op zoek naar werk in de productie, logistieke sector of in het magazijn? Of toch liever een administratieve functie, zoals: klantenservice medewerker, administratief medewerker, financieel administratief medewerker of secretaresse? Bij Tempo-Team is de keuze reuze! Check onze site om te kijken wat voor banen er op jou staan te wachten.

Contactgegevens en openingstijden

Natuurlijk zien wij je het liefst persoonlijk! Het is dan ook mogelijk om op kantoor langs te komen, om zo even samen op zoek te gaan naar jouw perfecte baan. Natuurlijk doen we dit wel met een heerlijke bak koffie of thee. Check altijd van tevoren even of wel er iemand aanwezig is, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Je kan ons altijd telefonisch bereiken via dit nummer: 0546-852503.

Brugstraat 9

  • 0546-852503
  • 7607XJ Almelo
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!