Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Almelo

Tempo-Team uitzendbureau Almelo

Midden in het centrum van Almelo vind je onze Tempo-Team vestiging, vlakbij het centraal station. Wij zitten op een perfect gelegen locatie om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe baan! De lijntjes zijn kort, er is voldoende werkgelegenheid, dus waar wacht je nog op? Je kunt ons makkelijk bereiken met het OV en met de auto. We zijn open van ma t/m vrij van 8:30 tot 17:30 uur.

Werkplezier bij Tempo-Team Almelo

Werkplezier staat bij Tempo-Team centraal! Dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat, is voor ons het belangrijkst! Samen met jou gaan we op zoek naar die perfecte baan! Wij dagen je uit om verder te kijken en hebben oprechte interesse in wie jij bent en wat je zoekt. Dus staat werkplezier bij jou ook op nummer 1? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen je graag aan de perfecte baan! De koffie stiet kloar hier in almelo!

De vacatures bij Tempo-Team Almelo

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde productie- en logistieke medewerkers! Of zoek je liever iets in de techniek? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gerust is langs voor een bak koffie. Wij gaan graag met je in gesprek om jou te helpen in de zoektocht naar die perfecte baan!

Contactgegevens en openingstijden

Natuurlijk zien wij je het liefst persoonlijk! Het is dan ook mogelijk om op kantoor langs te komen, om zo even samen op zoek te gaan naar jouw perfecte baan. Natuurlijk doen we dit wel met een heerlijke bak koffie of thee. Check altijd van tevoren even of wel er iemand aanwezig is, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Je kan ons altijd telefonisch bereiken via dit nummer: 0546-852503.

Brugstraat 9

  • 0546-852503
  • 7607XJ Almelo
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!