Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Weert

Tempo-Team uitzendbureau Weert

Onze nieuwe vestiging is sinds enkele maanden geopend en ligt in een mooie, groene omgeving. Dichtbij de A2, waardoor wij heel makkelijk te bereiken zijn. Aan de achterkant van ons kantoor zijn voldoende gratis parkeerplekken waar je de auto neer kan zetten. Ook de bushalte ligt om de hoek, mocht je met het OV willen komen. Wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden of jouw wensen te bespreken? Van maandag t/m vrijdag staat onze lekkere koffie voor je klaar tussen 08.30-17.30 uur.  Wij nemen graag de tijd voor je en kijken daarnaast uiteraard met alle (werk)plezier mee naar jouw wensen! 

Werkplezier bij Tempo-Team Weert

Binnen Tempo-Team vinden wij werkplezier erg belangrijk waardoor we dit graag willen uitstralen richting al onze opdrachtgevers en werkenden. Vanuit oprechte interesse gaan we het gesprek aan om ervoor te zorgen dat wij die nieuwe passende uitdaging voor je kunnen regelen! Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de omgeving van Weert, Nederweert, Budel, Maarheeze, Ittervoort en Ospel. 

De vacatures bij Tempo-Team Weert

Wij hebben een breed scala aan vacatures; van logistiek tot productie, maar ook administratieve of verkoopfuncties hebben wij regelmatig openstaan. Vragen of een afspraak maken? Dan mag je ons altijd bellen op 0495-571090. Wij hebben er zin in! Jij toch ook? Tot snel! :-) 

Schoutlaan 26

  • 0495-571090
  • 6002EA Weert
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!