Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Den Bosch

Tempo-Team uitzendbureau Den Bosch

⏰ Ma-Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Den Bosch

Stationsplein 41

  • 073-6124477
  • 5211BJ Den Bosch
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Wij zoeken een baan voor jou!

Ben je op zoek naar een baan? Top! Wij helpen je. Wij hebben heel veel contacten in Den Bosch en omgeving. Sowieso dat wij een baan vinden voor jou! We gaan met jou in gesprek over wat je leuk vind, waar je goed in bent en wat je nog wilt leren. Eenmaal een baan? Ook dan blijven we in contact met jou!

Het zal je niet ontgaan zijn. Maar wij zijn gespecialiseerd in werkplezier. We testen alle werkgevers op drie punten: balans (een goede werk-prive balans), inhoud (een inhoudelijke baan met genoeg variatie) en groei (de mogelijkheid om te leren). We weten namelijk dat dit belangrijke punten zijn voor het plezier in je werk. 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Den Bosch

  • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

    Tegenover de draak in hartje Den Bosch vind je de mooie vestiging van Tempo-Team. In deze vestiging voel jij je direct welkom en ervaar je de brabantse gezelligheid. We zitten midden in de stad! We zijn goed te bereiken met ov, fiets en auto. 

  • Kan ik zomaar langskomen?

    Maak voordat je langskomt eerst even een afspraak. Zo weten we zeker dat je niet voor een dichte deur staat! Bel op: 073-6124477

  • Welke vacatures zijn er in Den Bosch?

    Wij zijn altijd op zoek naar logistieke krachten al dan niet met een hef/reachtruckcertificaat maar daarnaast helpen we ook graag kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de commercie of zakelijke/financiële dienstverlening. Check alle vacatures in Den Bosch en omgeving hierrrr. 

  • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

    Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

  • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

    Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Vacatures in Den Bosch