Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau 's-Heerenberg

Tempo-Team uitzendbureau 's-Heerenberg

‘s-Heerenberg een grote standplaats voor logistieke en productiebedrijven. Met de bus is ‘s-Heerenberg goed te bereiken om vervolgens met de benenwagen onze inhouse inloop vestiging te bezoeken. Je bent altijd welkom om even langs te komen, als je vragen hebt over een vacature of als je graag wil werken in de logistiek of productie. Tussen 8.30 en 17.00 is er altijd iemand aanwezig om je te helpen.

Werkplezier bij Tempo-Team 's-Heerenberg

Wij zorgen voor werkplezier door werk dat bij je past. We hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit, doordat we dichtbij staan en altijd die stap méér voor je doen: een intakegesprek voeren waarbij we echt naar je luisteren, je heel goed begeleiden.

De vacatures bij Tempo-Team 's-Heerenberg

Wij hebben veel werkaanbod als productiemedewerkers, magazijnmedewerkers, logistiek medewerkers, orderpickers, reachtruckers, heftrucker en rangeerders.

Topwerkgevers in 's-Heerenberg

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Weteringstraat 21

  • 0314-664200
  • 7041GW 's Heerenberg
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!