Werken bij Royal Fassin

Royal Fassin scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

🚉 Reiskostenvergoeding  | 💸 Flinke ploegentoeslagen l 💼 Kans op een vast contract |📍's-Heerenberg

Klaar om je te laten verbazen, je passie te volgen en je te laten fascineren? We hebben het niet over een life coach. We hebben het over dé koninklijke snoepfabrikant van Nederland: Royal Fassin! 👑🍭 Bij Royal Fassin ga je aan de slag als productie of logistiek medewerker. In de video hieronder nemen Boyke, Jennifer en Wioletta je mee op een tour door de werkvloer. Zie jij jezelf al stralen tussen al dat lekkers? Bekijk dan snel alle vacatures bij Fassin en solliciteer!

Alle vacatures bij Royal Fassin

Werken bij Royal Fassin

Royal Fassin is een familiebedrijf en niet zomaar een. Nee, nee. Een ‘koninklijk’ familiebedrijf. Bij Royal Fassin werk je bij een snoepjesfabrikant die zó goed is, dat het koninklijk huis ze bekroond heeft met deze prachtige onderscheiding. En als snoepfabrikant is Royal Fassin alles wat je ervan zou verwachten. Leuk, speels en al de collega’s zijn mierzoet voor elkaar. In zo’n veilige en fijne omgeving kun je lekker jezelf zijn. En bij Royal Fassin willen ze niets liever! Daarom word je bij Royal Fassin ontzettend getraind. Zo kun je je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Dus of je nu productiemedewerker of logistiek medewerker bent, Royal Fassin waardeert je niet alleen, maar wil ook dat je lekker doorgroeit. 

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Royal Fassin is smullen. Snoep, snoep en nog eens snoep! Je kunt bij Royal Fassin rekenen op:

  • Een prima salaris.
  • Flinke toeslagen waar je salaris nog hoger van wordt.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een fulltime of parttime baan voor een langere tijd.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • Kans op een vast contract bij Royal Fassin.
  • De beste kerstpakketten die je ooit hebt gehad.

Veel voorkomende vacatures bij Royal Fassin

Bij Royal Fassin gaan er zoveel snoepjes door het magazijn! Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Daarom zijn zijn er nog altijd een hoop mensen gezocht bij Royal Fassin. Deze vacatures laten je watertanden, bekijk ze hieronder!

Logistiek medewerker

Stapelen! Als al die heerlijke pakketten met snoep zijn ingepakt, dan moeten ze vervoerd worden. En ze kunnen zichzelf niet stapelen op een pallet. Dat ga jij doen. Alle pakketten worden verzameld, gestapeld en klaargezet op een pallet zodat ze vervoerd kunnen worden naar de verschillende winkels waar ze verkocht worden. Mmm, heerlijk!

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Royal Fassin ga je snoep inpakken! In alle soorten, maten, smaken en kleuren. Je gaat ze sorteren , inpakken en controleren. En dat gebeurt niet in slowmotion. De lopende band waar het snoep op ligt raast in een rap tempo door. Maar dankzij jou vliegensvlugge ninja-vingers weet jij flitsend snel de juiste snoepjes er tussenuit te vissen. Formidabel!

Fulltime of parttime werken bij Royal Fassin

Bij Royal Fassin kun jij lekker veel uren maken. Fulltime werken is altijd mogelijk. Maar ook als je minder uur per week beschikbaar bent kun je bij Royal Fassin terecht. Uiteindelijk kun je 40 uur, 36 uur, 32 uur of 24 uur per week werken. Wat vooral belangrijk is is dat je in 3 ploegen kunt werken. Dit is hoe de ploegen van Royal Fassin zijn ingedeeld. De ochtendploeg is van 06:00 tot 14:05. De middagploeg is van 14:00 tot 22:05. En de nachtploeg is van 22:00 tot 06:05. En dan pak je tussen 18:00 en 06:30 ook nog eens heerlijke  toeslagen bovenop jouw salaris! Zoals je ziet alle kans om veel uren te maken en goed te verdienen. 

Werken bij Royal Fassin in ‘s-Heerenberg

Royal Fassin is gelegen in ‘s-Heerenberg. Je kunt in Nederland niet dichter bij Duitsland komen dan ‘s-Heerenberg. Dat verklaart ook alle prachtige kastelen, molens en oorlogsmonumenten. Een korte overtocht van de Wetering en je bent er al in een ander land! Maar zolang je werk zoekt aan deze kant van de rivier. Dan moet je bij Royal Fassin zijn! En je hoeft niet perse in ‘s-Heerenberg te wonen om bij Royal Fassin te kunnen werken. Royal Fassin hanteert een maximale reisafstand van 30km. Wat dat betekent? Woon je in Doetinchem, Lichtenvoorde, Hengelo of het zuidelijkste puntje van Zutphen? Geen probleem! Ook al woon je in het oosten van Arnhem of in Aalten. Je kunt bij Royal Fassin aan de slag! Als jij in bezit bent van eigen vervoer, kun je hier gewoon solliciteren!

Alle vacatures bij Royal Fassin

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.