Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Diemen

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures in Diemen

 

Diemermere 25

 • 1112TC Diemen
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Is jouw banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je!

Superleuk dat je op zoek bent naar een baan! Bij Tempo-Team helpen we je met het vinden van een baan die écht bij jou past. Wij geloven in werkplezier en kijken verder dan je CV. Vind je het spanned? Dat snappen wij maar al te goed! Al die vragen die ineens door je hoofd gaan. Is er een fijne werksfeer? Hoe zijn de collega's? Is het parttime of fulltime? Genoeg om over na te denken. 

Kom lekker bij ons langs. Dan lopen we samen alles even door met een lekkere kop koffie! En we begeleiden je niet alleen bij het vinden van een baan, maar staan ook voor jou klaar tijdens je loopbaan! Hoe lekker is dat! We helpen je met al je vragen. En wil je doorgroeien? Ook dan kijken we samen wat kan! Samen maken we werk van jouw succes!👌

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Wil je ons komen bezoeken in Diemen? Dat kan. Met de auto? Vanaf de Ring (A10) ben je er zo! Parkeren kan vlakbij maar is niet gratis. Kom je met het ov? Het metro station Venserpolder ligt op 5 minuten loop afstand en ook kan je ons makkelijk met de bus bereiken. 

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 020 569 59 22.

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Diemen?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, financieel administratief en commerciele functies. 

  Alle vacatures in Amsterdam

   

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. 

  Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Diemen