Vakkenvuller vacatures

Een van de meeste gezellige bijbanen van Nederland: vakkenvuller. Werken in een groot team met leuke collega’s. Bij Tempo-Team hebben we een groot aanbod aan vakkenvuller vacatures. Je werkt meestal in de supermarkt, maar bij een bouwmarkt of drogist moeten de vakken natuurlijk ook gevuld worden! En daar kom jij om de hoek kijken 😉 De meeste vacatures voor vakkenvuller zijn parttime met werktijden ergens tussen de 6:00 en 15:00 uur. Een ideale bijbaan voor tijdens je studieperiode. Kies maar waar je snel aan de slag wil!

Werken als vakkenvuller

Als vakkenvuller ben je verantwoordelijk voor het vullen van de schappen. Voor zover vast geen nieuwe informatie voor je! Natuurlijk gaat het niet alleen om het bijvullen van de schappen. Je bent het gezicht van de winkel en je zorgt er samen met je collega's voor dat de klanten de winkel tevreden verlaten. Misschien zelfs nog net iets vrolijker dan hoe ze de winkel binnen kwamen. Aan jou de schone taak om daarvoor te zorgen! 
Meestal ben je verantwoordelijk voor een bepaalde afdeling binnen de winkel. Dus binnen no-time weet je als beste waar alles staat in de schappen. U zoekt de curry, mevrouw? Geen probleem, loop maar even met mij mee! 
Het werk is vaak in de avonduren en kan worden gecombineerd met kassawerkzaamheden. Een bijbaan als vakkenvuller is een mooie start van je werkende leven! 😁

Vaardigheden van een vakkenvuller

Belangrijke skills/ vaardigheden voor een vakkenvuller zijn;

  • een commerciële instelling
  • klantvriendelijk
  • communicatief vaardig
  • flexibel inzetbaar

Wat verdient een vakkenvuller?

Het salaris van een vakkenvuller verschilt, omdat het aantal uren per week behoorlijk kan verschillen. Verder is je loon natuurlijk afhankelijk van je leeftijd. Maar goed, een bedrag wil je weten! Dan kan je denken aan een salaris tussen de 5,-  en 15,- euro per uur.