Werken bij AB InBev

AB InBev scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸Goed salaris en toeslagen I 📄Direct kans op een vast contract I🚗 Reiskostenvergoeding I🤩Bonus van €250,- I📍Valkenswaard

Werken tussen al het goud? Nee... niet in een goudmijn. Het vloeibaar goud, de goudgele rakker. Bier! 🍺 De grootste bierbrouwerij ter wereld! Met merken als Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler en Hoegaarden zit er vast eentje bij die jij kent. Bij AB InBev wordt al dit lekkere bier gebrouwen. Met veel liefde! En die liefde zit hem in het team. Één grote bierfamilie! En daar wil je bijhoren. Want het is niet alleen mega gezellig. Je krijgt ook een topsalaris! En een vast contract vanaf dag 1? Solliciteer in slechts 3 minuutjes en pak die baan! 

Alle AB InBev vacatures!

Arbeidsvoorwaarden

Benieuwd naar de belangrijkste arbeidsvoorwaarden bij AB InBev? Jij krijgt:

 • Een goed salaris
 • Dubbel uurloon door toeslagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • kans op een vast contract vanaf jouw eerste werkdag! 🔥

Alle AB InBev vacatures! Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom jij wilt werken bij AB InBev

💪Inhoud van de baan
Ken jij alle bijzondere smaken en flesjes al? Nee! Bij AB InBev zie jij alles voorbijkomen! Jij maakt/vervoert de beste bieren van ons land zelf🤩 Wat je nog meer kunt verwachten? Een topsalaris dat jij makkelijk verdubbelt door alle toeslagen. 1 uur werken voor de prijs van 2 😉Ook maak jij bij dit bedrijf kans op een vast contract vanaf je eerste werkdag! Dat noemen we zakendoen! Lekkerrrr!

🙏Balans
Een gezonde werk-privébalans vinden ze bij AB InBev heel belangrijk. De keuze om fulltime of parttime te werken ligt dan ook geheel bij jou in handen. AB InBev is super flexibel. Jouw werktijden sluiten per-fect aan op jouw agenda. Hoezo? Omdat je zelf kan kiezen hoeveel uren je wilt maken in de week. Jij kiest tussen de 24 uur en 35 uur per week. Geef jouw wensen aan ons door. Wij regelen de rest.

🎓Groei
Groeien bij AB InBev! Een makkie! Als je begint bij AB InBev kriijg je de kans om door te groeien naar een volgende functie. Om je dan een stapje op weg te helpen biedt AB InBev jouw een aantal opleidingen aan. En nóg een stapje verder? Tempo-Team biedt jou ook een breed scala aan gratis opleidingen en trainingen aan. Zo heb jij alle ruimte om je beste zelf te zijn! 

Alle AB InBev vacatures!

Veelgestelde vragen over werken bij Ab InBev

 • Kan je fulltime of parttime werken bij AB InBev?

  Als productiemedewerker, heftruckchauffeur of operator werk je bij AB InBev in vijf ploegen.
  ⁃ 07:00-15:00 (tijd voor de 🍹)
  ⁃ 15:00-23:00 (eerst even 🏋️ )
  ⁃ 23:00-07:00 (even 😴 en 🏋️)
  Jij wordt ingedeeld in één van de ploegen. Hoeveel uren je werkt? Dat is aan jou! Jij kiest tussen de 24 uur en 35 uur per week. Geef jouw wensen aan ons door. Wij regelen de rest.

 • Wat is het salaris bij AB InBev?

  Wat jij precies gaat verdienen is afhankelijk van jouw functie en relevante opleiding en werkervaring.  Je verdient tussen de 14 en 16,40 € bruto per uur. Naast jouw salaris heb je recht op een fijne reiskostenvergoeding en toeslagen! Dat wordt cashennn! Ka-chinggg! 💸

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij AB InBev?

  Productiemedewerker

  Jij doet alles in het productieproces. En zeggen we alles? Dan bedoelen we ook alles. Van het uitsorteren en spoelen van de lege flesjes tot het vullen van de nieuwe flesjes. Etiket erop en klaar! Is dat geen zwaar werk? Valt mee! De nieuwste machines helpen je!🤖

  Operator

  Jij bent de rechterhand, steun en toeverlaat en de rots in de branding van de productiemedewerkers. Om al dat bier goed te produceren draaien de machines de hele dag door. Maar gaan de alarmbellen af? Dan kom jij in actie. De storing los jij zo snel mogelijk op. Even sleutelen, rode knopjes indrukken en de juiste codes invoeren. Hoppa! Jouw collega’s kunnen weer door met het maken van die heerlijke tarwesmoothies! 

  (Vrachtwagen)Chauffeur

  Yesss jouw werkdag als vrachtwagenchauffeur kan beginnen! Spring in jouw elektrische Volvo en gaan met die banaan. Vier keer in de week ben jij op pad, om alle lokale café's van bier te voorzien. Zo kan iedereen weer gaan genieten van een groot glas vloeibaar goud. En voor jou trouwens ook leuk! Grote kans dat jij het bier aanvult. Om het later zelf even te proeven op jouw welverdiende vrijdagmiddagborrel. Proost! 🍻

  Alle AB InBev vacatures

   

 • Waar kan ik werken bij AB InBev?

  Jij werkt in Valkenswaard! De door jou gevulde en geproduceerde biertjes kom jij direct tegen tijdens jouw vrijdagmiddagborrel. Heerlijk op het terras ! Jij komt makkelijk met de 🚲 of 🚶. Toch een 0.0’tje? Jouw reiskosten voor de 🚂 worden vergoed.

  AB InBev vacatures

 • Heb ik een diploma nodig om bij AB InBev te werken?

  Nee! In veel gevallen heb je geen diploma nodig om te kunnen werken bij AB InBev. Wat wel belangrijk is als chauffeur bij AB InBev, is een rijbewijs C/CE. Zonder kun je de functie van pendelchauffeur of vrachtwagenchauffeur helaas niet vervullen. 

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!