Werken bij Albron

💸Salaris € 13,27 tot €14,03 l 💛 weekenden vrij l 🚗 reiskosten vergoeding

Albron weet wat lekker eten is. Dit horeca- en cateringbedrijf zorgt voor lekkere maaltijden op het werk. Bijvoorbeeld lunch op een politiebureau of broodjes op het Adidas kantoor. Albron zorgt goed voor mensen. Ook voor jou! Werken bij Albron betekent afwisselende werkzaamheden, een goed salaris en altijd de weekenden vrij! Werken in de horeca én het weekend vrij. Bij Albron kan het gewoon. Check snel alle Albron vacatures. 

Albron vacatures

Arbeidsvoorwaarden bij Albron 

 • Salaris vanaf € 13,27 tot €14,03
 • Reiskosten vergoeding, €0,21 cent per km
 • Weekenden altijd vrij, lekkerrrr!
 • Doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende functies
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
 • Gratis horeca trainingen en opleidingen; zoals een barista cursus of koksopleiding

Albron Vacatures 

Spring snel naar:

Dit is waarom jij bij Albron wilt werken

Albron heeft heel veel toffe locaties om te werken. Van kantoren tot kloosters. En dat niet alleen, ze hebben overal in Nederland locaties. Dat betekent altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Werken bij Albron betekent een fijne inhoudelijke baan, een goede werk-privé balans en kansen om te groeien. Lees snel verder. 

💪Inhoud
Bij Albron houdt jij je bezig met smaak en gastvrijheid. Jij zorgt voor mensen en dat is een verantwoordelijke taak. Iedere dag ontmoet jij nieuwe mensen, geen dag is hetzelfde. Bij Albron zijn de taken afwisselend, dat zorgt ervoor dat jij je geen dag verveelt!

🙏Balans 
Een goede werk-privé is in de horeca erg belangrijk. In de catering werk je ongeveer 5 uur per dag, fijn! Werken bij Albron betekent ook in het weekend altijd vrij! Werken in de horeca én afspreken met je vrienden dus! Ook bepaal jij bij Albron je eigen rooster. Jij bent de baas over jouw uren! Lekkerrr.

🎓Groei
In de horeca heerst altijd een fijne familie en vrienden sfeer. Daar wil jij natuurlijk het liefst zo lang mogelijk blijven werken. Dan is het wel fijn als je door kan groeien. Gelukkig kan dat bij Albron gewoon. Zo groei jij bijvoorbeeld door van afwasser naar cateringmedewerker. En van cateringmedewerker naar leidinggevende! Check snel alle Albron vacatures!

Albron vacatures 
 

Meestgestelde vragen over werken bij Albron

 • Kan ik parttime of fulltime werken bij Albron?

  Jij bepaalt! Albron vacatures zijn zowel parttime als fulltime. Je werkt super flexibele tijden. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en houdt zo genoeg tijd voor ontspanning. De meeste vacatures bij Albron zijn parttime en overdag. In de weekenden altijd lekker vrij!

 • Wat is het salaris bij Albron?

  Het salaris bij Albron is vanaf €13,27 tot €14,03. Ook heb jij rest op reiskostenvergoeding. Jij krijgt wekelijks uitbetaald en dat betekent dat jij altijd geld op je rekening hebt. Chill toch?

 • Wat zijn de meest voorkomende functies bij Albron?

  Cateringmedewerker - Niets is te gek! Ham op het broodje, Italiaanse bollen of een lekkere Caesar salade. Jij doet er gewoon alles aan voor de gasten. ‘’Keuze is reuze’’, dat is jouw motto! Jij zorgt samen met een gezellig team voor de heerlijke lunch, zet drinken klaar en zorgt dat jouw gasten niet té lang hoeven te wachten. Zin om een lach te bezorgen bij onze gasten? Dan is dit werk echt wat voor jou!

  Barista - ‘’Koffie, koffie, lekker bakje koffie♬’’. Dat klopt, jij maakt gewoon een heerlijk bakje koffie voor de gasten. Van espresso tot een cappuccino en van een latte macchiato tot een koffie verkeerd, jij bent van alle bonen thuis! En een ‘’koekje erbij’’? Ook dat regel jij voor de gasten. Denk aan heerlijke muffins en gevulde koeken.

  Horecamedewerker - Jij bent op je gemak, als jouw gasten dat ook zijn. Evenementen, borrels of andere bijeenkomsten? Jij bent erbij! Je zorgt ervoor dat iedereen een drankje heeft en dat er genoeg hapjes zijn. Met een glimlach op je eigen gezicht, zorg je ook voor een glimlach bij onze gasten. Tjakka! Zin om de gasten een mooi moment te bezorgen? En niet vies van een gezellig praatje? Dan is dit werk perfect voor jou!

  Zelfstandig werkend kok -  Om je vingers erbij af te likken. Dat zijn jouw gerechten! Gaat het om vleesgerechten? Of om vegetarische maaltijden? Jij maakt het allemaal. En dat zorgt voor hele blije gasten. 

  Check snel alle Albron vacatures

 • In welke regio kan ik werken bij Albron?

  Albron heeft meer dan 1000 locaties. Vaak werk je op dezelfde locaties zodat je echt een band opbouwt met jouw collega’s. Met zoveel locaties zit er vast iets in de buurt bij jou. Dus check snel alle Albron vacatures. 

 • Heb ik een diploma nodig om bij Albron te werken?

  Nope, voor de meeste functies bij Albron heb je geen diploma nodig. Horeca-ervaring is fijn maar Albron leert jou graag alles op de werkvloer! Waar wacht je nog op? Solliciteren maarrrr!