Werken bij APG

APG scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸Een héél lekker salaris van €17,37 per uur | 🚗 Reiskosten vergoeding | 💻 Thuiswerkmogelijkheden | 🤑Vakantietoeslag

Pensioen saai? Helemaal niet! APG Heerlen en Amsterdam zetten zich in voor een goed en betaalbaar pensioen. Nu en straks. Dat maakt APG dé ideale plek om te leren, te groeien en jezelf te bewijzen. Maar ook om natuurlijk mee te gaan naar dé gaafste teamuitjes. Wijnproeverij, kookworkshop of pubquiz. Je kan het zo gek niet bedenken of APG neemt je mee! Dat wil iedereen wel toch?! Check snel alle vacatures bij APG

Alle APG vacatures!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij APG betekent werken bij een werkgever die goed voor je zorgt. En dat zie je terug in de arbeidsvoorwaarden:

 • Een súper goed salaris van €17,37 per uur,dat is alvast een lekker begin 💰

 • 8,33% vakantietoeslag.

 • Reiskostenvergoeding, OV 100%, Auto 17 cent per km

 • Een goede pensioenregeling: dat is logisch.

 • Thuiswerkmogelijkheden.

 • Doorgroeimogelijkheden: Word jij de nieuwe CEO?

 • Honderden gratis (online) trainingen om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Alle APG vacatures  Vacatures in je mail

Lees meer over: 

Dit is waarom je wilt werken bij APG

💪 Inhoud van jouw baan 
Of je nou aan de slag gaat in een service & support functie of een administratieve functie. Je hebt hoe dan ook dé leukste collega’s die je je kunt wensen. Met die collega’s ga jij aan de slag om ervoor te zorgen dat iedereen een goed en betaalbaar pensioen krijgt. Maar wat APG ook heel belangrijk vindt? Goed werk leveren. En daarna goed genieten! Kookworkshops, borrel, wijnproeverijen en nog veel meer. De uitnodigingen staan al op je te wachten! Je hoeft alleen nog maar te solliciteren op een van de APG vacatures. Zo gepiept trouwens! 

🙏 Goede werk-privé balans
Goed om te weten. Er zijn vacatures voor zowel APG Heerlen als APG Amsterdam. APG  is heel flexibel! Of je fulltime (36 uur) of parttime (28 uur) wilt werken is geheel aan jou. Zo heb je alle ruimte om andere leuke dingen te doen. Een terrasje pakken, naar de bios of een dagje naar de dierentuin bijvoorbeeld. En om dit verhaal nog een tikkeltje luxer te maken mag je bij APG hybride werken. De ene dag dus op kantoor en de andere dag lekker aan de keukentafel. Je hoort het al. Echt een flexibele werkomgeving. Daar houden we van! 

 🎓 Groeien
Zowel bij APG Heerlen als APG Amsterdam hoef je niet stil te staan. Maar je carrière ook zeker niet! Natuurlijk volg je via Tempo-Team allerlei gratis opleidingen en trainingen. Om jezelf nog verder te ontwikkelen. Maar APG biedt jou nog meer ruimte voor ontwikkeling. Je krijgt ruimte om je vanuit APG te verdiepen in alle regel- en wetgeving. Jij bent dus altijd op de hoogte. Tijd voor een stapje hoger? Bij APG groei je gewoon lekker door. Laat die nieuwe functie maar komen! 

Alle APG vacatures

Veelgestelde vragen over werken bij APG

 • Welke functies biedt APG allemaal?

  Bij APG Heerlen of APG Amsterdam kun je alle kanten op en er zijn regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Er zijn een paar functies die er bovenuit springen: medewerker service en klantsupport, backoffice medewerker, secretaresse en HR medewerker. We nemen je mee in deze functies. 

  Medewerker service en klantsupport

  Als medewerker service en klantsupport bij APG beantwoord je - per telefoon, mail of chat - vragen van klanten over hun pensioensituatie. Jouw werk doet er dus écht toe! APG wil pensioenen, niet het meest spectaculaire onderwerp, voor alle klanten persoonlijker maken. Jij helpt ze dus met vragen over hun pensioen, maar ook ziekte, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Je kunt vragen verwachten over de pensioendatum, maar ook vragen als: Wat is de hoogte van mijn pensioenuitkering? En wat als mijn partner komt te overlijden? Een onderwerp dichter bij de mens, dat kan bijna niet. Samen met je collega’s maak jij het verschil.

   

  Backoffice medewerker

  Als backoffice medewerker zorg jij voor een picobello administratie op het gebied van sociale zekerheid (werkloosheid en arbeidsongeschiktheid) voor diverse klanten. Je beoordeelt of en hoe lang een klant recht heeft op een uitkering. Je berekent deze en zorgt vervolgens ook maandelijks voor de juiste uitkering.Verder draag je elke week je steentje bij om de klanten telefonisch te woord te staan en te helpen via onze helpdesk. Je hebt dus direct contact met klanten. Lekker afwisselend dus! 

  Secretaresse

  Als secretaresse bij APG Heerlen of Amsterdam lever je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning voor de Managing Director op bijvoorbeeld de afdeling Business Management en Private Equity. Je beheert meerdere (volle) agenda's, boekt (internationale) reizen, organiseert bijeenkomsten en handelt telefoontjes af. Ook ben jij natuurlijk chef e-mail en bereid je presentaties en vergaderingen voor. Voor jou geen enkel probleem, want als echte regelneef zijn deze taken op jouw lijf geschreven!

  HR medewerker

  Als HR medewerker verricht je ondersteunende (administratieve) werkzaamheden gericht op in- door- en uitstroom en bied je 1e lijns gebruikersondersteuning aan managers over HR vraagstukken. Je beheert en onderhoudt diverse administraties verbonden aan cao, bedrijfseigen regelingen en HR activiteiten. Je verzorgt correspondentie en bewaakt de voortgang op de opvolging van vragen en beantwoording daarvan naar je klant.

  Alle APG Vacatures

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij APG?

  Ja, voor de meeste functies bij APG heb je een diploma nodig. Welk diploma is afhankelijk van jouw functie. Een administratieve opleiding is vaak een vereiste. Natuurlijk leer je ook veel ‘on the job’ en er zijn mogelijkheden om intern en via Tempo-Team opleidingen te volgen.

 • Kan je fulltime of parttime werken bij APG?

  Die keuze ligt geheel bij jou! Of je nou fulltime (36 uur) in de week werkt of parttime (28 uur) in de week werkt. Zelfs als 28 uur niet haalbaar is in jouw agenda dan is er in overleg ruimte om te kijken naar jouw beschikbaarheid. Zo heb jij écht de touwtjes in handen over jouw agenda. APG is de moeilijkste niet! 

 • Waar kan ik werken bij APG?

  APG heeft twee locaties: één in Amsterdam en één in Heerlen. 

  APG is kort geleden verhuisd naar een nieuwe, nóg leukere locatie in Amsterdam! Naast Amsterdam Sloterdijk vind je het nieuwe kantoor EDGE West. Google maar vast een plaatje. Hier wil jij werken! Wie wil nou geen pauze houden in de gigantische binnentuin en staren door het glazen plafond, hmm? Juist. Jij wilt dat. Solliciteer daarom snel! Voordat je naar de knop scrollt, check nog even je vervoer. Parkeren is bij dit hippe pand namelijk niet mogelijk. Oplossing: fiets, ov (goed te doen) of creatief zijn met parkeren in de buurt :). Hoe dan ook krijg jij een nette vergoeding voor je kilometers! (OV volledig, auto 17 cent per km, fiets/wandelend 21 cent per km)

  APG in Heerlen met de auto bereiken is geen enkel probleem. Daarnaast is er een pendelbusje vanaf het station, zodat je ook met het openbaar vervoer kunt reizen. Goed geregeld, toch? Verder kun je in Heerlen lekker lunchen in het bedrijfsrestaurant én de calorieën er weer af trainen in de fitnessruimte.