Werken bij Ardo

Ardo scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💰minimaal €13,41 per uur | ⛱️ 8,33% vakantietoeslag | 🧑‍🎓 doorgroeimogelijkheden | 📍 Zundert

Vers van het land, zo in het vriesvak ❄. Bij Ardo in Zundert ben jij onderdeel van dit hele proces! Wil jij doordeweeks werken en in het weekend lekker vrij? Kom dan werken bij Ardo tussen de spinazie en de prei 🥦! We hebben verschillende afdelingen met verschillende functies. Er is dus altijd wel een afdeling die bij jou past. Wil jij minimaal €13,30 verdienen? Bekijk dan snel wat Ardo jou nog meer te bieden heeft en solliciteer direct 🤗!

Vacatures Ardo

Arbeidsvoorwaarden Ardo

Hartstikke belangrijk toch? Jij kan het volgende verwachten:

 • Minimaal salaris van €13,41 bruto per uur incl. ADV toeslag

 • Op de heftruck een salaris van €16,28 bruto per uur

 • Reiskostenvergoeding

 • 8,33% vakantietoeslag

 • Doorgroeimogelijkheden, zoals machinebediende of operator

 • Iedere week je salaris gestort

Lees meer over

Vacatures Ardo Vacatures in je mail

Waarom werken bij Ardo?

Werken bij Ardo betekent werken met lekker veel groente. Wie wil dit nu niet? Ardo doet van alles om te zorgen dat de balans tussen privé en werk goed zit. Ook denken ze graag mee over de inhoud van de baan en wordt persoonlijke groei gestimuleerd. Hoe Ardo dat doet? Lees maar mee:

🙏Balans

Van tevoren weten op welke tijden je werkt? Bij Ardo werk je in een vast ploegensysteem. Zo weet jij van te voren al in welke dienst je zit. De ene week slaap je lekker uit 😴, de andere week heb je alle tijd om rond etenstijd een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. Ideaal 🤩! Zo heb je altijd genoeg tijd om te genieten naast je werk!

💪Inhoud van de baan

We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit 😄. Samen gaan we kijken welke afdeling en functie het beste bij jou past. Wil je wat meer afwisseling? Dan is een combinatie van verschillende functies ook zeker mogelijk! Zo ben je altijd bezig met het werk dat goed bij je past. Jij verveelt je nooit!. Ook heb je alle tijd om lekker bij te kletsen met jouw collega’s over het komende weekend of over die voetbalwedstrijd van gisteren ⚽.

🎓Groei

Groeien in je werk is natuurlijk erg fijn. Bij Ardo staan daarom de meest ervaren collega’s voor jou klaar! Zij kennen de fabriek als de beste en zullen je in alles meenemen. Jouw toekomstige collega’s staan al te popelen om je in te werken. Heb je jouw functie helemaal uitgespeeld of wil je wel eens zelf achter de knoppen zitten? Dan leren wij je hoe je de machines moet bedienen of laten wij je doorgroeien naar operator!

Vacatures Ardo
 

 

Veelgestelde vragen over werken bij Ardo

 • Kan je Parttime of fulltime werken bij Ardo in Zundert?

  Ardo is afhankelijk van wat er op het land gebeurt. Of eigenlijk, wat er in de lucht gebeurt. Is het droog? Schijnt er veel zon 🌞? Allemaal factoren die meespelen. We willen natuurlijk wel alleen de beste producten binnenhalen! De drukste periode is tussen maart en oktober. Dan draaien de machines in de fabriek volop. Je kan dan fulltime voor 5 dagen per week aan de slag.

 • In welke regio kan je werken bij Ardo?

  Ardo ligt in Zundert. Zundert, waar ligt dat nu eigenlijk? Nou, als je vanuit Breda naar het zuiden rijdt, kom je aan in Zundert. En vanuit Roosendaal rijdt je een beetje naar het zuidoosten, dan kom je er ook. Vlak bij de Belgische grens vind je de fabriek van Ardo. Groente op het werk, Belgische patat om de hoek. Ideale combinatie toch 🤩? Alle groenten worden bij Ardo ingevroren. Vervolgens worden deze via vrachtwagens naar de klant gebracht. Ligt er wellicht in jouw vriezer een pak groente van Ardo?

   

 • Welke vacatures heb je bij Ardo?

  Productiemedewerker

  Als productiemedewerker bij Ardo heb je bijna net zoveel opties als dat er groente zijn 🥬! De functies lopen uiteen van het uitsteken van diepvriesgroenten tot het maken en klaarzetten van kartonnen containers voor de spinazie. Wat je ook doet in het proces, je werkt er allemaal samen aan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen 😁. Wil je wat minder zwaar werk doen? Ga dan de machines aanvullen. Jij zorgt ervoor dat de machines continu voldoende kartonnen doosjes heeft om de groente in te verpakken.

  Hef- of reachtruckchauffeur

  Je ijzeren strijdros, ofwel je hef- of reachtruck, heeft voor jou geen geheimen meer. Bij Ardo kan je echt je skills testen 🧐. Hier scan je producten en manoeuvreer je makkelijk door de beperkte ruimte. Geen probleem, toch?! Ook hier doet niet iedere chauffeur hetzelfde. Zo kan je bij Ardo op je heftruck bezig zijn met laden en lossen, pallets verplaatsen of machines bevoorraden. Als dat nog niet genoeg uitdaging voor je biedt, dan kan je de winterbandjes onder je heftruck leggen en de vriezer bevoorraden. Brrrrrr ☃.

  Machinebediende

  Hier heb jij de touwtjes in handen. Of nouja, eigenlijk de knoppen dus. Als machinebediende zijn de machines bijna jouw kindjes. Als het goed is loopt alles gewoon door, maar soms moet je even ingrijpen. Kleine storingen, verkeerde etiketten en het waarborgen van de kwaliteit. Dat zijn jouw taken. Je collega’s, productiemedewerkers en hef- en reachtruckchauffeurs rekenen dan ook op jou om alles snel op te kunnen lossen.

 • Heb je een diploma nodig om bij Ardo te werken?

  Je hebt geen diploma nodig om bij Ardo aan de slag te gaan in de productie. Wil je Hef- of reachtruckchauffeur worden. Dan heb je daar een certificaat voor nodig. Als machine operator hoef je ook geen ervaring te hebben. Wij leren je alles! Je gaat eerst kennismaken met de fabriek waar de lekkerste groenten wordt verwerkt en verpakt. Vervolgens zal een ervaren machine operator jou inwerken op de machine. En niet op één machine. Nee op meerdere! Zo kun jij straks op alle afdelingen werken.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.