Werken bij Aviko

Aviko scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

📝 Kans op vast contract | 💸 Toeslagen tot 100% 📍 Steenderen

Patat of friet 🤔 Aviko natuurlijk! Bij Aviko maken ze patat, rösti's, aardappelschotels en nog veel meer! Grote kans dat jij weleens een aardappel product van Aviko hebt geproefd!  Maak jij straks die lekkere rosti’s en gratins? Bekijk snel alle vacatures bij Aviko!

Alle Aviko vacatures

Waarom werken bij Aviko

Bij Aviko maken ze verschillende producten. Zo maken ze verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Zoals ze zelf zeggen: ‘Wat voor onze aardappelen geldt; geldt ook voor jouw talent: je haalt er meer uit bij Aviko.’ 

⚖️ Balans

Bij Aviko kom je terecht in een gezellig team waar iedereen hard werkt., Natuurlijk is er ook tijd is voor een feestje 🎉.  Ken je de Aviko foodtruck? Ja, die van de reclame! Kom snel langs en misschien geniet jij samen met jouw collega’s van een lekker hapje. 

🛠️ Inhoud van jouw baan

Of je nu als productiemedewerker, operator, expeditiemedewerker of heftruckchauffeur aan de slag wilt, het kan allemaal! Bij Aviko zit je niet stil, het ene moment los je storingen op en het andere moment haal je golfballen, takjes en ander afval tussen de aardappelen uit. Genoeg afwisseling dus! Doe je het goed en vind je het werk leuk?  Dan heb je een dikke kans op overname!

🚀 Groei

Bij Aviko werken ze op maat 📏 Er wordt altijd samen met je gekeken waar je het beste past en wat je nog kunt leren! Start je als operator of heftruckchauffeur bij Aviko? Dan heb jij je vaste contract al in the pocket!                 


Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen €11,19 en €16,56 
  • Elke week centen op je rekening!    
  • Als operator of heftruckchauffeur kans op vast dienstverband!
  • Ploegen toeslag tot 75%!            
  • Kilometervergoeding 
  • Leuke sportieve evenementen                                

Veel voorkomende vacatures bij Aviko

Wil je werken bij Aviko? Er is altijd wel een passende vacature beschikbaar. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk ze snel hieronder!


Operator

Als operator ga je aan de slag op de verpakkingsafdeling. Daar werk je met diepvriesproducten, maar met je warme jas van Aviko voel je (bijna) geen kou.  Als operator zorg je er ook voor dat de productielijnen goed zijn ingesteld. Start je als operator bij Aviko? Dan heb jij je vaste contract al in the pocket 🎉

Heftruckchauffeur 

Als heftruckchauffeur zorgt jouw werk ervoor dat de productie kan blijven draaien om die overheerlijke frietjes te kunnen maken! Jij zorgt er voor dat de pallets, opvangbakken en andere hulpstof op de juiste plek komen te staan. Als heftruckchauffeur bij Aviko hoef jij je nooit te vervelen! Als het druk is bij productie spring jij bij om je collega’s te helpen. Ook als heftruckchauffeur maak je bij Aviko kans op een vast contract!

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Aviko ben jij een echte alleskunner! Je komt te werken op de afdeling Potato 🥔. Jij zorgt ervoor dat de producten in de juiste formaat dozen komen. Ook vul je karton bij en los je kleine storingen in de machines op.

Expeditiemedewerker                               

Een functie met afwisseling!! Als expeditiemedewerker werk sta je in het vrieshuis waar het ongeveer 7 graden is! Brrrrr.. Gelukkig sta je hier niet de hele dag. Hier los je de vracht alleen met een EPT of een heftruck. Hierna kom je het warmere magazijn weer in en check je de producten op kwaliteit.                    

Fulltime of parttime werken bij Aviko

Bij Aviko maak jij heel wat uren! Het gaat namelijk om fulltime vacatures. Toch op zoek naar een parttime baan? Wij denken graag met je mee! Neem snel een kijkje naar de vacatures en neem contact op voor de mogelijkheden.

Werken bij Aviko in jouw regio

Van Haarlem tot Steenderen tot Katwijk. Bij Aviko kun je in verschillende steden werken. Bekijk hieronder Aviko vacatures bij jou in de buurt!    
👉 Alle vacatures bij Aviko in Steenderen
👉 Alle vacatures bij Aviko in Katwijk
👉 Alle vacatures bij Aviko in Haarlem

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.