Werken bij Bidfood

Wauw, wat een mooi bedrijf uit de foodsector! We hebben het over Bidfood, een groothandel met de beste producten voor elke chef, kok en ondernemer. Via hun online marktplaats bezorgen zij de mooiste food producten aan deze foodprofessionals. En deze producten komen niet zomaar aan, hier kom jij als chauffeur in beeld. Jij zorgt ervoor dat deze producten bij al deze mooie plekken komen. Lekker sociaal bezig en flink veel afwisseling. Klinkt goed toch?

Werken bij Bidfood?

Je wagen staat vol met rolcontainers met de beste producten, klaar om naar de foodprofessionals te gaan. Een bakje koffie, even bijkletsen met je collega’s en hoppa, je kan aan de slag. Jij gaat de weg op om bestellingen te leveren bij bedrijfskantines, hotels, restaurants, zorginstellingen en ga zo maar door. Je ontmoet dus een hoop mensen die jij blij maakt met je (verse) topproducten. Je bent dus lekker sociaal bezig en bouwt een band op met je klanten. Daarnaast hebben ze bij Bidfood aandacht voor de chauffeur en ben je onderdeel van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Als chauffeur bij Bidfood heb je een leuke en sociale baan. Daarnaast word je goed beloond voor je harde werk:

  • Als koerier krijg je een salaris tussen de €12,95 en €14 bruto per uur, hier komen nog toeslagen bij die oplopend tot 100%! 
  • Als vrachtwagenchauffeur verdien je minimaal € 14,73 en loopt op tot € 17,45, en ook hier komen toeslagen tot wel 100% bij!
  • Uitzicht op een vast contract.
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.
  • Ontwikkelmogelijkheden, je krijgt nascholing voor je code 95 en er zijn mogelijkheden om je CE rijbewijs te halen.
  • Divers werk, een hoop sociale contacten en een goede balans tussen werk en privé.

Veel voorkomende functies

Jij kunt als chauffeur aan de slag bij Bidfood als je een C rijbewijs of een BE rijbewijs hebt. De functies zijn niet heel anders, je hebt alleen een andere wagen onder je kont ;).

Fulltime en parttime werken bij Bidfood

Eigenlijk is alles mogelijk. Je kunt fulltime aan de slag, maar zelfs één dag in de week is al mogelijk. Wij houden rekening met jouw wensen, fijn toch? Een fulltime baan bij Bidfood is 36 uur. Werk je langer? Dan krijg je al overurentoeslag. Dat tikt lekker aan!

Opleidingsaanbod per vakgebied

Meer weten over de opleidingen die bij jouw vakgebied passen?