Werken bij Borgesius

Brood op de plank, daar zorgt Borgesius voor. Letterlijk en figuurlijk. Bij jou en bij heeeel veel andere Nederlanders. Want Borgesius is met zo’n zestien bakkerijen de grootste van Nederland. En jij koopt ze zo in de supermarkt. Iedere ochtend lekker genieten van vers brood dus. Of smikkelen van een lekkere taart op je verjaardag. Jij hoeft alleen maar door te geven hoeveel kaarsjes je wil uitblazen ;) Jij hebt bij Borgesius sowieso een baan waar jij nog vele jaren van kan genieten! Bekijk alle vacatures van Borgesius en solliciteer snel.

Waarom werken bij Borgesius

We nemen je even mee naar de ochtend van duizenden Nederlanders. Wakker worden. Oven aan. 10 min even wakker worden. En dan… Genieten van heerlijke warme broodjes. Hmmm. En het mooiste is: jouw baan bestaat uit deze heerlijke broodjes. En natuurlijk de heerlijke geur. Jij maakt en verpakt alle soorten en maten. Klaar met werken? Dan neem jij aan het eind van de dag een nieuwe lading verse broodjes mee naar huis. Voor maar 35 cent. Lekker, voor morgenochtend!

Maar Borgesius gaat verder dan alleen verse broodjes. Borgesius maakt ook taarten en andere zoetigheden. Van grondstoffen in de mixer. Tot ingepakte taarten die klaar zijn voor de verkoop. Niet stiekem alle slagroom eraf snoepen! Dat is moeilijk. Weten we. Denk gewoon nog maar even terug aan jouw goede voornemens van dit jaar. 

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je aan de slag gaat bij Borgesius kun je rekenen op veel meer dan alleen lekkere broodjes en taart. Je krijgt natuurlijk ook:

  • Een mooi salaris van €10,95 per uur.
  • Toeslagen tot wel 100%.
  • Op termijn een vast contract.
  • Een baan voor langere tijd.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede begeleiding en persoonlijke aandacht.
  • Veel mogelijkheden om door te groeien binnen dit bedrijf, bijvoorbeeld van productiemedewerker naar verdeler.

Veel voorkomende vacatures bij Borgesius

Nieuwe productiemedewerkers en inpakkers zijn altijd welkom bij Borgesius. Maak jij met gemak het mooiste gebak? Word jij gelukkig van een goed stuk brood? Ook goede (banket)bakkers zijn altijd welkom! Of heb jij technisch talent en werk je liever achter de schermen als onderhoudsmonteur of operator? Bij Borgesius is voor iedereen een plekje!

Verdeler

Altijd al een echte Sinterklaas of Kerstman willen zijn? Als verdeler deel je continu cadeautjes uit: jij mag namelijk de broden weggeven. Je ziet op een computerscherm hoeveel broden er naar welke filialen moeten. Zie het als jouw personal assistent. Je hebt dus de touwtjes in handen. 

Productiemedewerker

Groot, klein, lang, kort, bruin of wit. Als productiemedewerker bij Borgesius zie je alles voorbij komen. Je ziet ze niet alleen. Je maakt ze ook! Zo heb je het ene moment kadetjes in je handen. Het volgende moment zijn het hele broden. Op een andere afdeling ben je juist bezig met het versieren van broden of taartjes. Jij spuit de vulling in de gebakjes, zet de kers op de taart. Of strooit de kruimels op de appelkruimeltaart. Kortom, jij bent de brodenbakker en taartdecorateur van dit bedrijf!

Schoonmaker

Je bent hier niet direct bezig met alle lekkernijen, maar je zorgt wel dat alles voor de bakker komt. Al die broden en zoetigheden moeten: verzameld, gemixt, gebakken en ingepakt worden. Je begrijpt dat er tijdens dat hele proces soms wel eens wat gemorst kan worden. Jij bent verantwoordelijk voor een stralend schone werkvloer. Zo kan je bezig zijn met het opvegen van meel, het opruimen van kruimels of je kruipt in de mixers. Bij wijze van spreken dan, hè. Zonder jou geen verse broden.

Operator

Gelukkig worden de broden tegenwoordig door een mixer gekneed en de appeltjes automatisch geschild. Dat doen de machines. En dat is waar jij om de hoek komt kijken. Als operator houd je continu in de gaten of de juiste producten de mixer in gaan. En natuurlijk in de juiste machine. Ook als er een storing is weet jij deze op te lossen. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat jij alles op b(r)olletjes laat verlopen. 

Fulltime of parttime werken bij Borgesius

Je kunt fulltime of parttime aan de slag bij Borgesius. Minimaal 3 dagen vinden ze wel fijn. Maar dat is alleen maar leuk. Kan jij je weer onderdompelen in de heerlijke geur van brood. Ennn… flink cashen!!! Wil jij nog meer cashen? Fulltime vacatures zijn er ook! Jij hoeft alleen nog maar te kiezen. En te solliciteren natuurlijk. 

Werken bij Borgesius in jouw regio.

Er zijn veel verschillende Borgesius Bakkerijen door het hele land! Ze hebben allemaal een eigen specialiteit en produceren dus niet allemaal hetzelfde. Je kunt locaties vinden in: Aalsmeer, Halfweg, Emmeloord, Hedel, Kerkrade, sevenum, Panningen, Rotterdam, Bunschoten, Terneuzen, Tholen, Arnhem, Waalwijk en Wateringen. Eigenlijk altijd wel in de buurt. Zie jij hier wel brood in? Bekijk dan hierboven de vacatures en solliciteren maar!

Opleiding tot operator

Wil je opgeleid worden tot operator? Dat kán via Tempo-Team Werk en leren!