Werken bij Calvin Klein

Calvin Klein scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸 Een goed salaris   |   📍 Oud Gastel   |   👚 Kortingen   |   ⏰ Alleen dagdiensten   |   🚀 Doorgroeien

Als jij werkt bij Calvin Klein in Oud Gastel is jouw werkplek één grote kledingkast. Altijd vacatures voor orderpickers of magazijnmedewerkers. De bestellingen stromen wel binnen. Jij zorgt dat ze compleet en netjes naar de besteller gaan. Maar er is meer dan werken. Jij bent elke avond en in de weekenden vrij! Heerlijk voor de bank of een heerlijk drankje in de stad. 

Bekijk alle vacatures!

De arbeidsvoorwaarden

Bij Calvin Klein in Oud Gastel zijn ze niet alleen groots met hun magazijn, maar ook met de arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je van:

 • Een goed salaris.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar een functie met urengarantie én een hoger salaris. 
 • Opleidingsmogelijkheden bij zowel Tempo-Team als Calvin Klein, zo word jij een echte magazijn pro! 
 • Werken in twee ploegen.
 • Ploegentoeslag, afhankelijk van je werktijden. Wel zo lekker toch?
 • Reiskostenvergoeding.
 • En last but not least: meerdere salesdagen per jaar, waarbij jij als medewerker met grote korting mag komen shoppen!

Lees meer over

Bekijk alle vacatures! Vacatures in je mail

 

Waarom werken bij Calvin Klein

🤩Inhoud
Wanneer je je het magazijn van Calvin Klein probeert voor te stellen, kun je het best denken aan een héle héle grote kledingkast. Zoiets als je eigen kledingkast, maar dan 1000 keer groter. Een huis vól met kleren van Calvin Klein. Je vindt dit kleding walhalla in Oud Gastel (vlakbij Roosendaal). Er is genoeg te doen in deze mega kledingkast. Zo is jouw werk nooit saai!

😎Balans
En het mooiste? Je kunt hier gewoon lekker overdag aan de slag. Nooit ‘s nachts werken dus! Jij gaat aan de slag in een 2 ploegendienst, waarbij je nooit eerder begint dan 06:30 en nooit later klaar bent dan 23:30. Daarnaast krijg je in de avonduren na 18:00 meteen al avondtoeslag. Én ben je in het weekend vrij! Goed geregeld dus. Veel vierkante meters betekent veel collega’s. Dat moet dus wel een feestje worden. Er is volop ruimte voor gezelligheid. Zo worden er met de feestdagen bijvoorbeeld etentjes, borrels of feestjes georganiseerd. En niet alleen voor jou als werknemer, maar ook je familie is gewoon welkom. 

🚀Groei
En wist je dat Calvin Klein onderdeel is van het grote PVH. Zij hebben toffe merken zoals Tommy Hilfiger en Ralph Lauren. Bij ons vind je alle PVH vacatures voor het modebedrijf Calvin Klein. Gaaf he? Hierdoor zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden. Wil je iets nieuws leren? ga ervoor! Hier krijg je alle kans om dat te doen.

Bekijk alle vacatures!

Veelgestelde vragen over werken bij Calvin Klein

 • Kan je bij Clavin klein Fulltime of Parttime werken?

  Wil je fulltime of parttime aan de slag als orderpicker? Dat mag je zelf kiezen! Super fijn natuurlijk. Het enige wat we vragen is dat je in 2 ploegen kunt werken en minimaal 3 dagen beschikbaar bent. Dus komt het jou uit beter uit om een paar extra dagen per week vrij te zijn, dan is dat geen probleem. Klinkt dit jou wel goed in de oren? Bekijk dan eens één van de vacatures en solliciteer!

 • Waar is Calvin Klein?

  Het magazijn van Calvin Klein staat in het pittoreske Oud Gastel, gewoon om de hoek van Roosendaal dus! Woon je hier in de buurt? Kassa! Dan kun je direct aan de slag bij Calvin Klein. Woon je wat verder weg? Ook dat is geen probleem. Je ontvangt bij Calvin Klein gewoon een reiskostenvergoeding, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Houd er wel rekening mee dat je eigen vervoer nodig hebt om bij het magazijn te komen. Dat mogen je benen, de fiets of een auto zijn. Het openbaar vervoer is helaas geen goede optie. Check, check, dubbelcheck? Solliciteren maar!

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij Calvin Klein?

  Als je bij Calvin Klein Oud Gastel aan de slag gaat dan is het bijna eigenlijk altijd wel als magazijnmedewerker. De online bestellingen stoppen nooit dus er is altijd werk. 
  Als magazijnmedewerker voor Calvin Klein ga je bestellingen bij elkaar verzamelen en inpakken in het meeeeega grote magazijn in Oud-Gastel. Wanneer je gaat beginnen meld je je bij de teamleider. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Je krijgt een lijst, hierop staan alle artikelen die je vandaag gaat verzamelen. Shirts, onderbroeken, schoenen! Jij pickt de bestellingen en ziet de mooiste producten als allereerste! :) Wanneer je de bestelling compleet hebt, breng jij alles naar je collega’s op de inpakafdeling. Zij controleren alles en pakken het vervolgens mooi in. Zo kan alles met de vrachtwagen mee! En zij brengen het natuurlijk weer heel Europa door. Teamwork!

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!