Werken bij Compass

💸 Salaris vanaf 13,27 | ⏰ Eigen werktijden bepalen | 📍 Werken in jouw regio 

1700 bijzondere locaties in Nederland. Daar zit jouw perfecte baan tussen! Bij Compass werk jij als cateringmedewerker, schoonmaker, of afwasser bij KLM, ING, of Vrije Universiteit van Amsterdam. Niet bij jou om de hoek? Geen zorgen! Er zijn nog 1697 locaties over met de gezelligste collega’s. En vind jij doorgroeien belangrijk? Ontwikkel jezelf met alle trainingen en cursussen die we bieden! Zo kom jij in de functie waar jij wil zijn. Benieuwd naar de vacatures? Check ze hier onder!

Alle Compass vacatures  

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Compass biedt veel voordelen.We zetten de arbeidsvoorwaarden even voor je op een rij:

 • Elke week een salaris
 • Een mooi salaris van €13,27 per uur!
 • Jij bepaalt wanneer je werkt
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis trainingen en cursussen
 • 8,33% vakantietoeslag​​​

Alle Compass vacatures  Vacatures in de mail

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Compass

Werken bij Compass betekent een goede werk-privé balans, een inhoudelijk leuke baan en groeien wanneer jij wil. Lees er snel meer over.

🏰 Afwisselend werk op de mooiste locaties
Maak jij de lekkerste broodjes en soepen? Tap jij de mooiste biertjes? Of vertoon jij liever jouw koffie-kunsten? Het kan allemaal. Compass zorgt ervoor dat jij op de mooiste locaties van Nederland werkt. Altijd al een koffie willen serveren aan de piloten van KLM? De lunch willen verzorgen voor de top van ING? Wij beloven: van dit soort fijne plekjes krijgen niet alleen de mensen op locatie een glimlach, maar gaan ook jouw mondhoeken omhoog. 

🥇 Als medewerker sta jij op nummer 1
Compass vind jou ook belangrijk! Werk moet voor jou echt een feestje zijn. Dat betekent: Een professionele keuken, de fijnste apparatuur en de gezelligste personeelsruimtes. En daar bovenop een lekker salaris! 

🎁 Nóg beter worden in jouw werk
Om te zorgen dat jij de helemaal thuisvoelt op jouw werkplek zijn er verschillende gratis trainingen om te volgen. Zo ga jij zelfverzekerd aan de slag met de nieuwste aparatuur en blijft jouw vakkennis up-to-date. Cadeautje van ons.

Bekijk alle vacatures bij Compass en solliciteer vandaag nog. Zit jouw droombaan er nog even niet tussen? Maak dan een vacaturealert aan. 

Bekijk Compass vacatures 

Veelgestelde vragen over werken bij Compass

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij Compass?

  Veelvoorkomende vacatures bij Compass

  Werk jij bij Compass dan zorg jij dat iedereen zich thuis voelt bij binnenkomst. Hoe? Door te werken in een van de volgende functies: 

  Cateringmedewerker

  Als cateringmedewerker bij Compass zorg jij voor luxe belegde broodjes, maaltijdsalades en verse jus d'orange. De kantine is jouw domein! Jij laat mensen genieten van jouw maaltijden. Goed bezig! Jouw werk als cateringmedewerker is afwisselend: Salades en smoothies klaar? Hup, door naar het afrekenen. Krijg je al trek in deze baan? Bekijk snel de cateringmedewerker vacatures bij Compass. En solliciteer vandaag nog!

  Schoonmaker

  Zonder jou is er geen glimlach. Bezem klaar, schrobben maar! Maar gelukkig hoef jij niet zelf het harde werk te doen. Jij rijdt rond met de schrobwagen. Binnen een paar minuten is de vloer weer spik en span. Klaar? Jij pakt lekker door en zorgt dat de keuken weer smetteloos schoon is voor jouw collega’s. Aan het eind van jouw dienst haal jij nog even snel een doekje over de tafels. Klaar voor de volgende gasten. Ga jij hiervan stralen? Bekijk dan snel de schoonmaak vacatures bij Compass en solliciteer.

  Afwasser

  Van een schoon bord eet je lekkerder. De gerechten stralen extra door jou! Hebben de gasten de laatste hap op? Dan begint jouw dag als afwasser bij Compass. Bij jou in de spoelkeuken verzamel jij al het servies en bestek. Daarna gaat alles weer schoon en als nieuw terug de kast in. Alsof er niks gebeurt is! Lekker gewerkt. In dit werk ben je nooit alleen. Jij staat samen met een club gezellige collega’s om mee te lachen. Maar… vergeet de afwas niet ;)! Ben jij erbij? Bekijk de vacatures als afwasser bij Compass en druk op die solliciteerknop.

 • Kan je bij Compass fulltime of parttime werken?

  Fulltime of Parttime werken bij Compass

  Wat kies jij: Vrije tijd, hobby’s en zelf een drankje doen? Of ga jij voor lekker veel werken met gezellige collega’s en elke week genieten van een nog groter bedrag op jouw bankrekening? Het maakt niet uit! Bij Compass kan jij zowel fulltime als parttime werken. Of combineer jij je werk met jouw studie? Ga dan voor een bijbaan. Lekker flexibel! Jij werkt wanneer je zelf wilt. 

 • In welke regio kan ik bij Compass aan de slag?

  Werken bij Compass in jouw regio

  Ga eens de deur uit en loop 10km. Een redelijke kans dat jij een van de werklocaties van Compass bent tegengekomen. Dat betekent: Jouw nieuwe baan bevindt zich letterlijk om de hoek! En dat is lekker. Geen files, Geen vroege ochtenden en jij kent de weg als de beste. Toch iets verder weg? Dan is er niks aan de hand, want voor langere afstanden is er een nette reiskostenvergoeding.