Werken bij DB Schenker

💪 Makkelijk doorgroeien | 💸 Toeslagen tot wel 200% l 🚉 Reiskostenvergoeding | 📍Breda, Venlo, Oldenzaal

Te land, ter zee en in de lucht. Wie kent het programma niet? Het is al een tijdje van de buis, maar bij DB Schenker gaat men gewoon door. Niet letterlijk natuurlijk, maar al hun transport gaat namelijk per vrachtwagen, trein, boot of vliegtuig de wereld over. Dat moet ook wel als je vanuit 130 landen wereldwijd transport levert. En met meer dan 140 jaar ervaring mag je wel zeggen: DB Schenker kent de weg! Dusss...  Grijp dan nu je kans bij een van de leukste logistieke vacatures!

Alle vacatures bij DB Schenker

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij DB Schenker zijn niet mis! We zetten het even voor je op een rijtje:

 • Een prima salaris vanaf €13,27! 
 • Toeslagen tot wel 200%. 💸
 • 8,33% vakantietoeslag.
 • Reiskostenvergoeding. 
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld je hef- of reachtruckcertificaat behalen. 
 • Op termijn een vast contract
 • Doorbetaald lunchen, lekker toch?! 🥪

Lees meer over DB schenker

Werken bij DB Schenker

🙏 Balans
Wat werken bij DB Schenker nou zo leuk maakt? We hebben het even aan een paar van je (misschien wel) toekomstige collega’s gevraagd. En wat denk je? Goede werksfeer, leuke collega’s en collegialiteit! Dat klinkt goed! Of toch te mooi om waar te zijn? Helemaal niet! Het is namelijk ook terug te zien aan de cijfers die de medewerkers aan DB Schenker schonken, namelijk gemiddeld een ruime 8. Dat is een mooi cijfer, toch? 🎉

💪Inhoud
Bij DB Schenker kun je werken als magazijnmedewerker, technisch magazijnmedewerker of reachtruckchauffeur. Belangrijk werk dus! Heb jij ideeën deel ze dan! Jouw ontwikkeling staat centraal. Waar wacht je nog op! Check welke vacature bij jou past. 

🎓Groei
Heb je geen ervaring? Dit is geen enkel probleem om bij DB Schenker aan de slag te gaan. Motivatie, dat is wat telt bij DB Schenker!  Waar een wil is, is een weg. En alles kan geleerd worden, zolang je maar gemotiveerd bent en blijft. Super fijn, toch? En ook als jij je eerste stappen hebt gemaakt en verder wil, denkt DB Schenker graag met je mee. Een extra opleiding volgen is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Zo werk je bij DB Schenker niet voor even, maar misschien wel je hele leven. 

Vacatures DB Schenker

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Veelgestelde vragen over werken bij DB Schenker

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij DB Schenker?

  Magazijnmedewerker
  Als magazijnmedewerker bij DB Schenker ben jij lekker met je handen bezig. Veel van de producten in het magazijn moeten worden opgeslagen óf juist worden doorgevoerd. Je houdt je bezig met het laden en/of lossen van vrachtwagens, het in- of ompakken van producten of het verplaatsen ervan. Een goed stel spierballen komt hier wel van pas, want je tilt soms wel 30 kilo! (Nog) Geen bodybuilder? 💪 Geen enkel probleem, je doet wat je kan. En zo draagt ieder zijn of haar steentje bij. Iets voor jou? Solliciteren duurt maar drie minuutjes! 

  Magazijnmedewerker vacatures DB Schenker

  Technisch magazijnmedewerker
  Heb jij twee rechterhanden én een goed gevoel voor techniek? 🔨Dan is een baan als technisch magazijnmedewerker bij DB Schenker misschien wel iets voor jou! In deze functie houd jij je namelijk bezig met bijvoorbeeld het repareren van smartphones, het uitvoeren van audio testen, het controleren van software of het vinden van waterschade. Uiteindelijk zorg je er natuurlijk ook voor dat alles weer opnieuw schoongemaakt en ingepakt wordt. Spierballen zijn hier dus wat minder nodig, een oog voor detail is dan weer wel belangrijk. Morgen al aan de slag als technisch magazijnmedewerker? Check snel de vacatures en solliciteer! Technische magazijn vacatures DB Schenker

  Hef- en reachtruckchauffeur
  Wat je als hef- of reachtruckchauffeur zoal doet op een dag? Dat hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen. Rijden! Oja, en af en toe een pallet of order verplaatsen. Werken als heftruck- of reachtruckchauffeur bij DB Schenker is trouwens wel echt next level. Ben jij toe aan de volgende stap in jouw hef- of reachtruck carrière? Dan is dit voor jou dé plek! Heftruckchauffeur vacatures DB Schenker

 • Kan ik fulltime of parrtime aan de slag bij DB Schenker?

  Fulltime of parttime werken bij DB Schenker
  Bij DB Schenker zijn er tientallen combinaties van functies en werklocaties te bedenken. Over werktijden kunnen we je dan ook geen algemene informatie geven. Maar wat we wél kunnen zeggen is dat er voor ieder wat wils te vinden is. Of je nu in dag- of ploegendienst, parttime of fulltime, of in Tilburg of Breda wilt werken: jouw ideale logistieke baan vind je bij DB Schenker! Bekijk de vacatures voor de mogelijkheden bij jou in de buurt.📍

 • Werken bij DB Schenker in Venlo, Beringe, Tilburg, Eindhoven of Breda?

  Werken bij DB Schenker doe je in het zuiden van Nederland. In zowel Limburg als Noord-Brabant staan vijf prachtige magazijnen waar jij als magazijnmedewerker, orderpicker of reachtruckchauffeur aan de slag kunt. In Venlo, Beringe, Tilburg, Eindhoven en Breda om precies te zijn! Woon je hier in de buurt? Top! Woon je wat verder weg? Ook dat geeft niks, zolang het binnen 45 minuten reizen van jouw woonplaats is. Check? Dan kun je direct in de auto stappen! Enne, om je reiskosten hoef jij je ook niet druk te maken, die vergoedt DB Schenker gewoon voor je. Lekker, toch? Dus hop, hop, solliciteren voor die job!