Werken bij Dentsply

💸 Extra geld verdienen na 21:00 | 🚗 Alle reiskosten worden vergoed | 💪 Veel doorgroeimogelijkheden 

Wat is er mooier dan een glimlach op iemands gezicht? In het magazijn van Dentsply in Venlo draag jij eraan bij dat miljoenen mensen trots kunnen zijn op hun stralende glimlach. Jij voorziet ziekenhuizen en orthodontisten van de mooiste implantaten. Door jou kan iemand weer met een mooie glimlach door het leven gaan. Mooi beroep toch? Ben jij er klaar voor om mee te werken in dit geweldige team?

Vacatures Dentsply

Arbeidsvoorwaarden 

Bij Dentsply heb je vele mooie arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris van €13,27 per uur vanaf 18 jaar. 
 • Kans op een loonsverhoging tot wel €11,80 binnen 3 maanden!
 • €14,86 per uur na 21:00!!
 • 8,33% vakantiegeld.
 • Al je reiskosten worden vergoed. 
 • Grote kans op een contract van Dentsply!
 • Mogelijkheid tot behalen van reachtruck- en/of EPT certificaat. (Gratis ;))
 • Doorgroeimogelijkheden naar functies als quality, inventory control en/of reachtruckchauffeur. 
 • Iedere dag gratis vers fruit!

Vacatures Dentsply

Lees meer over Dentsply

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Dentsply

Bij Dentsply maak jij deel uit van een gezellig team. Onder het genot van een muziekje ga jij samen met je collega's aan de slag in een schoon warehouse. En in de pauze geniet jij van heerlijk gratis vers fruit. En wist je dat er ook leuke bedrijfsuitjes gepland worden?

🙏 Balans
Bij Dentsply werken ze met een weekplanning. Hierdoor kun je lekker iedere week je dingen vooruit plannen. Maar hey, niet teveel plannen hé want in het moment leven schijnt ook heel goed te zijn voor je. ;-)

💪 Inhoud
Bij Dentsply zal je je nooit vervelen. Alles is mogelijk. Samen met je allerleukste collega’s zorg jij ervoor dat gevraagde orders worden gepickt en dat deze op de juiste manier worden ingepakt. Wil je meer dan alleen orders picken? No problem! Troubleshooting, werken op inbound / outbound, je reachtruck certificaat behalen. Er is keuze genoeg!

🎓Groei
Dentsply wil écht investeren in hun medewerkers. Hoe? Denk bijvoorbeeld aan de doorgroeimogelijkheden waarmee jij binnen drie maanden een loonsverhoging kunt scoren (ka-ching)! Maar dat is niet alles! Je maakt binnen een half jaar al kans op een vast contract bij Dentsply. Verder zijn er trainingen voor inventory control of krijg je de optie om een reachtruckcertificaat te behalen. Klinkt goed toch? 

Alle Dentsply vacatures

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Veelgestelde vragen over werken bij Dentsply

 • Kan ik parttime of fulltime aan de slag bij Dentsply?

  Bij Dentsply kun je lekker veel uren maken. Joehoe! Wil jij 40 uur werken? Geen probleem! Bij Dentsply werken ze in twee ploegen van 06.00 - 15.00 en 15.00 - 00.00. Je werkt van maandag t/m vrijdag. En als het erg druk is, kun jij ook in de weekenden werken. Voor jouw flexibiliteit word je natuurlijk beloond in je salaris! Je krijgt hiervoor mooie toeslagen. Wil jij toch liever fulltime werken in dagdienst? Komt dat even mooi uit! Bij Dentsply kun je ook in verschoven dagdienst werken van 10.00-19.00. Wauw, happy times!

  Bekijk alle parttime vacatures
  Bekijk alle fulltime vacatures

 • Wat voor functies zijn er bij Dentsply?

  Logistiek medewerker
  Als logistiek medewerker bij Dentsply zorg je samen met je allerleukste collega’s ervoor dat gevraagde orders worden gepickt en dat deze op de juiste manier worden ingepakt. Met een handscanner en EPT zet jij de pakketjes op de juiste locatie. Het product waar je mee aan het werk gaat zijn bijvoorbeeld implantaten die de tandarts gebruikt! Wil jij zien wat er gebruikt wordt tijdens jouw tandartsbezoek? Dit is je kans! Ga snel naar alle logistiek medewerker vacatures bij Dentsply

  Reachtruckchauffeur/OPT chauffeur
  Als reachtruck- en of OPT chauffeur ben jij degene die zorgt dat alles vlekkeloos door kan blijven lopen. Je tilt pallets uit de stellingen die wel 10 meter hoog staan. Superman is er niets bij ;-). Met de OPT en/of reachtruck zorg jij ervoor dat alle mensen uit je team lekker kunnen doorwerken en de orders kunnen blijven doorstromen in het magazijn. En heb je geen certificaat? Geen probleem. We hebben interne opleidingsmogelijkheden zodat jij deze bij Dentsply kunt behalen. Fijn hé? Check alle reachtruckschaffuer/OPT chaffeur vacatures bij Dentsply!

 • Waar is Dentsply gevestigd?

  Dentsply is gevestigd in Venlo! Om bij Dentsply in Venlo te komen is het handig als je een auto of fiets hebt. Bij Dentsply zijn er voldoende parkeermogelijkheden. En woon je wat verder weg? No problemo voor Dentsply. Al je reiskosten worden vergoed met €0,19 per km. Heel fijn!  Bekijk alle vacatures bij Dentsply in Venlo